Kärlek!

Älskade lilla Joline



Älskade lilla Nikki




Busungar! :)


Jaa..
Utan er, mina underbara, älskade barn så vore livet ingenting värt!


-10 !

I morse när jag och tjejerna klev upp var det -10 grader ute!!
Jag höll på å smälla av. Trodde inte att de va "vinter" redan. Står välinte på förrän det kommer snö om det ska fortsätta vara så kallt. Jaja, det va bara att rota fram varmare mössor och vantar och klä på småttingarna ordentligt när det va dags att knata till dagis. Det gick bra att lämna min stora lilla tjej på dagis. Skönt att det har vänt!

Har städat av och poat lite här hemma så det är gjort innan helgen. Skönt att ha det avklarat så man bara kan slappa och ha det gött sen :) Crille jobbar dock em hela helgen och det är väl mindre roligt. Men jag och tjejerna klarar oss bra ändå, vi får roa oss på egen hand helt enkelt. Vad vi ska roa oss med är dock inte planerat. Vi tar dagarna som dom kommer :)

Nej, nu ska jag nog göra ett sista ryck innan Crille och Joline kommer hem för då är det dags för en shoppingtur :P


Dags för uppdatering!

Ja det börjar väl bli dags att uppdatera lite här nu..
Har varit lite mkt på sistone.

Kan ju börja berätta om "kalashelgen"..

8 oktober va en fredag och då fyllde barnens kusin Enya 1 år. Så då blev det kalas. Många småttingar, massa gott fika och allt annat trevligt som hör till när det är kalas.

9 oktober (alltså på lördagen) firade vi min pappa och barnens morfar lite i förväg. Så det blev massa fika och grejer då oxå. Träffade även 2 släktingar (pappas kusin? med make) från Värmland som va här och hälsade på. Sist jag träffade dom va för 3 år sedan! 

10 oktober va det ju dags för min stora lilla tjej att fylla 2 år (!). Så det blev kalas och massa fika, en hel hög med släktingar och massa barn kom och firade henne :) Dagen va jättelyckad och Joline var mer än nöjd över alla fina presenter som hon fick. Tråkigt att hon hade feber och va hängig bara! Hon fick feber redan på lördagen men va rätt pigg och glad ändå.  

Jolines feber höll i sig och efter nån dag så märkte ja att hon va annorlunda. Jaha tänkte ja. Öronen igen! Tog med henne till doktorn och jag hade prickat rätt. Stackarn hade fått öroninflamation, IGEN! Hon fick penicillin och mollipect. Hon hostade så hon spudde kvällen innan vi va till HC så de kändes nödvändigt att ta upp det med farbror doktorn.

Nikki har oxå varit lite febrig, men jag tror nog att det är fler tandsingar som spökar. Inget som syns än, men det har det ju inte gjort tidigare heller så det säger väl bara plopp och så har hon sitt 3:e lilla gryn där sen!

Ja, va kan ja mer skriva då? Vi har ju i princip bara varit hemma eftersom barnen varit sjuka så det har ju inte hänt alltför mkt spännande. Jo, ja va ju ute och rajrajade i fredags :) Tjejfest hos A-S. Mkt roligt och trevligt fast vi bara blev typ 6 st. Vi gjorde Deppan oxå, och det va vi 6 och max lika många till där. Men de va kanonkul ändå! Ibland är det nästan bättre när de är lite folk där för Hoforsbor är nog bland dom värsta fyllesvinen som finns! Och när det är samma gamla bloss där som står å gaggar om samma jävla saker som för 5 år sen så blir de fan i mig bara pinsamt! Jaja, nu va de ju inga drygskallar där så de blev en toppenkväll :D

Förresten..
Jag har börjat jobba lite igen. Gjorde mitt första skift i måndags. De va lite nytt sen sist, men inga större förändringar. Skönt att vara tillbaka iaf. Vi får väl se hur mkt jobb de blir framöver. Antingen måste jag och Crille jobba mot varann eller så måste det finnas barnvakt åt Nikki. Och det kan ju bli lite körigt eftersom både min mamma och pappa jobbar dagtid. Likaså syrran. Emelie jobbar skift och ibland dygn. Mina föräldrars respektive jobbar oxå skift. Så det måste ju verkligen pusslas om det ska funka. Men ärligt talat så är det faktiskt inte hela världen om de inte funkar heller. De är ju inte direkt så att ja har dåligt med mammadagar att ta ut. Jag har till och med dagar kvar på Joline! Jaja, det är en världslig sak för tillfället.


Det blev kanske ett lite hattigt inlägg, men de får ni stå ut med! :P


2010-10-10


Grattis världens finaste Joline på din 2 årsdag!







Förresten..

Nikki har fått sin andra tand nu! :)


2010-10-07

Den här dagen började inge vidare. Va på pissdåligt humör redan när ja vaknade. Brudarna märkte nog att mammas tålamod inte var nått vidare och gjorde allt för att jävlas (självklart vet ja att detta inte är sant, men ibland kan det liksom kännas så, eller?!) De regnade när vi skulle gå till dagis. Jag har inga stövlar, hittade inget paraply och jag har inget körkort så jag fick bita ihop och traska med vagnen vare sig ja hade lust eller inte. Sen så har vi bara ett regnskydd till syskonvagnen och det passar bara om man har liggdelen på. Så den fick ja plocka fram ur garaget och sätta dit innan vi kunde ge oss iväg. Och Nikki va inte direkt nöjd när hon var tvungen att ligga ner hela vägen.

Min telefon ballade ur härom dagen. Det spelar ingen roll vad jag gör för det går inte att få nån mottagning på den. Och dom få gångerna jag lyckats så har ja varit tvungen att stänga av den, knäppa på den och sen har ja haft mottagning i typ 1 minut innan den är borta igen. GRYMT irriterande!! Åsså har ja ju 3. Eller 3G eller va fan de heter, så de funkar liksom inte med vilken annan telefon som helst. Och en telefon måste ja ju ha eftersom vi inte har nån hemtelefon. Jaja, skitsamma, problemet är löst. Jag har köpt en skitdålig men billig och fullt fungerande 3G telefon på Elgiganten idag. Den får helt enkelt duga tills ja hittar nått bättre. Och ärligt talat så är ja (för tillfället iaf) nöjd om jag kan ringa och folk kan ringa till mig.

Allt detta kanske verkar som världsliga bekymmer för er som läser. Men då vill ja bara tillägga att ja har precis slutat röka så dom flesta "motgångarna" jag möter nu är 100 gånger jobbigare än i vanliga fall. Ja är liksom lite känslig nu, har taggarna utåt hela tiden och tänder på 2 röda. Eller ja de känns så iaf. Men ja tröstar mig med att det går över snart, för det vet ja att de gör. Jag har gett mig fan på det här nu så ja vet att ja fixar de. Och med familjens stöd och överseende med mitt humör så blir allt lättare. Så vi kan väl egentligen säga att de bara är 50 gånger så jobbigt med saker som jävlas nu än i vanliga fall ;)

Svammel svammel.....




Tisdag.

Idag när Joline var på dagis passade vi på att åka till Valbo för att inhandla lite presenter till blivande 2 åringen :) Det blev såklart lite annat oxå , som det oftast och nästan alltid blir. Men vad gör det? Alla blev nöjda och glada iaf och jag hoppas Joline blir glad över sina paket på söndag! Men det vet jag nästan med säkerhet. Det är liksom så att våran stora lilla tjej älskar att städa. Dammsuga, torka golv, dammtorka ja u name it. Så vad passar då inte bättre än ett eget städkit? Dammsugare, mopp med tillhörande hink, sopkvast med skyffel ja och allt sånt där annat man använder när man städar fast i miniatyrstorlek såklart. Det kommer nog bli toppen, en massa städ grejjer som hon kan poa runt med bäst hon vill :) Och förhoppningsvis slipper vi "slåss" om dammsugaren i fortsättningen ;) Det blev lite annat kraffs oxå, men det är bara såna där tråkiga mjuka paket som barn oftast inte är ett dugg intresserade av. Och jag vet att Joline kommer få superduperroliga paket av sin mormor och morfar Anders. Likaså av sin moster Emma och Jocke. Fast jag vet inte om jag kommer uppskatta Emma och Jockes present lika mkt som Joline. En 2 åring med ett eget trumset kan nog få vem som helst att bli gråhårig emellanåt skulle ja tro ;) Men som sagt. Joline kommer nog bli supernöjd och jätteglad och det är ju det som är hela grejjen. Det är ju hennes dag liksom!! :)

Jaa, och eftersom min stora lilla tjej ska fylla år för andra gången så ska jag sätta i gång och baka. Men det blir nog inte förrän på torsdag. Får passa på när Joline är på dagis och det inte är nått annat inplanerat. Brukar gå fortare och lite smidigare då :) Ingen som har förslag på nått gott man kan baka?   

Jäklar, klockan tickar på.. Ska fixa lite innan det är dags att knoppa.
God natt!

7 år!

Idag har jag och min darling varit tsm i 7 år!
Så.. Grattis till oss :P


Jag älskar dig så otroligt mkt, underbara, finaste du!!




3 Oktober

Tiden går ruskigt fort!! Nästan lite för fort!

Joline fyller 2 år den 10:e och Nikki har redan blivit ett halvt år och har nu fått sin första tand, sitta själv kan hon oxå!
Vart tar tiden vägen?

Våra fina tjejer lär sig något nytt varje dag! Joline pratar för fullt, sjunger, räknar och lär sig alla olika färger. Nikki ålar runt på golvet och försöker ta sig upp i krypställning. Helt sanslöst va fort det går! Men det är härligt oxå. Det finns ingenting som är lika fantastiskt som att se sina barn utvecklas, det är iaf min åsikt!!


Jaa..
Dagarna och rutinerna rullar på som vanligt här hemma.
Joline går på dagis och det funkar såå mkt bättre nu! Det blev bra lika fort som det blev dåligt då i början. Som att vända på en hand! Ja nog händer det att hon blir ledsen vid lämning fortfarande men det är på en heeelt annan nivå än tidigare. Nu sover hon middag och äter lunch där oxå. Så skönt att börjar finna sig till rätta!

Nej, de får väl räcka såhär för ja kommer inte på nått mer å skriva..  


RSS 2.0