Lördag 13/12

Dagen började med att Joline fick ta en simtur i badbaljan. Sen på med finklänningen och i väg till Dylan på 1 års kalas. Han fyller inte förrän den 18:e egentligen, men kalaset var idag. Stora killen nu! :) Efter kalaset drog jag, Joline och faster Emelie i väg till kyrkan och tittade på luciatåget. Himla mysigt! Gillar inte kyrkan egentligen, men just när de är lucia så äre faktiskt lite fint att va där. Joline sov typ hela tiden i kyrkan.  Mamma, Anders, Julia, Josefin och Emma va där åh. Mormor och Morfar oxå :) ♥

Efter kyrkan vart det en sväng på affären, handlade lite krafs som behövs till maten. Vi ska käka tacogratäng. Hur gott som helst! :D När vi kom hem från affären så hoppade ja i myskläderna på en gång, skööönt :) Tog av Joline klänningen sen myste vi lite i soffan en stund, sen somnade hon igen efter lite mat. Nu sitter jag här och funderar på om ja ska börja med maten eller om ja ska vänta en stund till, fast då blir de så himla sent. Crille jobbar em idag. Han och nån snubbe på jobbet har bytt skift. Den där andra gjorde Crilles söndag fm så därför gör Crille em idag. Men som tur är så slutar dom kl.20 på lördagar :) Så de är inte så långt kvar innan han är hemma igen:)

Undrar om de blir nå bra på tv ikväll eller om vi ska glutta på en film, har handlat hem gotta så efter maten blir det myspys i soffan :)

Näe nu ska ja börja med krubbet så de bara är att äta när my darling kommer hem. 
Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0