Påsk!

Jaha, å nu var det påsk igen. Tiden går sjuukt fort! Snart är det sommar :P

Stressig morron på Bessemergatan idag! Ingen av tjejerna ville klä på sig, borsta tänder, byta blöja, ja ni fattar. Fick gå med en jäkla fart till dagis för att hinna! Tur man kan va snabb som blixten ibland ;)

Efter att vi lämnat Joline på dagis gick vi till mormor och morfar. Nikki lekte lite grann men gnällde mest och skulle sitta i mitt knä. Stackarn har massa nya tänder på G igen! När vi kom hem blev det en dos alvedon för lilla damen och sen fick hon lägga sig och sova. Hon sover fortfarande :) Crille sover oxå för han har jobbat natt. Jag har passat på å gjort lite nytta. Tvättat, städat, plockat och donat. Gör man annat? Jaja, det är som det är. Tråkigt! Men skönt när det är färdigt :) Nu kan man liksom slappna av i själen lite ;) Stökigt kommer det ju bli så fort Nikki slår upp sina blå igen, men det är väl så det ska vara när man har småttingar?! Friskhetstecken? :)

När Joline har slutat dagis ska vi dona och göra lite påsk här hemma. Jag har egentligen ingen lust med Joline ser nog fram emot och få pynta påskris och dona lite :)

Ja, då hade jag knåpat ihop ett litet inlägg da..
Glad påsk på er!

Underbart!

Åhh vilket underbart väder det har varit och fortfarande är idag! :) Tänk vad mkt solen gör. Man får massvis med ny energi och man blir på så bra humör!

Idag har vi fått en hel del gjort, min andra halva och jag. Ja, loppan va ju med på ett hörn hon oxå, det får man ju inte glömma :) Fast helt ärligt så sov hon sig egenom allt det tråkiga, det skulle jag oxå ha gjort om jag hade haft möjligheten ;) Vi har putsat fönster och städat. Crille har bytt till sommardäck på crossbussen och tvättat den. Lite småpyssel här och där.. Efter att Joline varit på dagis så har vi varit ute och lekt i det fina vädret. Besök fick vi oxå :) Moster Emma, faster Emelie, gammelfaster Sandra & Dylan va här och lekte och drack kaffe. Ingela kom förbi hon oxå! Mkt trevlig dag :) Barnen har gungat, hoppat studsmatta (så den gick sönder!), kokat mat och blåst såpbubblor. Det har verkligen varit en härlig dag! Nu sover mina juveler som små grisar efter en fullspäckad dag med skratt, bus och lek. ♥

Själv så har jag parkerat arslet i soffan och väntar nu på att Crille ska komma hem från crossträning i Gävle.
Hoppas ni haft en lika fin dag i solen som jag har haft! :)

Shopping :)

Jag har precis beställt lite sommarkläder till tjejerna. Och jag måste då säga att det är helt fantastiskt vilka bra priser H&M har! :)
  
Det här klickade jag hem:


En varsin sån här. 49,50:- st


En varsin sån här. 49,50:- st


Och en varsin sån här. Även den för 49,50:- st.


RSS 2.0