Sol, bad och massor med mat :)

Underbara väder! Jag älskar verkligen sommaren! :) Även om det är jääävligt jobbigt emellan åt när man släpar omkring på en stor mage, traskar med svällda fötter och har foglossning som gör förbenat ont! Ja sa till Crille idag att om vi ska ha fler barn sen så får vi fasen försöka planera det hela så ja slipper gå, mer eller mindre, höggravid i 30 graders värme.

Solat och badat idag. Edin och Elvira följde oxå med :) Vi har inte träffat dom på år och da'r känns de som. Dom har varit i Bosninen med sin pappa i typ 1 månad. Så det va riktigt skoj att träffa dom, solbrända och välmående ;)

Efter beachen åkte vi raka vägen hem, nästan iaf. Matlagningsdags! Mamma, plastpappa Anders, Julia & Josefine har varit här och ätit mat på kvällen. Mumsat massa god mat och smarrig efterrätt! Gjorde fläskfilé i ugn, potatisklyftor och stekta grönsaker, vanlig sallad och så hade vi creme fraice (stavas?) franska örter till. Gottigottgott! Efter de så blidde det smulpaj med rabarber och vaniljvisp. Ja tror vi blev proppmätta i värmen allihop! Men gott vare, riktigt nöjd med min insats där ;) Åh, mamsen hade köpt blommor åt oss, 3 stora solrosor som ja har i en vas på köksbordet nu. Jättefina! Och så hade hon köpt en STOR Marabou chokladkaka med Daim till mig :P Allt bara för att vi skulle bjuda på käk! Hon är för go min mammis! :) Och hon är fullt medveten om min "gravidnippra" på just den där chokladen ^^ Undrar varför?! ;P
Hihi :)

Nu ska ja strax nanna kudden. My darling and Dannyboy sitter nere och kikar på tv. Själv är ja så himla trött så ja orkar knappt hålla ögonen öppna. Så dom får klara sig utan mig ikväll ;)

Go' natt!


Fullt upp!!

Det kan man lugnt säga! I tisdags när Christian kom hem från crossbanan blev det raka vägen till Gävle och akuten. Han hade dragit en vurpa. Enligt honom själv gick de till såhär; han flög över styret, landade på huvet och gjorde illa foten! Hur allt de går ihop förstår ja inte och ja tänker inte ens försöka. Hur som helst. När klockan var tunt 22.30 va vi inne på sjukhuset i Gävle. När klockan var typ 04.30 va vi hemma i Hofors igen. Han hade fått en ordentlig smäll på foten men som tur är var inget brutet. Dock en större blödning på ovansidan av foten som gör nog så onte. Den trycker ju på allt som finns under. Nerver, senor o.s.v. Så nu hoppar han runt på kryckor med en bandagerad fot i värmen. Han hann ju iaf med att ha hela 2 dagars semester. Nu är det sjukskrivning som gäller i åtminstone 10 dagar framöver. Så, när vi väl kommit hem från sjukan var det raka vägen i säng för oss! Inte helt otippat kanske.

onsdagen kan man väl säga att de va min tur att "krångla", vilket inte alls va trevligt. Vi blev riktigt rädda både jag och Christian! Som dom flesta vet så är man kissnödig typ ständigt när man är gravid, vilket även gäller mig. Jag gick på toa, kissnödig as usual och till min stora fasa får ja se blod i toaletten! Skriker efter Crille som kommer hoppandes på kryckorna så fort han kan. Halvt hysterisk berättar ja att ja blöder och att ja måste ringa mamma. Vilket ja gjorde när ja var klar. Kändes inge bättre för de för de enda hon sa va typ "det kanske bara är tilfälligt". Vadå tillfälligt? tänkte jag, nånting måste ju va galet för de är ju inte normalt att blöda under en graviditet! ringde Crilles faster Sandra och frågade henne va ja skulle göra. Ring förlossningen! fick jag till svar. Då fick ja panik!! Vadå förlossningen? De kunde väl inte va dags nu?!?? Ringde förlossningen och pratade med en barnmorska. Ev. så kunde det vara så att "slemproppen" som den kallas (ofräscht namn jag vet, men det är iaf den som täpper till livmodern under en graviditet för er som inte vet) kunde ha gått, vilket innebär att förlossningen kan/kommer sätta igång. Jävlar i min låda, va ungefär bokstavligt vad ja tänkte! Bebisen får inte komma nu det är alldeles för tidigt. Blev tillsagd att vila. Ringde jobbet och förklarade situationen vilket såklart innebar att ja inte kunde jobba. För tänk om!! Tiden gick inga sammandragningar eller så. Pust, va skönt tänkte ja, då är de nog ingen fara. Senare mot kvällen gick ja på toa hos Crilles farmor och farfar alldeles innan vi skulle åka därifrån. Gissa vad! Jo men visst. Samma sak igen! Men denna gången hade ja även en del sammandragningar. Ringe förlossningen igen eftersom dom sagt åt mig att ringa in igen om de blev nån förändring. Fick mer eller mindre order om sängläge för att se om de skulle ge med sig. Så vi åkte hem och ja la mig på soffan direkt. Rörde inte en fena mer på hela kvällen! Och som tur var så gav det med sig! Det lugnade ner sig alltihop!! Pust. Vi blev så lättade både jag och Crille. För som det verkar så tänker bebisen bo kvar i min mage ett tag till, "peppar peppar".

Idag har vi varit och badat en sväng, eller rättare sagt Crille badade och jag doppade fötterna. Smaskat glass på Time 2 gånger har vi oxå gjort :) Varit till mamsen och spanat in altanen som blivit lite "uppiffad" (invändigt) med ny färg o.s.v. DannyBoy kom förbi på kvällskvisten, innan de va vi ute och åkte en kurva, handlade lite gotta på statoil  och kikade runt på byn lite :P

Nu är det läggdags, för imorgon hade vi tänkt komma upp i tid och packa kylväskan för en heldag på stranden, men vilken strand? Äh de visar sig :) Edsken är iaf uteslutet, vi är alldeles för folkskygga för de ;) Kvällen imöra består för min del av matlagning, Crille tyckte att vi skulle bjuda mor och kompani på käk och varför inte? :) Så imorgon blir det middag hos oss. Trevligt trevligt! Ser fram emot morgondagen! :)

Natti natti!


Förresten...

Mamma har köpt järntabletter (bm rekomenderade att ja skulle börja med såna, lite halvlågt hb :/) till mig eftersom ja bara glömmer att gå till Apoteket hela tiden. Så tack Mamma för att du kommer ihåg de jag glömmer! :) Du är guld värd


Underbart! :)

Underbart, härligt väder idag! Kunde jag så skulle jag skutta ur sängen varje morgon jag vaknar och det är såhär fint väder! :) I Love It! Stekt i solen en stund i hopp om att få lite färg. Men jäklar i mig, ja vill lova att det är fan inte samma sak och steka nu som innan ja blev gravid. Innan kunde ja ligga i solen i timmar, nu pallar ja knappt värmen även om ja sitter i skuggan! Pust! Men det har gått bra idag, fläktat på riktigt skönt som tur va :) De är inte lätt å va tjock alla gånger ;)

Skrivit ihop en liten lista på vad som fattas till Pyret. Kan ju va bra och veta så man hinner handla allt, eller det mesta iaf, innan de är dags. På lördag är det bara 10 veckor kvar till bf, så de börjar liksom dra ihop sig! :D Vi har ingen vagn och ingen bilstol, så de är väl de som ligger högst upp på handlingslistan just nu. Sen är det mest "småsaker". Spjälsäng har vi, likaså skötbord. Ska bli skoj och handla lite grejjer faktiskt. För hittills har vi inte köpt en enda grej! Bara fått en massa, vilket inte alls är tokigt! Men de ska bli kul och välja lite saker på egen hand, bara vi liksom :)

Usch! Ja börjar få halsbränna. Fast de känns ändå inte riktigt som halsbränna heller. Men den känslan är närmast lik den ja känner. Pyton! Men om man ska tro på myter och sånt så innebär det i så fall att våran bebis kommer ha mkt hår när den föds. För det sägs så, att om mamman har halsbränna så har bebisen mkt hår. Vi får se om de stämmer eller inte! :P  

Nu ska ja dona lite innan ja ska laga mat. Har knappt nån matlust i värmen men "äta bör man annars dör man", har ja hört ;) Hehe. Och Christian är nog vrålhungrig när han kommer hem från crossbanan kan ja tro, brukar aldrig slå fel :)
Nej, nu ska ja göra ett ryck innan ja växer fast här!

Tjing!


Shit alltså!

Ja tror ja kommer spricka snart. Det spänner i skinnet på magen så in i bomben och jag förstår inte hur ja ska kunna bli nå större än va ja är nu. Men bebben ska ju växa på sig ytterligare innan de är klart så större kommer ja bli oavsett. Åh herregud! De är helt otroligt ändå att magen håller. Visst kan man få bristningar os.v (dock har ja inte fått en enda än och så hoppas vi att det förblir) men att man inte sprciker helt och hållet är ju helt otroligt. Och som det sparkar därinne. Ibland gör det faktiskt ont, på riktigt! Fantastiskt vad människokroppen kan klara av. Tänk att livmodern, som i vanliga fall är stor som en knytnäve, kan töja sig och bli så stor så en hel bebis får plats inuti är ju helt sjukt! Aa, helt otroligt alltså!

Nu är det snart sovdags. VI har nyss kollat klart på en film. Crille hade hyrt "Resurrecting The Champ". Helt okej faktiskt. Verklighetsbaserad oxå. Va väl kanske inte världens bästa film,  men som sagt helt okej iaf.  Ledig imöra så ja ska hålla tummarna ända tills ja somnar på att de blir fint väder. Och om ja håller dom riktigt hårt och önskar tillräckligt mkt kanske min önskan slår in, vem vet?! ;)

Så, om det är fint väder imorron kanske det är min förtjänst ;)
Den som lever får se!

Natti natti.

Soptippen nästa!

Nu har vi precis grejjat klart i vardagsrummet. Har skruvat upp en hylla och grejjat lite. Blev kanonbra! Verkligen! :) Nu bär det av till soptippen för att slänga diverse skräp. Sen ska ja jobba. Crille den lyckosten har semester! Men de är han värd, my darling ;)

Soptippen nästa!

inreda.com

Wiie :) Har precis beställt lite grejer från inreda.com till "da kitchen". Kommer bli såå fiint!!  Hoppas ja iaf! Så skoj att inreda alltså. Jag har såna visioner för vårt lilla hus :) Och det kommer bli såå bra när allt är fardigt och på plats. Dock en del saker (d.v.s lite större projekt än bara tapetsering och dylikt) som får skjutas på framtiden eftersom vi inte kommer hinna med allt innan knodden kommer. Och det är kanske inte sådär jätte kul och bo mitt i en rust eller liknande när man kommer hem från BB med ett nyfött litet barn. Då vill man nog helst bara slappa och ta det lugnt så mkt som möjligt. De tror ja iaf. Och likaså tror ja att det kan vara rätt välbehövligt med lite vila alldeles innan knodden anländer oxå. Jaja, de är iaf inte dags för pyret att komma än så vi hinner nog dona på lite till :)

Jobbat idag. Jobbar imorron oxå. Måste komma ihåg att ringa farbror doktorn imöra. Fick order av barnmorskan så de är lika bra att göra som hon säger. Men jag bävar mig dock lite.. Vill verkligen inte bli sjukskriven! Iaf inte på heltid. Halvtid kan ja väl gå med på men de känns himla tråkigt om ja måste va hemma heltid. Fast måste ja så måste ja ju. Inte mkt att göra åt saken. Lika bra att lyssna på va dom säger. Vissa ggr måste man helt enkelt ge fan i att vara så förbenat envis. Men man ska inte "ropa hej förrän man kommit över ån" heller så ja kanske inte behöver bli sjukskriven alls och det vore ju de bästa, iaf enligt mig! Jaja, vi får se vad som händer och sker.

Nu ska ja krypa ner brevid prinsen i soffan ;) Myspys!

Trevligt!!

Jaa, idag har ja haft riktigt trevligt med Pernilla :) Riktigt härlig tjej de där! Rent utsagt störtskön!! :D Alltid nån schysst kommentar eller pik eller nån sån där härligt konstig fråga som bara hon kan ställa :) Fika en sväng på hasse, sen skulle det handlas på systemet. Känns som de va 100 år sen man drack alkohol nu, sist var på nyår om ja inte minns helt fel?!  Ja handlade dock inget, Pillis däremot handlade lite av varje ;) Efter det parkerade vi hemma på Pillis ballis. Snackade lite gojja en stund, pimplade kaffe o.s.v :) Myyys!

Sen kom Crilleponken min, brassade ner till hans farmor och farfar en sväng, Sandra,Dylan och Emelie va oxå där :P Fick lite mammakläder efter Cissi. Helschyssta hängselbrallor. Så nu är ja verkligen gravid känns de som, typiskt med hängselbrallor liksom ;) Jeje, dom är bra när man släpar runt på kanonkulan iaf.
Hem och käka efter de, kollade på Bert, vi höll på å skratt ihjäl oss både jag och Crille! Klimpen är bara för rolig alltså!! :) Fast de är dom ju allihopa! Åke, lillerik, Berts mormor och alla andra :D Sen gjorde vi en repa till pappadu and da gäng på berget, kikade på sommarkrysset. Fläng Göte 1 och 2. De är vi de! Nu blir de bara myspys, men Crille har jour så han var ju såklart tvungen att sticka till jobbet precis. Jaja, han kommer ju hem iaf så småning om.

Nu ska ja lägga mig i framstupa sidoläge och hoppas på att lillpyret makar ner sig lite från min magsäck, mina revben och mina lungor så ja kan andas lite bättre. Annars finns nog risken att ja får syrebrist snart ;)

Ajöken!

Good Morning!

Vaknade för en stund sen. Eller rättare sagt jag blev väckt av my darling :) "Älskling vakna! Kom vi går ner jag har en överraskning till dig" Hade jag inte haft sån jävla foglossning så hade ja nog flugit upp ur sängen, men det gick rätt bra ändå, fick ju hjälp av min andra halva så :) Misstänkte att överraskningen skulle vara någe ätbart och jag hade såå rätt! Han hade handlat en varsin sallad åt oss, en underbar och mkt efterlängtad ostsallad till mig!! :P Mums! Jaa, bara ost, sallad, grönsaker o.s.v. Inge skinka eller kyckling eller nått annat. Smaskens vare :)

Ska snart göra mig i ordning. Vi ska till barnmorskan 14.30. Men ja känner att ja måste vakna till lite. Dryg natt på jobbet! Himla stökigt och oroligt, inge vidare :S Men men, nu är ja iaf ledig till i morgon em. Sköönt :) Ska till pappsen när vi varit hos bm. Ska slinga håret på plastmamman jag har där. Kulkul! 

Nej, duschen nästa så man vaknar till liv ;)

Ha en bra dag alla! 


Fika :)

Idag har ja och Maria varit och fikat på Hansons. Trevligt :) Va verkligen länge sen vi sågs sist! Vi får styra upp det här så det inte går så långt mellan gångerna. Skärpning! ;) Har hunnit med att sitta i solen en liten, pytteliten, stund idag :) Häärligt!! Skulle behöva få lite färg så ja inte ser ut som ett vandrande lik. Fast som Kimmo brukar säga;" När man är gravid är det tillåtet att vara ful". Haha, han är charmig han, på sitt eget lilla vis :P

Nej, nu ska jag lägga mig och vila en stund. Sjukt trött idag oxå! Vi vaknade väl vid 9.30, somnade om till 11.00!! (Snacka om sovmorgon :)) Och ändå är ja så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Dryygt! Spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt eller sent, inte heller om jag kliver upp tidigt eller sent. Jag är lika trött oavsett vilken taktik jag kör med!  Hoppas det vänder snart och man kan få tillbaka lite energi!

Vila nu...

Film och choklad :)

Jopp! Christian hyrde film efter att han varit och tränat och promenerat med Danne. Så strax ska vi krypa ner i soffan och glutta på den. Och självklart har min underbara älskling köpt choklad till mig. Jag älskar marabou med daim!! Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken bara. Är så himla trött. Undra om ja har lite lågt hb kanske? Inte helt ovanligt då man är på tjocken så..  Jaja, det visar sig isf på torsdag när vi ska till barnmorskan. Äntligen dags att få höra lillpyrets hjärtljud igen :D ♥ Underbart och helt fantastiskt! Och så ska magen mätas, vikt och bt kollas och lite blodsocker oxå. Standard kontroller m.a.o.

Nu står my darling nyduschad i bara fillingar framför mig, så ja ska klänga lite på honom innan det är dags för filmen! ;)
Pussa lite på han ;) Mums!!

Silverdalen.

Aa, vi är hos Crilles farmor och farfar och hälsar på en sväng. Sandra och Dylan har precis åkt hem. Så himla söt liten kille alltså!! :) Sandra är söt hon oxå för den delen ;) Funderar för tillfället på vad vi ska äta för mat. Börjar ju bli dags för lite födointag igen snart. 

Nej, nu ska jag joina dom andra framför tv:n och va lite social :)
Hejsvejs! 


Jag borde inte vara vaken nu!

Nee, ja borde åtminstone försöka sova. Men de är inte så lätt när man har 2 "pojkar" som sitter och tjattrar om ditt och datt :) Hörde Crille nyss; "Prova en sån här, dom är skitgoda! De är Johannas gravidgodis." Danne; " Åh är det med daim i?"  Vilka banditer som nallar på min livsnödvändiga chokladbit ;) Närå, de gör inget. Dom får visst smaka, bara det räcker till mig oxå, höhö :D Ja är inte ens förtjust i choklad i "vanliga fall". Men nu skulle ja mer eller mindre kunna leva på enbart marabou choklad med daim! Konstigt hur det kan bli :) 
 
Nu ska ja pallra mig ner för trappen och se till så dom iaf sparar en ruta åt mig oxå av den ljuvliga chokladen ;)
Sen ska ja göra mig klar för läggdags. Ska ju upp till jobbet imorron bitti igen så de gäller att ladda batterierna mellan varven så man orkar. Känns något bättre med foglossningen nu iaf, inte alls lika ont som härom dan när ja inte ens kunde gå.. Skööönt! Hoppas det ger med sig ännu mer!!

Natti natti!

Trött!

Ja, jag är så sjukt trött alltså! Skulle lätt kunna somna på 2 röda. Ändå har vi haft sovmorgon idag, me and my darling :) Blev sent igår/i natt. Vi tittade på The Ring 2 på tv, och den va riktigt läskig! Crille fick till och med gåshud, hihi :P
Filmen va väl slut vid 1:30 nån gång, sen låg vi och pratade namn på bebisen en stund innan vi somnade. Och ja lovar att ja har nog fan vaknat varje gång ja försökt vända mig. Hade så sjukt ont så de går inte att förklara! De är de värsta jag varit med om hittills. Crille fick bokstavligen bära mig till badrummet för jag kunde verkligen inte gå! Som tur är har ja inte lika ont idag. D.v.s jag kan åtminstone gå själv och behöver inte bli buren. Slutar väl med att ja får åka rullstol innan de här är klart ;) Nej nej, skämtåsido. De får vi verkligen hoppas att ja slipper!! Haha men de skulle nog se rätt lustigt ut om Crille kom släpandes på mig i en rulla! :D Hahahaha! Nästan 2 m lång, böjd som en ostkrok och puttandes på en mänsklig badboll i rullstol. Hahaha, kan se de framför mig ;D

Varit hos mamma och co en sväng idag. Dom skulle i väg på partaj. Julia och Josefine gjorde sig så fina med kjol respektive klänning :) Mamma hade dock större problem med klädval så jag fick rycka in och agera smakråd. Hon blev riktigt fräsig när hon var klar. Enkel men fräsig ;) My mama, hehe :P Anders fick order av mamma att ta på fin skjortan så så fick de bli. Mammas ord är lag! ;) Nja, inte riktigt kanske, men inte långt i från heller ;) Crille fick äran att vara chaffis i kväll och hämta herrskapet när det är dags för hemfärd. Blir nog finemang de där :)

Blev tvungen att  gå ut och jobba extra i morgon. Åsa är sjuk och vi är väl lite kort med personal skulle jag vilja påstå. Men det spelar inte så stor roll. Crille jobbar ju oxå så de gör inte så mkt. Och en liten slant extra har aldrig skadat heller. Kruxet är ju bara den där förbaskade foglossningen!! Skulle väl egentligen behövt vila, men lika bra att köra på så länge man kan. Slutar väl som sagt med rullstol så småning om ;) 

Nu ska ja passa på att vila när ja väl är ledig. Kika om de finns nått man kan slötitta på på tv. Men de tvivlar ja på. Hur som helst ska ja iaf smaska i mig en ruta Marabou choklad med Daim ;D En "gravidnippra" ja har :P



<3


                             
Du är verkligen underbar!

                  

Fredag, hela dagen!

Japp och idag hade ja tänkt att ja skulle ta mig ett dopp i poolen hemma hos mamma och co. Var ju kanon väder när ja började jobbet i morse! Sol och klarblå himmel. Yes! Jobbade em igår så ja hann inte njuta ev de fina vädret riktigt. Packade med mig badgrejer och lite sånt där annat som kan vara "bra att ha" för ja tänkte att då kan jag ju sticka till mammsen på en gång när ja slutar. Steka lite i solen, bada (utomhus för första gången i år) jag såg verkligen fram emot de! Men ju längre tiden gick och dagens arbetssysslor flöt på desto sämre väder blev det. Och jaa, som vanligt när ja väl jobbar dagtur och är ledig på eftermiddan så blir det skitväder! Suck! Så jävla trisst! Känner mig mer eller mindre som ett vandrande lik, och inte kan ja fusk sola heller eftersom ja har bullen på jäsning. Fast det finns ju en del fördelar med att inte sola solarium så ja får väl se till dom så det inte känns alltför motigt ;) Meeeen de skulle vara bra skönt att lägga sig i grillen en stund, så det tänker ja se fram emot att få göra när lillplutten har tittat ut :P Jag ser verkligen fram emot att kunna gå en låååång, riktigt lång (!), promenad sen oxå, för just nu kan ja knappt gå från soffan till köket (typ 5 m) för ja har så jävla ont!

Nej, nu blev det lite väl negativt och lite för mkt gnäll, skärpning på momangen!!

Nu tycker ja klockan kan gå lite fortare så ja får kramas med min darling! Gotta och myspys framför tv:n är vad som väntar när han kommer från jobbet :) Sugen på å hyra en rulle oxå. Brukar ju inte finnas alltför mkt bra på burken att titta på när de är helg.. Jaja, det återstår att se :)

Nu ska ja dona lite, sen blir det nog ett varmt bad :)


Always!


Meen åååh!

Imorse när ja gick hem från jobbet, typ 07.20, var det klarblå himmel och sol. Johanna blev överlycklig!! Tänkte att ja skulle pallra mig hem till mamma & co och doppa mig i poolen sen och kanske till och med steka lite så man får lite färg, men när jag vaknar så är det grått, trist och inte en gnutta sol alls! Såå jävla tråkigt! :( Vart tog sommarvärmen vägen?? Suck!

Snart kommer my darling hem från jobbet :) Lovely! ♥

Förresten.. Jag började läsa en bok på jobbet i natt. Om Jenna Jameson, ja (!) porrstjärnan Jenna Jameson. Den heter "Att älska som en porrstjärna" Har kommit halvvägs och än så länge måste ja säga att den är bra. Kunde inte riktigt slita mig faktiskt. Jenna berättar, tillsammans med en journalist som heter Neil Strauss, om sin uppväxt, sin tid som minderårig strippa och hur hon blev världens största porrstjärna.
Jag citerar;
 "Jenna Jamesons självbiografi är förvisso både sorglig och hemsk, men också rolig i sin närgångenhet, fantastisk i uppvisat mod och ja, faktiskt, ibland rätt sexig" 
Göteborgs-Posten

Nej, kaffedags nu!

Barnrummet..

Börjar se allt bättre ut :) Garderoben är på plats, färdigmålad och klar. Spjälsängen är ihop skruvad och skötbordet har hittat sin plats det oxå :) Riktigt fint där inne, även om det fattas en hel del saker och grejer. Roligt att se resultat men det är lite overkligt på samma gång. Tänk att de ska komma en ny liten människa som ska bo i det där rummet så småning om. :P Spännande! Men spjälsängen kommer förmodligen stå parkerad vid min sida av våran säng så länge som man ammar. Herregud! Det drar ihop sig, sakta men säkert :D Iiihh!!

Nu ska ja försöka vila så ja orkar hålla mig vaken i natt.
Hejsvejs!


Sandviken.

Vi ska åka dit snart. Ska handla mat på Willys. Tråkigt att handla mat,  men ett ont måste! Och dessutom så ekar det mer eller mindre i kyl, frys och skafferi här hemma så vi har nog inget val om vi inte vill leva på vatten och bröd ;)
Men det är avklarat rätt snabbt ändå, men det brukar gå ännu fortare utan Crille. Han tycker verkligen att det är roligt, han går och kikar på typ allt och undrar om vi inte ska köpa sånt och sånt och kanske lite sånt och sånt oxå. Och när jag frågar; vad ska vi använda det till eller vad ska vi äta till det? Så ser han ut som ett frågetecken, typ, måste man använda det oxå?! Hahaha, min gobit!! ♥

Nej, nu ska ja försöka få ordning på frillan.
Have a nice day!


Pust!

Nu har ja klippt Anette. Blev skitbra! :) Innan de så va Johanna och hennes 2 hårbollar till hundar här. Skojigt! Har inte setts på länge! Hon fick känna en och en annan spark oxå :) Lillpyret höll låda som vanligt ;P Efter de så har ja poat på lite i den blivande barnkammaren. Så nu kan ja knappt, eller rättare sagt ja kan inte gå för ja har så grönjävligt ont!!
 :( Förbannade foglossning! Dryyygt. Så nu blir det inte många knop för Johanna den resterande delen av kvällen. Blir bara till å vila så kanske ja kan va på benen imorron iaf. Vi ska väl ev. dra i väg och kika på kärra till pyret i veckan. Kuuul!! :P Har hittat 2 vagnar som vi är lite sugna på. Får se hur och vilken de blir. De finns verkligen hur många som helst att välja på. Olika märken, olika finesser, olika modeller och olika färger o.s.v. Rena rama barnvagnsdjungeln! :)

Jeje så är de.

Nu ska ja inta soffläge. 
 


Söndag.

Idag har jag gjort klart det sista "finliret" på garderoben som ja har målat om till lillpyrets rum. Nu ska den bara ställas på plats. Men den väger bly så det får bli ett senare projekt eftersom ja inte kan flytta den själv. Riktigt nöjd med resultatet, men fan och jävlar, rent utsagt, vad jag har slitit för att få det bra. Ja ljuger inte om ja säger att ja har målat den minst 7 ggr. Men men, nu är det gjort iaf och det blev toppen :)  Vi ska väl skruva ihop spjälsängen och ställa den och skötbordet på plats snart. Inge brådis direkt men kul och dona lite och skönt att åtminstone ha dom sakerna på plats. Vi har ju en hel del saker kvar att inhandla innan det är dags. Så det känns skönt att beta av allt vart eftersom. Roligt, roligt och sjukt spännande! :D 

Snart, eller om ett tag, kommer Anette. Dags för frisering igen :) Och så blir det nog en och en annan kopp java och lite allmänt struntprat. Trevligt! :)

Ska ringa min älskling raring nu och kolla läget, han är i Udevalla på Cross VM :)
Så... På återseende!

Snart..

Ska ja dra en repa med dammsugaren. Men Crille sover än så ja väntar en stund till så slipper ja kanske väcka honom. Sömntuta!

Igår va vi på kalas, firade Emmus Pemmus med släkten på pappsens sida. Mkt med det där när päronen är skilda.. Ett kalas för mammas sida och ett för pappas. Det är så de brukar vara. Onödigt tycker ja. Varför kan inte alla bara träffas sdamtidigt som vanligt?! Är ju för tusan mer än 10 år sen mamma och pappa skilde sig så nu borde det väl inte va några problem? Dom har ju "nya" familjer båda 2 så de är ju inte direkt så dom sörjer varandra och är olyckligt kära eller nått. Men men, det är som det är. De funkar ju med 2 kalas ist för 1 oxå :)

Ikväll ska vi till pappa, han ville bjuda på mat  :)  Hela kånkarongen blir det. D.v.s Crille, jag, Emma, Erik, pappa, Carina och systrarna (Angelica, Matilda och Vilma).  Mmm.. Ja längtar redan! Min pappa är riktigt duktigt på att laga mat, en riktig mästerkock! ;P Hoppas han inte läser det här bara, han blir så himla mallig då ;) Hihi min papps, han är rolig han!
 
Nej nu ska ja ta och riva igång här hemma.
Have a nice day!  


Jisses amalia!

Vilken kväll/natt det blev efter min "hemska" upptäckt igår.  Tänk att något så naturligt kan bli så läskigt! Crille fick sig dock ett gott skratt på jobbet när jag ringde vid 00.30 och halvgråtandes berättar att brösten läker mjölk. Var mer eller mindre i chock trot ja! Undra varför, egentligen alltså?! Det är ju helt naturligt när man är gravid. Förr eller senare ska det ju liksom ske. Naturens gång m.a.o. Fick ett "välkommen i klubben" när jag berättade för Märta. Haha tur att jag har henne! Hon ligger ju några före så hon har ju oftast redan upplevt alla fysiska förändringar som kommer vart eftersom tiden går. Även om alla graviditeter är helt och hållet olika från person till person så är det ju iaf i grund och botten samma saker som händer, även om de upplevs olika.  Bla bla bla. Slut gafflat om de!

Jobbat med ärtiga Märta idag :) Hon va såå fin när hon kom! Det är hon iofs alltid. Men hon hade satt i löshår nyligen och ja har inte sett henne med det förr. Blev kanon bra!!  Sugen igen ja oxå men ja vet inte hur ja ska göra. Vi får se. Ena stunden är ja inne på förlängning för att i nästa stund sadla om och fundera på att klippa av allt en bit igen. Beslutsångest! Så alltså får det hela vara som det är tills ja kan bestämma mig. För och nackdelar med båda delarna ju, de är det som gör det hela så svårt tror ja. För ja trivs nog lika bra vilket som. Eller njaa, nu blev de nog en halv lögn. Ja trivs nog bättre med långt. Svammel svammel, igen!

Crille gör sista natten i natt. Skööönt :) Kan vi krypa till kojs tillsammans i morron kväll! :P Mycket mysigare om ni frågar mig ;P Otippat va?

Sängen kallar på mig så nu säger ja hej och go' natt!


Waaah!!

Shit Maj-Britt!!! Mina bröst läcker!!! Upptäckte de precis, tyckte de kändes lite konstigt och när jag känner med handen är de nå blött där. Råmjölk kallas de tydligen, va ut på familjeliv.se och kikade..  Helt normalt men jäklar va läskigt de känns. Måste ringa Crille!


"De ente kul"

Näe verkligen inte! Har sån grönjävlig foglossning mellan varven så ja kan fan knappt gå! :( Och definitivt inte gå som folk, vankar fram som en anka/pingvin. Åsa har skrattat åt mig mer eller mindre hela kvällen på jobbet. Kul att man kan glädja nån med sina bekymmer :)  Men men, som man brukar säga; det finns inget ont som inte bringar något gott! Och det kan man ju verkligen hålla fast vid när man är i min sits. Min ärtiga Märta har oxå problem med foglossning så vi kan beklaga oss och sucka i kapp ;) 2 tjocksmockar på en och samma arbetsplats, haha vilken fullträff! :) Men hon ska kläcka före mig, typ 4 veckor före tror ja närmare bestämt?! Och vet ni... Jag ska bli Gudmor åt hennes bebis! :D Är faktiskt lite mallig över det om ja ska vara ärlig. :P

Imorgon kommer mum and the gang hem från Göteborg. Dom har varit där hos min/våran kusin Sara och hennes familj. Sara skulle skicka med mamma kläder som vi ska få till lillpyret. Kuligt och spännande! Så roligt med småtting grejerna, om än lite overkligt! Får se vad hon skickat med för någe, kan bli vad som helst när den där tokan sätter i gång ;) Var ett tag sen vi träffade J & J nu känns det som, fast egentligen inte. Vi va ju där på kalas typ dagen innan dom åkte. Brudarna har fyllt 8 år!! Helt otroligt va fort tiden går. Dom växer och blir så stora :) Mina fina och söta "lillstrumpor"! Och den "sitora lillstrumpan" jag har d.v.s Emmus Pemmus, hon fyllde år igår (Grattis igen systeryster!), så på fredag ska vi kalasa igen. Massvis med kalas till höger och vänster nu. Men skojigt att träffa alla och gott med fika ;P Höhö!

Idag har ja varit så sjukt trött hela dagen! Sov dock rätt bra och de blev en liten sovmorgon oxå. NU helt plötsligt är jag hur pigg som helst. Knasigt värre! Och busungen eller rättare sagt karatekid lever för tillfället  rövare i magen. Sparkar och fäktas så magen far åt alla håll! Men så är det mer eller mindre hela tiden :) En riktig liten vilde med anda ord! Plutten våran ♥

Nä, nu ska ja göra mig klar och krypa till kojs. Ensam dock eftersom kärleken jobbar natt :/ Tråkigt! Men men, that's life. Men de är bra mysigt oxå å vakna när han kommer hem på morgonkvisten. Vaknar varje gång han kommer fast han  försöker smyga. Han är inte så bra på de :P Sen kryper han ner i sängen och pussar mig i nacken så ja ryser sådär mysigt! ;P Kärlek!!♥ 

Sängen "ropar" = Natti natti!


RSS 2.0