Oops!

Inte ett ord knappat på läänge nu! Ojskipojski, men de kan lätt bli så när vi inte haft internet på ett tag. Får väl försöka ändra på de, som ja har för mig att ja skrev sist oxå?!

Kan väl köra en lite snabb "detta har hänt";
Köket är numer rustat och klart. Nya köksmöbler d.v.s bord och stolar är inhandlade, monterade och på plats.
Hallen nere är målad och tapetserad, även de nya hallmöblerna är monterade och på plats. Bara spegeln kvar. Har hittat en som jag blev kär i som ja bara mååååste ha :) Den kommer antagligen inhandlas så snart det blir tillfälle.
Barnkammaren är "tuttinuttad" och redo för användning den oxå. Alla bebiskläder, sängkläder och dylikt är tvättat och klart. Barnvagnen är inhandlad, de kanske ja redan har skrivit tidigare? Äh struntsamma, då får ni läsa det igen helt enkelt ;) Den är iaf suuuper snygg! Ett riktigt kap, sprojlans kombivagn med diverse finesser för 3995:- Som hittat! Kommer bli en kanonkärra för pyret.

Ja, det finns säkert massvis med mer saker att berätta, men ja orkar  inte sitta här mer nu. Ska gå ner och pyssla om min sjukling ist, pussa lite på honom så han mår bättre ;)

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej vännen! Roligt att träffa dig idag å se magen ;) Nu får tiden gå lite fortare så vi kan ut å gå med våra småttingar :P



Sköt om dig å magen, hörs snart!



puss å kram

2008-09-12 @ 17:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0