24-27/12

Julafton.

Vi började vår julafton med att mysa i sängen, hela familjen. Sen gick vi upp och åt gröt :) Duschade och fixade i ordning oss och sen åkte vi till mamma. Där blev det massvis med julmat och julklappar och Kalle Anka såklart! Joline fick jättemkt fina saker och kläder :) Vi, jag och Christian, fick oxå många fina saker! Provade Josefine och Julias dansmatta till ps2 som dom fick av tomten. Fasen va kul de var! Man fick upp flåset ordentligt faktiskt, kul att förena nytta med nöje ;) På kvällskvisten åkte vi till Crilles moster Anna där hans släkt var och firade jul, ja tror alla utom Emelie var där, hon jobbade och tjänade pengar gräs ist ;) Hos Anna fick vi fler klappar, både Joline, jag och Christian. Herregud va grejer! Himla nöjd med allt vi fått alla 3! Tusen tack alla för trevligt sällskap, mat och fina julklappar!

Juldagen.

På juldagen var vi först i Silverdalen med Crilles släkt på hans pappas sida. Det var hans farmor och farfar, Faster Sandra med familj, Carola och barnen från Bollnäs, Emelie, och Crilles G-mormor och G-morfar. Och så vi 3 oxå då, så där var det fullt hus kan man säga :) Mat, klappar och trevligt sällskap igen! Mysigt!! Sen åkte vi direkt därifrån till min pappa för att fira jul med mina släktingar på hans sida. Fullt hus där oxå :) Mat och klappar, många goda skratt och trevligt sällskap. Vi spelade Guitar Hero och sjöng Singstar, skitkul! Tusen tack igen för trevligt sällis, krubb och fina klappar!

Annandagen.

Crille blev helt såld på Guitar Hero så på annandagen åkte vi till Valbo och inhandlade de :) Skoj som tusan!! Vi spelade en sväng sen åkte vi till mamma igen och käkade mat med dom. Sen åkte Crille till Gävle med en massa folk och kikade på Perssons Pack, dom spelade på Heartbreak. Jag stannade hemma med Joline och nötte lite på guran ;) Måste träna så ja blir lika duktig som Crille :P Plockade lite med alla julklappar som vi fått och donade lite.

Idag har vi klinkat gitarr igen :) Helt såld på det båda 2! Daniel var förbi en sväng och surrade lite, sen kom Crilles lillebror Edin. Sen har vi varit hos mamma igen, denna gång för att träffa Moster Marie med familj som var här och hälsade på från Hudiksvall. Hann dock inte träffas så länge då dom skulle bege sig vidare till Moster Binita och hälsa på oxå. Men de va trevligt så länge det varade iaf :) Blev kvar hos mamma så vi lagade mat tsm och så åt vi tsmdär idag igen. Crille va å tränade en sväng där emellan oxå. Nu är vi hemma, har varit det en stund. Joline ligger och sover och Crille kikar på tv. Vi ska väl krypa till kojs nu snart. Så god natt med er och god fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0