Nyårsafton.

Jaha, då var det nyårsafton igen. Tiden går ruskigt fort!
Kvällen spenderar vi hos pappa & co. Systeryster och Jocke Rocker ska oxå dit. Faderskapet med fru bjuder på mat :P Härligt! Min pappa är grym på att laga mat, bara så att ni vet! :)
Hm.. Undrar vad jag ska ha på mig ikväll. Något annat än mysbrallor vore väl trevligt ;) Men det är fan inte mkt annat som är bekvämt just nu. Fast, vem har sagt att man måste ha bekväma kläder när det är nyårsafton?! Jaja, jag får väl klämma i mig i nånting som ser någorlunda ut. "Den som vill va fin får lida pin"
Jaa, annars då?
Jag går in i v.27 idag (26+0). Det innebär att det är ca 97 dagar kvar till beräknat datum. Och även här klämmer jag nu in att tiden går ruskigt fort! Det står inte på förrän man är 2 barnsmamma! :D
Vågen visar +8kg på ett ungefär. Gick upp nästan 20 kg med Joline så än hinner jag lägga på mig ;P
Nej nu ska ja snoka vidare lite..
Gott nytt år!

Hej och hå!

Idag har vi varit in till Sandviken och storhandlat på Willys. Det är ju såå tråkigt, men skönt när det väl är överstökat! Massvis med mat blev det, och en massa annat oxå, sånt där skoj som tvätt och sköljmedel. Tråkiga måsten..
Systeryster och Jocke var hit en sväng nu på kvällen, dom skulle försöka sig på min kycklinggryta lät det som. Den är superenkel att göra så det borde inte vara några större problem ;)
Christian är och tränar. Han kommer väl hem strax. Då ska vi nog glutta på en rulle om det finns nån bra?!
Hm.. Känner mig lite småsugen på nått. Man kanske ska göra sig en smarrig macka?! Måste känna efter om jag orkar resa mig ur soffan först ;)
Jaa, de va väl ungefär vad jag hade att dela med mig av för idag.
På återseende!

Nu jäklar ;)

2 inlägg på en och samma dag. Det ni ;)
Joline sover och jag väntar på att min darling ska komma hem. Schemat för den resterande delen av kvällen består för våran del av film och sen kvällsmat. Mys i soffan på hög nivå alltså. Härligt!
Fan, idag har jag haft en såndär riktig segdag. Skönt att bara lata sig men drygt oxå för jag blir rastlös på samma gång som jag känner att jag inte har nån lust att ta tag i nått. Jobbigt läge!
Nu ska jag snoka vidare lite.

Äntligen!

Igår va Christian in till Valbo och shoppade hem en ny dator. Äntligen! :) Vi har klarat oss jäkligt bra i typ 3 månader utan, men det känns skönt att ha en ändå.
Åh äntligen är julhelgen över! Det har varit himla mysigt men jävligt skönt att det är 1 år kvar till nästa jul! Joline har fått tonvis med julklappar. Bl.a. en pulka som hon och hennes pappa är ute och provåker just nu :) Jag och Christian har oxå fått en hel del julklappar, trodde att jag/vi var för gamla för det?! Jaja, vi tackar och bockar iaf för vi fick toppenbra saker.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, man har ju kommit av sig en del när man inte haft dator på länge ;P Vi mår iaf bra alla här på Bessemergatan. Magen växer så det knakar och lillan där inne är det full fart på! :) Bara ca 14 veckor kvar till BF nu. Det går sjukt fort måste jag säga! Säger bara svisch så är nästa lilla sessa här hos oss :) Åh gissa om jag längtar!!
Nej, nu ska jag städa av här hemma medan mina vildar är ute och åker pulka.
Tack alla nära och kära för en mysig jul med god mat och fina klappa!

RSS 2.0