Fredag.

Äntligen fredag och helg :) Inte för att jag märker nån större skillnad nu när jag är mammaledig, men skönt ändå liksom. Ikväll ska Christian åka till Hoforsbacken med jobbet, jag och Joline sticker till mamma istället. Joline har redan träffat sin mormor idag, men det gör ju inget om det blir igen. Säkert trevligt för henne att se andra ansikten än bara mitt och Crilles vareviga dag ;)

På förmiddan idag kom mamma förbi en sväng och drack kaffe med oss. Hon fick äran att mata lilla damen med gröt oxå. Gick bra även denna gång :) Hon är duktig att äta våran tjej, och äta flaska går bara bätter och bättre :) Tack och lov! Lite kinkigt mellan varven, men då är det oftast för att hon börjar bli trött och för att hon är lite mammig, bara mammas mat som funkar då, inget annat!

Plockat, donat och tvättat.
Nu ska jag göra mig klar så det bara är att ge sig i väg sen.
 
Adjöken.


Hej å hå!

Igår va vi till Valbo en sväng. Hittade lite smått och gott, bl.a. en skiiit snygg tröja på Carlings :) Trevligt och välbehövligt!
Sen stannade vi i Sandviken på vägen hem för att handla mat på Willys. Och det är ta mig fan alltid lika tråkigt! Jag hatar att handla mat. Men det är ju tyvärr ett ont måste.

Idag stod frukosten i princip serverad när jag klev upp :) Underbara älskade! ♥ Dammsugit nedre plan. Skurat duschkabinen och resten av badrummet här nere oxå. Övervåningen får vänta till senare idag eller imöra. Är ju iaf ingen annan än jag och Christian som är där så de är inte hela världen om de inte blir gjort nu på stört.

Joline ligger och "sjunger" för djuren i sitt gym. Napp och snutt har hon oxå som hon kurar med emellanåt :) Hon är bara föööör go! ♥ Hon har provat äta gröt, igår och idag. Gick rätt bra fatktiskt. Dock har hon ju bara smakat än så länge. Men de funkar ju så här långt iaf :) Hon har fått smaka på lite olika puréer oxå och jag trodde vi skulle få oss ett gott skratt, men damen rynkade knappt på näsan. Hon tyckte de va smaskens :) De är ju bra! Men att äta flaska är inte lika roligt. Vi brukar prova lite då och då för att så småning om kanske kunna vänja av henne med amningen. Inte helt dock, men iaf på dagtid. Vi får se hur de går.

Hahahahaha! :D Crille sitter i soffan här brevid med ett halvrakat huvud. Hahah ser skit kul ut! Han väntar på att rakmaskinen ska laddas lite. Batteriet tog slut. Hihi :P

Nu ska jag göra ett nytt försök med flaska åt Joline, låter som hon börjar bli lite sugen :P
Ha en bra dag alla!

1 dag tidigare.

Blir tatuering idag ist :) De va nån som blivit sjuk(?) eller nått, avbokat sin tid hade personen gjort iaf så vi fick förfrågan om vi ville komma idag ist för imon. Och varför vänta längre? Lika bra att passa på när tillfälle finns :P Syrran är skit nervös! Hihi :P De va ja oxå först, men sen kom jag fram till (efter att ha resonerat med mej själv en stund) att om jag klarar av att föda barn så kommer de här bli en enkel match ;) Haha, den som lever får se!

Hunnit med en solrepa på HH. Systeryster kom och passade Joline under tiden. Hon har sovit hela tiden och gör de fortfarande. Sömntuta!! :) Lika bra att passa på och duscha medans damen drömmer sött :)

Hej på er!


Mat mat mat!

Det svider i magen. Jag är mer utsvulten än vargen i sagan om rödluvan ;) Haha! Snart kommer my darling hem då ska vi äntligen äta. Mmmm ska bli riktigt smarrigt! :D Tösabiten vår ligger och snusar på soffan igen. Hon har lekt med J & J så hon blev helt färdig :) Gofisar alla 3!

Gäsp! Trött som 17 idag, är väl vädret kanske?!  Och inget vettigt har ja att skriva heller så nu skiter ja i de här. Ska fortsätta plocka lite innan Mr Mäenpää kommer hem.

Adjöken.


No shit Sherlock!!?

Ingen förändring på väder fronten direkt. Möjligtvis att det snöar lite mindre eller inge alls just nu? Skitsamma, ja vägrar gå ut iaf ;) Hoppas på bättre väder imöra för då tänkte ja grilla mig en sväng. Och skulle de nu va samma väder så får jag väl skotta mig fram till Hoforshallen då, inge mer med de liksom.

Mamma, Anders, Emma, Julia & Josefine har nyss varit här och hälsat på. Bjöd på kaffe och bullar, Josefine blev helt förskräckt över att vi inte hade mjölk hemma. -"VA??! Har ni ingen mjölk??" Hakan hängde till knäna och ögonen var stora som tefat, nästan. Nej svarade jag, vi har inge mjölk och dessutom så dricker ja inte det heller de är det bara Crille som gör ibland. Då kom mamma med ett inlägg om att jag borde dricka mjölk, jag t.o.m skulle göra det eftersom jag är kvinna och benskörhet är vanligare hos kvinnor och att det därför är himla viktigt med kalcium o.s.v. Dah! Jag kan väl klämma i mig ett glas O'boy emellanåt då så kanske moren bir nöjd? :P Längre än så vill ja nog inte riktigt sträcka mig, tycker liksom inte om mjölk. Jeje, de va väl en världslig sak att skriva om!

Joline ligger och snusar på soffan. Ser så skönt ut! :) Jag nördar. Orkar inte göra nån nytta, men antar att ja måste plocka ur diskmaskinen för chanserna att den plockar ur sig själv verkar ju vara noll!? ;)

Diskmaskinsurplockningnästa,pååterseende!

Men shit alltså!

Vilket jävla väder! Trodde inte det var sant när jag tittade ut i morse. Jordens jäkla snöstorm! Och jag som hade tänkt ge mig ut på en promenix, lr åtminstone pallra mig ner till Hoforshallen och steka i kärringgrillen en stund. Men icke! Inte en chans att jag går ut idag! No way liksom. Jag och Joline satsar på mysdag ist :)

Idag har jag fått ett sånt där riktigt pms utbrott på Crille. Stackarn! Fick världens jävla rus när han skulle hänga tvätt, han hängde den fel och han la den rena tvätten på golvet och dittan och dattan, allt va fel helt enkelt. Stackars karl, tur att han skulle iväg och jobba så han får slippa mig ett tag! ;) Får försöka gottgöra det när han kommer hem sen helt enkelt. För jag vet faktsitk inte varför ja blev så jävla grinig, hormonerna antar ja!? Förbaskat är det iaf. Har faktiskt dåligt samvete. Han som skulle vara snäll och hjälpa mig med tvätten, som jag faktiskt bett honom att göra även. Och så får han en hög med skit för det! Vilken jävla flickvän man är, fy skäms på mig!! Men som sagt, får gottgöra det när han kommer hem!

Iiiih, vet ni? På onsdag ska jag och lillstrumpan tatuera oss för första gången. Spännande! Lägger väl ut bilder sen om inte minnet sviker.

Nu ska ja återgå till mitt soffläge och mysa med dotra ♥
Hej på er.

.

I will always be by your side,
and I will always love you!


Ingen rubrik.

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Om jag ska skriva eller om jag ska låta bli? Jag vet inte var jag ska börja. Det finns liksom ingen början och inget slut heller, känns det som. Vi lever bara i en mardröm. Allt är som en dålig jävla skräckfilm! Allt är ett virr varr av känslor som man aldrig stött på tidigare. Sånt här händer inte i verkligheten, bara på film. Och om det nu skulle hända i verkligheten så är det bara något vi läser om i tidningarna och hör det pratas om på nyheterna på tv. Det händer aldrig mig eller mina liksom.

Men nu har det hänt! Det är på riktigt! Det har hänt och det enda sättet man kan beskriva det på är att det är så sjukt overkligt så man kan inte riktigt förstå att det är sant. Jag vill inte förstå heller. Det gör så jävla ont! Jag har aldrig hatat en människa på riktigt förrän nu. Men nu gör jag det och det är verkligen rent jävla hat jag känner! Fy fan för dig ditt vidriga jävla as! Ditt sjuka jävla äckel! Hoppas nån jävel kommer plåga och tortera dig riktigt jävla ordentligt en vacker dag, för det är precis vad du förtjänar! Aaaah! Jag blir galen! Trodde aldrig man kunde bli så här arg. Arg och förtvivlad!

Kan inte skriva mer, allt svämmar över liksom.
Bye.

Tack för tipsen!

Tack Cicci och Sanna för tipsen om mina "tuttproblem", hihi :) Ska prova och se om ngt hjälper. Hoppas!

Måste skriva en lapp oxå, föräldrargrupp på måndag kl 14. KOM I HÅG! :P

Mjölkstockning??

Gaaahh! Mitt högra bröst har ballat ur och det gör ont som satan! Dock kan jag amma Joline som vanligt, ja lite ont gör det ju men det fungerar iaf. Kikade på vårdguiden.se men mina symptom stämmer inte riktigt överens med mjölkstockning så vad kan det då vara tro?? Har tagit 2 Alvedon vilket jag lika gärna hade kunnat hoppa över för dom gjorde verkigen ingen skillnad! Nån dom vet va de kan vara för fel? Det typ ilar/bränner, inte alls som när mjölken rinner till. Det känns annorlunda och det gör som sagt ont, riktigt ont! Och även fast jag ammat Joline mer på det högra bröstet så är det mkt större än det vänstra? Eller mkt större är det väl inte, men det är större iaf. Känns som det skulle vara enormt! Why?? Iiihhh! PAIN!

Tänkte försöka bita ihop och skriva om nått annat än mina "brön", för jag antar att det inte är allför intressant att läsa om?! ;) Ja, det blev iaf ingen promis. Mamma och Anders dök upp, sen käkade vi lunch. Vilade på soffan med skruttan en stund. Sen så har vi städat och nu är ju klockan snart kvällsmat så... Och sen så är det ju rätt kyligt ute så ja vette fasen om ja har nån lust att ta en promenad om de nu skulle vara mjölkstockning jag har. Ingen höjdare precis!

Näe nu ropar damen ;)
Hejsvejs!

Friday.

Tog reda på tvätten innan jag gick och la mig igår, så nu sipper jag de idag. Skönt! :) Snurrade nåra varv innan jag somnade. Men det gick ändå mkt bättre än ja trodde, trots mitt kaffebäljande ;)

Fint väder idag! :) Funderar på om ja ska släpa med mig familjen ut på en promenad, får vänta tills pappan har vaknat bara. Och så kanske vi måste äta lite lunch innan? Känner att magen börjar kurra, så de är kanske lika bra. Annars avlider jag väl innan vi ens kommit i väg ;) Matvrak as I am, hihi :D

Ikväll ska jag nog laga nått smarrigt med fläskfilé, får se vad ja ska hitta på. Tråkigt när det bara blir sammsamma jämt. Åh gud, jag kan inte skriva om mat för då hungrar jag nog ihjäl!

Joline ligger i babysittern och är helt inne i tv:n. Det är säkert jättespännande med alla färger och allt som rör sig! Hon ligger och snackar för fullt och flaxar så det ser ut som hon försöker flyga. Haha! Mammas gofis! :D ♥ 

Näe, om man ska göra ett försök och väcka Törnrosa (=Crille efter nattskift). Får se om han vill vakna eller om han vill sova mer.

Hej så länge!

För mkt kaffe!

Snacka om att jag har druckit för mkt kaffe idag. Har druckit massvis så nu är jag hur pigg som helst. Drygt! Inte det minsta trött alls. Suck! Men jag ska nog kunna sysselsätta mig så jag hinner bli trött. Har en bra bok som jag läser då och då när det finns tid. Sen så kan man ju alltid vika tvätt, den tar ju liksom aldrig slut.

Joline sover, själv slötittar ja på CSI Miami samtidigt som ja sitter här och nördar. Imorron bitti kliver Crille av sista skiftet, sen är han ledig tills på onsdag. Skönt! :D Så imorron kväll ska vi bara mysa! ♥ Laga lite god mat och bara ta det lugnt. Härligt! Kanske blir nån film oxå, brukar ju inte finnas alltför mkt att glo på på tv. 

Nu är det en viss dam som verkar ha vaknat! Hon har säkert bara tappat nappen. Det återstår att se.
Natti natti! 

Ons-Tors

Igår va vi på kalas. Min "plastmamma" Carina fyllde 40 år! Stort Grattis till henne :) De bjöds på smarrig smörgåstårta, vanlig tårta, kaffe och kakor. Lovely! :P Gottegris jag? Näe vadå?? ;) Haha, jag tröck i mig 2 bitar smörgåstårta och fyra bullar. När ja kom hem åt jag resterna av Tacosen som vi åt till lunch, och morfar tror att ja inte äter ordentligt! Fast ja iofs. De gör ja ju inte heller, ja äter massvis och jag äter onyttigt. Så egentligen kanske man kan kalla det för att inte äta ordentligt? Jaja, skitsamma :) Det va trevligt på kalaset iaf. Fullt hus!

Idag har jag tagit reda på en massa tvätt, som vanligt. Ingela Pingela har varit här och hälsat på oxå, mkt trevligt!! Sen har Jolines farfar och farmor varit här oxå. Ja, precis, Carola och Thomas. Haft fullt upp hela dan m.a.o. Nu sitter jag med en välsmakande kopp kaffe och slösurfar lite medans skruttfia sover på soffan. Crille är och tränar med Elvira :) Sen ska han ut och jobba natt igen.

Näe, nu strax börjar Unga Mödrar på 5:an, måste bänka mig i soffan! :)

Underbara Älskade!


Jag älskar er mer än allt annat i världen, ni är det absolut bästa som finns.
Mina underbara älskade!

Joline <3

♥  Mammas ögonsten! ♥

♥ Mammas ögonsten!

Tidsfördriv.

Snodde den här från en annan blogg. Lite tidsfördriv sådär! ;)

Min graviditet:

¤När fick du reda på att du var gravid?
-2:a februari 2008.

¤Blev det en chock?
-Både ja och nej.

¤Hur gammal var du?
-20 år.

¤Hade du mycket halsbränna?
-Näe, faktiskt inte! 

¤Spydde du mycket?
 -Näe, bara under ca 1 veckas tid alldeles i början.

¤Hade du mycket foglossning?
-Ja!! Från v.10 ungefär och det blev bara värre och värre, på slutet (från ca v.35) kunde jag knappt gå, inte ligga heller så jag fick sitta och sova, lr ja försöka sova iaf.
 
¤Ditt sf mått som störst?
-Kommer inte ihåg faktiskt. Men jag såg nog större ut än vad jag var, hade normala mått hela tiden.


¤Har du fått bristningar?
-Ja, tyvärr! Klarade mig fram till typ v.37, sen var det kört. Men som tur är så har dom börjat blekna! Hoppas dom försvinner helt!!

¤Trodde du det var en pojke eller flicka?

-Trodde från början att det var en envis liten tjej.

¤Vad hoppades du på?
-Det spelade absolut ingen roll! Men vi var så nyfikna att vi frågade om dom kunde se könet när vi va in och gjorde UL, och då trodde hon att det var en tjej.

¤Gick du över tiden?
-Nej och tack Gode Gud för det!

¤Födde du för tidigt?
-Nej, jag födde på självaste BF dagen!

¤Hur var förlossningen?
-Oj! Ja, jag kommer inte i håg så mkt eftersom jag använde lustgasen, men av det jag minns så kan jag ju berätta att det gick fort! Allt som allt tog det 6½ timme. Det gick nästan liite för fort tyckte jag, hann liksom inte med, förstod liksom inte att det var på riktigt. Men samtidigt är/var det skönt att det gick undan, för det gjorde så grönjävligt ont!!! 

¤Blev du sydd?
-Ja, men kommer inte ihåg hur många stygn.

¤Dragen med sugklocka?
-Nej.

¤Hur många var inne i förlossningsrummet?
-Hm. Jag blundade mesta delen av tiden, tror jag?!  Och så har jag så mkt minnesluckor, så ärligt talat vet jag inte riktigt. Men jag skulle väl tro att det var 4 st. Jag (såklart! ;)), Crille, en BM och en sköterska. Men som sagt, ja är inte 100. 

¤Hade du någon nära med dig?
-Ja självkart! Crille var med hela tiden!

¤Vilket BB födde du på?
-Gävle BB

¤Hur stor var bebisen?
-Hon vägde 3538g och var 52 cm lång

¤Vad fick hon/han heta?
-Joline Teresia Mäenpää

¤Var allting värt det?
-Ja verkligen, helt utan tvekan!!!!!

Idag..

.. Har Maria och Selma varit här och hälsat på! Små tjejerna sov mest hela tiden tror ja?! Jag och Maria drack massvis (!) med kaffe :) Hehe och så åt vi lite ost och kex som var kvar sen i fredags :) Smarrigt! Sen kom Emelie och "dendärwestling" oxå :P Nice nice! Länge sen jag träffade Annso, så det var extra trevligt att se henne igen :) Men trevligt att träffa Emelie oxå såklart!

Sen då? Jaa, Crille va iväg och kollade på en fyrhjuling innan jobbet, och tro det eller ej, men han hade INGEN med sig hem! Trodde nästan han skojade för jag var stupsäker på att han skulle köpa en! Men ack så fel jag hade, och tur va väl de ;) 2 bilar och en cross räcker rätt bra tycker jag ;) Iaf just nu.

Joline har fått mat på flaska nån gång sådär, bara för att prova om hon tar flaskan. Och det har funkat kanon, fram till nu! Nu när jag verkligen hade önskat att hon skulle ta flaskan, så jag kunde följa med Märta till sjukhuset imorron, så bara tvärstrejkar hon! Vet inte vad hon fått för sig?! Har ju som sagt funkat kanon de ggr vi provat tidigare, men näe. Nu vill hon helt enkelt inte. Och jag vill ju inte "tvinga" henne att ta flaska om hon inte vill! Hon är ju trots allt bara 3 månader! Jaja, hon ändrar sig väl så småningom. Jag har iaf inte tänkt sluta amma henne än så det är ju ingen bråska.

Nä, blir mest massa svammel om amma och flaska och hit och dit, blir alldeles snurrig! Inte speciellt spännande att läsa om heller kan ja tro? ;) Näe, ingen idé att grubbla på det där mer, bara att gilla läget! Trist dock att jag inte kunde följa med Märta! Men ja, sånt är livet helt enkelt!

Nu ska ja kika på tv, Unga mödrar på 5:an :)
Hej på er!

BVC

Idag har vi varit till bvc med Joline. Nu väger hon 5980 gram och är 63 cm lång! Man kan bokstavligt talat säga att hon växer så det knakar! Hon fick sina första vaccinationer oxå. 2 sprutor, en i varje lår :S Men det gick faktiskt bättre än jag förväntat mig! Nog för att hon grinade, men det gick snabbt över och det blev inget sånt där gallskrik som ja trodde det skulle bli. Usch! Ja gillar verkligen inte stick och sprutor! Tur att Christian var med och höll henne i handen, jag hade nog svimmat! Själv stod jag halvvägs ut i väntrummet typ. Men jag fick iaf trösta henne när hon blev ledsen sen. Mammas tjej var såå duktig!! ♥

Efter bvc drog vi till Ica, handlade lite ditt och datt. Hem efter det och lagade lunch. Det blidde lax, riktigt smarrigt! :P Sen så har vi faktiskt inte gjort något vettigt alls, iaf inte jag och Joline. Vi har bara myst i soffan idag. Men det är faktiskt tillåtet tycker jag när det är sånt här ruskväder ute! Crille däremot har jobbat em. Han har em imon oxå, sen 2 nätter efter det, sen ÄNTLIGEN är han ledig igen :)

Imorron kommer Maria och Selma! :) Trevligt trevligt! Crille ska åka till Falun med Högman innan han ska jobba, dom ska "kolla" på en fyrhjuling, men jag slår vad om att herr Mäenpää kommer hem med en! ;) Näe, nu är det nog nån som är lite hungrig tycker ja det låter som. Mamma kommer! :)

På återseende!


Joline och jag på nyårsafton.


Mor och en trött dotter ;)

Hejsan hoppsan!

Börjar dagens inlägg med att berätta för er som läst gårdagens/nattens inlägg att jag somnade som en stock på en gång när jag la ner huvet på kudden! Haha, och jag som trodde att jag skulle få såååå svårt att somna. Nix-kolijox! Där hade jag fel.

Joline somnade strax efter kl.23 igår, åt en slurk först men sen sov hon. Vaknade runt 4 snåret, matdags, samma visa vid 9, men hon somnade om innan hon ätit klart riktigt båda gångerna, hihi! Sov sen till typ 11.45! Inga problem att få sovmorgon här inte ;) Dock så blev det väl inte riktigt som jag tänkt mig idag. Smög ner och kokade kaffe, hällde upp en kopp och satte mig med datorn i soffan. Tänkte njuta av lite "ensamtid" och mitt älskade kaffe. Började blogga och gissa vem som vaknar!? Jo, det var lilla damen så klart :) Skyndade mig uppför trappen och tänkte att hon har säkert bara tappat nappen, men somnar nog om om hon får den. HAHA! Där hade jag fel igen! Där låg hon med världens flin mitt i stora dubbelsängen och hade inte en tanke på att somna om. Alltså, man kan inte bli annat än kär! Mammas tösabiten :) Tog med mig madame ner. Tvättade och klädde på henne, sen gick hon ut och åkte pulka. Skämt å sido. Nu ligger hon på soffan och snackar med kuddarna jag lagt på sidan så hon inte ska kunna trilla ner. Flaxar för fullt med armar och ben, morgongymnastik! Och här sitter jag och nördar med halvjummet kaffe ;) Äh, det funkar, man vänjer sig liksom ;)

Ska snart göra ett ryck och klä på mig. Sen ska vi väcka pappa Christian. Sen efter att han vaknat till liv och gjort sig i ordning så ska vi dra i väg till Sandviken en sväng. Vi ska bl.a. handla på Willys vilket jag tycker är såååå tråkigt! Men det är väl ett ont måste om man inte vill svälta ihjäl?! Aja, det får nog räcka så här så länge. Har liksom inte så mkt mer att skriva?!

Have a nice day!

Just ja.

Läggdags var det juh!
Men jag är inte nå vidare värst trött, eller så är jag helt enkelt övertrött. Och det är ju inte alltför ovanligt! Kan nästan med 100% säkerhet säga att om jag lägger mig nu så jag kommer snurra, vrida och vända mig tretusenfemtiosju ggr. Drygt! Och jobbigt om jag stör lilla björnen så hon vaknar! Då blir det nog ett herrej*vlans liv! Jaja, jag får chansa helt enkelt, kan ju inte sitta här hela natten iaf, då somnar jag väl på tangentbordet så småningom.

Nej nu säger jag bestämt god natt! Igen. 

*

Horoskop, lejonet 2009


År 2009 måste du tänka extra mycket på hur du relaterar till andra människor. Det är Saturnus som under 2009 påverkar ditt behov av kommunikation. Det är i ditt intresse att ge vika för egna åsikter och din egocentriska attityd. Tänk på andra också! Under 2009 måste du tänka på att allt du gör under året kommer att påverka människor runt omkring dig.
Kärleken är positiv redan i början på året och om vi skall prata om hälsan så bör du skapa och underhålla någon form av en inre jämvikt.

Under 2009 kommer lejonet att vara mycket angelägen om sina personliga relationer, som grundas i verkliga ärliga känslor, något som lejonet verkar sakna. Detta kan bero på att lejonet tidigare inte tyckte att detta var lika viktigt. När framtida partner kommer på frågan, vet du exakt vad du tycker om och vad du inte tycker om. Under år 2009 kommer du som är född i lejonet att vara extra uppmärksam. Din goda observationsförmåga kan komma väl till hands.


Tack vare de positiva aspekterna under 2009, kommer de personliga relationerna att utvecklas i en positiv inriktning och du kommer närmare din partner, om du har en. Kärleken uppnår nya höjder under 2009. Mot slutet av 2009 kan du och en partner flytta ihop och det kan också bli frågan om giftermål.


Yrkeslivet är det viktigaste för lejonet under 2009. Lejonet kommer att jobba mycket hårt och denne kommer även att belönas för sitt arbete. Stora löneförhöjningar väntar dig som är lejon under året, avancemang, och liknande saker som lejonet uppskattar och som alltid brukar vara Lejonets mål. Mot slutet av året kan Lejonet till och med bli en auktoritet inom lejonets bransch eller yrke eller i alla fall avancera en grad och få allmän uppskattning.


2009 kommer att utmana lejonet på ett sådant sätt som leder till att lejonet lyckas att uppnå sina mål med framgång. Ibland kan du känna att du inte vill till jobbet när du hör väckarklockan ringa, men det är viktigt att du gör det ändå. Året blir till stor del vad du själv åstadkommer. Det finns inga andra hinder i vägen, annat än dina egna handlingar och din egen inställning.


Vi <3



Lilla familjen firar nyår och skjuter raketer :) Kallt som attan!

Läggdags!

Snart ska jag krypa ner i sängen brevid min lilla skruttunge, hon sover så sött så! Crille jobbar sista natten i natt, kliver av 6 i morgon bitti. Skönt! Han brukar vara lite kinkig när han gör nätterna ;) Inte så konstigt egentligen för man blir ju rätt slut! Yes, så äre.

Idag, eller ska jag säga igår eftersom klockan är efter 00:00?!, har vi bara varit inne. Igen! Såå tråkigt, men det är ju ingen höjdare att gå ut med Joline när det är typ -20 grader heller. Bara att vänta på att det blir lite mildare ute så man kan ta en lååång promis. Skulle inte va fel alls! Har tagit reda på tvätt och hängt ny idag igen, precis som nästan alla andra dagar. Urk! Kikat på film (Semi-Pro) och myst med gotta innan Crille drog i väg till arbetet. Nice! Ja, det är väl ungefär så våran dag här på Bessemergatan 1 har sett ut. Inte alltför spännande kanske, men helt okej ändå :)

Nu ska jag dra täcket över huvet, göra mig klar för att kliva in i dimman,  fila nötterna och skicka godnatt-mess först bara ;)

Natti natti!


Lördag.

Slappdag och fullt upp! Idag har vi inte varit utanför dörren. Iaf inte jag och Joline. Vi har bara varit hemma och poat hela dagen. Fixat upp nya gardinerna i sovrummet, bäddat rent i våran och Jolines säng, tagit reda på lite tvätt och dammtorkat på övervåningen. Tänkte fösöka ta golven uppe och göra nedervåningen imöra.

Emma kom förbi en sväng idag :) Skoj skoj! Sen kom Crilles farmor och farfar. Vi fikade lite, rabarjberpaj med vaniljvisp och kaffe. Smaskens!! Sen kom Edin, Crilles lillebror. Så det har varit fullt upp, även om vi bara haft en slapp hemma dag!

Crille har natthelg. Tråkigt! Men men, that's life liksom!

Nu ska jag greja vidare lite!


Time out!

Håller på å poar och donar för fullt här hemma! Kännde att jag behövde en pause innan ja tröttnar ;) Vi har varit i Valbo idag. Shoppat på Ikea :D Hittade en hel massa saker som fick följa med hem :) Handlade även en del grejer på Divas Boning, så nu har jag lite att göra ett tag. Hittills har jag hunnit packa undan adventstakar och julgrejerna, så skönt! Har bytt gardiner i köket och fixat lite. Köpte nya blommor till sovrummet som är på plats nu, blev kanon! :) Nu fattas det bara att måla över fondväggen därinne så blir allt super! Har nämligen tröttnat på den. Så nu ska alla väggar bli i samma färg ist. Just ja, ska ju byta gardiner in the bedrom oxå, köpte nya idag. Ska även vilja måla om i hallen uppe igen oxå. Men det får nog bli ett senare projekt. Crille får väl dåndimpen på mig annars som jag håller på ;P Ändrar här och där och kommer med nya ideér som han är sådär måttligt intresserad av ;) Han säger bara "Mmm" och "Gör som du vill, jag litar på dig att det kommer bli bra" Nej nu svävar jag i väg lite för långt, måste dona vidare så man kan krypa ner i sängen sen. Joline somnade alldeles nyss, gobiten min! ♥

Och förresten, Märta kommer hem från Kanada idag/imon. Hoppas vi kan boka en dejt och ses så snart som möjligt! Jag vill veta allt om frieriet och allt annat :D Och så saknar jag henne så grymt mkt!

Näe, hej mäer!


~2009~

Första inlägget i år.

Vi firade gårdagen hemma hos mamma och plastpappa Anders. Julia och Josefine var så klart oxå med. Grannarna PIa och Göran oxå och hunden Alfons :) Mycket trevlig kväll med god mat och biljard, fyrverkerier och chamange. Läste mitt horoskop i Klick idag, det stod att det här året var perfekt för barn och bröllop ;)


Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton, det hade vi!

RSS 2.0