BVC

Idag har vi varit på BVC. Joline fick väga och mäta sig och så fick hon spruta mot svininfluensan.
Ny vikt: 10,5 kg
Ny längd: 81,5 cm
Hon är lång och smal våran tjej. Men det har hon alltid varit, hon följer sin kurva precis och allt såg jätte bra ut :) Sprutan var dock ingen höjdare! Det kom några tårar men gick ganska fort över. Om 3 veckor är det dags för dos nr 2. Egentligen skulle hon fått den andra dosen nu, men eftersom hon var sjuk när det var dags för första vaccinationen så fick vi skjuta upp det. Hur som helst så är det iaf skönt att hon fått första sprutan nu så hon har lite skydd iaf.
Maria och Selma har varit här och lekt idag. Såå roligt att träffa tjejerna igen! Som jag har saknat Maria alltså! Dejt bokad igen nästa måndag :) TOPPEN! Joline och Selma kramades så mkt att dom tappade balansen flera ggr och ramlade ihop som en hög på golvet. Båda tjejerna blev jätteledsna och grät krokodiltårar! Haha :) Men ingen av dom gjorde sig illa, dom blev nog bara rädda.
Emelie och Jolines kusin Enya kom förbi dom oxå. Hon blir så stor Enya. Det går sjukt fort! Joline och Selma spanade lite på Enya men hon va inte så värst rolig eftersom hon inte kunde springa runt som dom kan. Hihi :P Gissa om man längtar ännu mer efter våran lilla när man träffar Enya. Snusa bebis är ju bara sååå mysigt!! Dom luktar såå gott!!
Nej, nu ska jag nog ta och vika lite tvätt. Halva tvättstugan är full med kläder som bara hänger där och väntar.. Urk! Tråkigt värre men ett ont måste antar ja..
Dejt med Maria och Selma bokad nästa måndag igen, det ser vi verkligen fram emot! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0