Det var ett tag sen...

Ja, nu var det ett tag sen det blev nån uppdatering...
Jag skyller på att jag har haft fullt upp med mina barn och allt vad det innebär :)

Igår var det ju morsdag. Jag blev väckt med frukost på sängen och så hade Joline ritat en teckning :) Hur gulligt som helst! ♥ Vi var hem till min mamma för att fira henne också, köpte ett litet blomarrangemang (säger man så?) som blev riktigt uppskattat och mamma bjöd på fika ute i solen :) Vi blev kvar hos mamma en bra stund. Joline lekte i lekstugan och hoppade på studsmattan, helnöjd tjej!

Idag är det fint väder, igen! :) Vilken skillnad det blir om solen tittar fram. Man blir på såå mkt bättre humör och det känns som att energin flödar! Det är så himla mkt roligare att vara ute och leka oxå när det är varmt och skönt. Dock blåser det lite kallt tycker ja. Tänk att man aldrig är nöjd, det ska då alltid klagas på nått ;)

Nej, nu ska jag försöka få Vilden Mäenpää att sova en stund så det inte blir "tajkon" sen..


Uppe före tuppen!

Idag blev det en tidig morgon här på Bessemergatan. Joline vaknade före 5 (!), försökte få henne att somna om men ICKE! Det va bara att gilla läget och kliva upp :) Men det gick faktiskt bra, sol och klarblå himmel ute så då känns ju allt mkt lättare! Och man får väl se det från den ljusa sidan att man hinner med en hel del när man är vaken tidigt. Man är nog rätt bortskämd som är van att få sova till 8 snåret ;) Ja, bortsett från att man är vaken nåra vändor på natten när Nikki är hungrig då. Men det brukar inte vara nå större problem med henne, hon äter och somnar om lika fort när hon är mätt så jag får nog vara nöjd. Värre kunde det ju ha varit!

Ja, idag väntar lek och bus med Maria, Selma och Sixten :) Det ser vi verkligen fram emot! Perfekt om vädret håller i sig så vi kan vara ute och leka. Verkar dock som det blåser rätt bra och det kan det ju sluta göra så ska ja nog vara nöjd sen ;)

Nu är det visst dags att byta bajsblöja nr 1 för idag..

Tisdag 18 maj

Hej å hå!

Vilken mysig morgon och förmiddag vi har haft, jag och mina tjejer :) Nikki va hungrig en vända vid 4 snåret i morse så när Christians klocka ringde vid 5 så va jag vaken. Dock fick ju jag ligga kvar medans han fick lov att åka och jobba. Vaknade sen strax före 8 av att Joline låg och kvittrade på sitt rum, gobit!! Sen blev de myspys i soffan, playhouse disney och en flaska välling till Joline och typ 7 liter kaffe till mig. Efter en stund gjorde vi oss i ordning, vilket tar sin lilla tid, och begav oss ut. Joline fick leka vid Ica där dom har en rutschkana, gissa om hon var helnöjd :) Nikki sov skönt i vagnen när jag och Joline smaskade lite yoghurt och macka som jag hade packat med oss, blev som en liten förmiddags piknick :) Vi lekte vidare en stund innan vi pckade iväg oss på en liten promenad. Jag hade tänkt att Joline skulle ta sig en tupplur i vagnen men ICKE! Hon är alldeles för nyfiken!! Så vi gick förbi och sa hej till moster Emma, sen vidare för att handla hem lite ditt och datt innan vi till sist gick hem. Joline tar sin tupplur i sin säng nu och Nikki ligger här brevid mig i soffan och sussar hon oxå. Själv ska jag nog ta och hänga lite tvätt och dricka en kopp kaffe i lugn och ro innan det är dags att laga i orning lite lunch.. 

Hoppas vädret ändrar sig igen så solen kommer tillbaka! Såg ju riktigt lovande ut tidigare idag..  


Lek & bus :)




Joline och Selma gungar


Selma och Joline får leka med Jolines moster Josefine i sandlådan


William, Joline och Selma är busiga och kastar grus


I lekstugan hos Jolines mormor


Onsdag.

Idag väntar besök på BVC för båda damerna. Läkarbesök för dom båda 2 och Joline ska få spruta oxå. Hua, tur att Crille följer med! Ska bli riktigt spännande och se hur lång Joline är och hur mkt hon väger. Ja kommer fasen inte ihåg när vi va till BVC med henne sist?! Känns som 100 år sen!

Härligt väder idag oxå :) Toppen!
Har hunnit med en grillvända med syrran på HH, riktigt skönt vare. Åsså har vi hunnit städa av lite här hemma. Crille körde en kurva med sugsonja och jag slabbade lite med dammtrasan. Lite nytta gjord alltså, skönt!
Crille ska ut och jobba i natt. Det betyder att jag och Nikki får heeeela sängen för oss själva ;P

Nej, nu ska jag svepa kaffet och slänga mig i duschen så det blir nån ordning nån gång!
Ha en bra dag i solen :)


När som helst...

Kommer Maria, Selma och Sixten hit och leker :)




Selma och Joline myser i soffan :)


Morgonmys!




Hur fan gick det här till?!??

Jag och Christian är vakna, de va väl ingen big deal iofs..
Men poängen är att båda småtjejerna fortfarande SOVER!
Barnen sover och vi är vakna!! Hur fan gick det till??


Sol och klarblå himmel ute! Kanoners :)
Mer kaffe nu..


Måndag.. Igen..

Mina veckor tycks bara bestå av måndagar och fredagar.. ´
Dagarna där emellan svischar bara förbi så man hinner knappt märka av dom!

Usch..
De är inget vidare väder alls idag. Tråkigt! Vet inte vad vi ska hitta på riktigt. Crille jobbar em så jag och tjejerna får roa oss på egen hand. Finns ju garanterat en massa vettiga, men tråååkiga saker jag skulle kunna ta tag i.. Men det känns inte alls särskillt lockande idag. Det får bli nån annan dag, framöver nångång sådär ;)

Joline och Nikki sover för tillfället så jag hinner kanske fundera ut nått som vi kan sysselsätta oss med sen.
Eller så kanske vi bara ska vara hemma och mysa? Rita lite, läsa lite böcker, leka och kolla på Playhouse Disney kanske.. Jaa, så får de nog bli :) Lät alldeles kanonbra tycker jag!

Nu ska jag hänga lite tvätt innan brudarna vaknar!





"Va e de för en dag?"



"E de en vanlig dag?"
"Nej, de e ingen vanlig dag för de är min mammas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!"
 
Grattis på födelsedagen lilla mamma! :)

♥♥♥


Playdate :)

Idag har vi varit i Silverdalen och lekt med Maria, Selma och Sixten ♥ Tjejerna busade och lekte medans jag och Maria varvade kaffedrickning (och lite gotta såklart;)) med ammning och blöjbyten. Nikki sov mer eller mindre hela tiden, Sixten var vaken en stund och smilade så jag trodde jag skulle smälta som smör i solsken, vilken liten charmör han är alltså!! :) Tusen tack för idag hörrni, lika trevligt som alltid att umgås med er ♥

Till nått helt annat..
Jag och Syrran sket ju en lök idag kan man säga. Vi bestämde igår kväll att vi skulle gå till HH och sola idag på morron/fm. När vi kommer dit och ska gå in sitter det en lappjävel på dörren där det står att dom inte öppnar förrän kl 13. TYPISKT! Det va bara att vända å gå hem igen.. Bättre lycka nästa gång kanske?! ;)

Hm.. Jaa, jag har väl inte så mkt annat å dela med mig av just nu så de här får väl duga antar ja..
Ska väl vara lite social med "Pekka" som precis kom hem från crossbanan.

Criminal Minds på 5:an ikväll, toppen! :)
Hej på er! 

Online shopping :P

Har precis fyndat lite sommarkläder till Joline :)
Bl.a det här:




Linne 29.50:-


T-Shirt 19.50:-


T-Shirt 19.50:-


Kjol 49.50:-



Kalaspriser eller vad säger ni?


3 Maj.

Jaha, då var det måndag igen...

Idag har Nikki och jag varit på BVC. Lillan skulle vägas och mätas igen. Och jag kan stolt meddela att hon har gått upp ca 1 kg på 1½ vecka! Snacka om dunderhonung till bröstmjölk!! Nya vikten är 4550 gram och nya längden hamnade på 55 cm (hon var 53 cm förra gången). Alltså växer hon så det knakar! :)

På eftermiddan var vi iväg till Valbo en sväng. Syrran va oxå med :) Mkt trevligt! Vi handlade lite smågrejer och åt på Donken :D Mumsigt!! Nu sitter jag och Nikki i soffan. Joline sover sen nåra timmar tillbaka. Christian är på jobbet och kommer inte hem förrän imorgon bitti. Första natten jag är ensam hemma med tjejerna. Men det ska nog inte vara några problem. Joline sover ju hela nätterna och Nikki likaså. Lillan piper lite när det är dags för mat sen somnar hon om lika fort. Men lite nojig är ja väl ska jag erkänna. Tänk om det skulle bli kaos och båda vaknar och är ledsna, hur fan ska jag bete mig då?? Vem tröstar man först?? Eller kan man trösta båda samtidigt?? Jaja, nu ska jag inte måla Fan på väggen innan det ens hänt nått. Och om det nu mot förmodan skulle spåra ur så fixar det sig nog på ett eller annat sätt, det brukar det ju göra ;)

Nej, om man skulle göra sig klar för sängen?! Sitter här och gäspar så tårarna rinner..
Ja så får det bli! Fila nötterna sen sängen nästa.
Natti natti!


Söndag.

Idag fick jag sovmorgon! :D
Christian gick upp med Joline vid 8, jag och Nikki låg kvar och sussade/drog oss till 9. Välbehövligt! Nikki va vaken en del i natt, tippar på ont i magen. Hon va jätteledsen och inget hjälpte :( Vi vankade runt lite och till slut somnade hon. Som tur är så sover Christian och Joline som klubbade sälar om nätterna så ingen av dom vaknade när Nikki skrek. Dom snarkade och sov så skönt ändå :)

Christian jobbar em idag så jag och tjejerna har fått roa oss på egen hand. Vi har lekt hemma hos mamma/mormor idag igen. Joline strålade som en sol som vanligt när hon får leka med J & J :) Emma och Jocke va oxå där, trevligt trevligt!! :)

Nu sover juvelerna så jag ska passa på å kika på Gossip girl. Skönt de är med inspelningsbar box!
Plockar fram chipsskålen, chokladen och lite pepsi max precis som jag gör alla andra kvällar och myser ner mig ordenligt i soffan ;P

Hej på er!


1 Maj

Och hur många är det som är bakfulla och har ågren idag tro?
Ingen hemma hos mig iaf! :)
Dagen igår spenderade vi hos mamma/mormor och plastmorfar Anders. Joline lekte med Julia och Josefine i lekstugan, hoppade studsmatta och hälsade på grannarnas hund Alfons. Donnan var mer än nöjd! :) Nikki sov skönt i vagnen. Crille jobbade em men slutade kl 19 så det blev pizza och fredagsmys när han kom hem, härligt! :)
Idag ska Crille och Joline till crossbanan och kika på tävlingen. Jocke Rocker ska köra så vi håller tummarna att det går bra, lr iaf bättre än vad det gjorde för Crille förra helgen ;)
Jag och Nikki har inga planer än.. Vi får se vad vi hittar på.
Kaffe nu!

RSS 2.0