Jävla förbannade väder!

Man skulle ha haft dubbdäck/hjul på vagnen så man kan ta sig nånstans, går ju knappt att gå nu ju gör fasen! Uuh, irriterande!! Minsta uppförsbacke så står man ju fan bara å trampar och kommer ingenstans. Jaja, de är ju en världslig sak egentligen, som Karlsson på taket säger ;)  Hihi!

Just nu ligger Joline och sussar på soffan, Crille är och tränar med Danne, och här sitter jag och bara degar. Borde kanske göra nått vettigt ist, som typ att hänga tvätt, men hur kul är de då?? Måste plocka ur diskmaskinen oxå men de är inte heller speciellt skoj. Meeeeen jag antar att det är ett ont måste helt enkelt.

Jag och my darling kikade på film igår, kommer dock inte ihåg vad den heter nu bara för de. Men de va bra iaf haha! Kom dock inte i säng förrän sent. Sen låg vi och pratade om allt och inget innan vi somnade :) Mysigt ♥  Joline har sovit bra inatt, hon har varit lite kinkig några kvällar och nätter men förhoppningsvis så vänder det väl nu :) I vanliga fall så äter hon sista gången vid 22-23 tiden och sover till 6-7, äter en skvätt då och sover sen till 10-11, det är ju kanon!! :D Sömn är verkligen guld värt har man fått lära sig nu! Det blev ju inte riktigt lika mkt sömn i början då hon åt varannan timme typ.
Men man ska väl veta att man lever oxå ;P

Näe jag måste väl göra ett ryck och ta itu med disk och tvätt antar ja, de blir ju liksom inte gjort av sig själv. Och Crille ska jobba em så han pyser väl på en gång när han kommer hem, om han inte sticker direkt från gymmet då vill säga.

Nu vaknade törnrosa, tappat nappen! Bråttom bråttom, mamma kommer! :)
Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0