Dags att uppdatera lite?!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte haft nån vidare lust.. Sen har Joline varit lite lagomt halvjobbig dom senaste dagarna. Pipigt och gnällt mer eller mindre hela tiden hon varit vaken, vägrat sova och mer eller mindre vägrat äta mat. Men nu verkar det som att det börjar vända, "peppar peppar". 

Igår va Maria och Selma här på lite fika och bus :) Åh, som jag har längtat efter Maria alltså!! Det var så härligt att träffas igen, det blir så himla långt mellan gångerna. Men man har ju liksom fullt upp med sitt, eller vad ska man skylla på ? ;) Selma och Joline hade himla skoj tillsammans iaf. Selma pussades på Joline! :) Iiihh, goungar!!! Sen satt dom på golvet och snackade och lekte, "knöck"saker av varandra som dom sen kunde sno tillbaka igen :P Hoppas vi kan tajma in en dejt nästa vecka igen, eller vad säger du Maria? :)

Imorgon är det personalfest (!), det har jag sett fram emot lääääänge :D Jag är nästan helt övertygad om att det kommer bli kanonkul! För med tanke på mina arbetskamrater, ordinarie som vikarier, så kan det nog inte bli annat än lyckat! :P

Sen till den STORA NYHETEN... JOLINE KAN GÅ!!!!! Min stora lilla tjej har lärt sig gå utan stöd! Hon är jätteduktig :D Det blir ju självklart en och en annan vurpa, men hon strosar runt helt på egen hand!! :D

Nu är det en liten tjej som står här brevid och sliter och drar i mina byxor så om jag inte vill gå utan får jag nog lägga ner bloggandet för idag!
 
Hej på er.

Jobb.

Idag har jag jobbat, 7.00-14.30 på Orion. Det blev med lite kort varsel, men det funkade ändå :)

Tråkigt väder idag. Det regnar ju heeela tiden! Förutom ett litet kort uppehåll på förmiddagen vid typ 10 snåret. Har dammsugit och plockat lite smått här hemma. Ingen lust med nånting riktigt så det blir nog bara myyys idag. En schysst rulle och en påse chips?! Lät inte alltför dumt tycker jag :)

På återseende!

Söndag.

Urk, tråkigt väder idag! :(
Julia och Josefine har sovit hos oss inatt. Mamma och Anders har varit ute och roat sig :) Tycker det är mysigt när tjejerna är här, och Joline blir helt till sig av lycka! Hon njuter verkligen i fulla drag när små-mostrarna leker med henne :)

Idag jobbar jag sista 4 timmars passet. Skönt! Det är förresten det sista inplanderade skiftet jag har över huvudtaget! :P Mammaledig på heltid nu! :P Häärligt! ♥

Igår var vi till Valbo en sväng när jag slutat jobbet och innan vi hämtade J & J. Blev en repa på Ikea :) Nya sängbord är införskaffade, efter Christians önskemål. Dom kommer passa kanon till nya sängen vi köpte här för ett tag sen. Det blev lite annat smått och gott oxå, bl.a. en ljuslykta och 2 korgar, en sänghimmel till lilla prinsessan och en taklampa till hennes rum. Så när jag har slutat jobbet idag ska det grejas och donas här hemma :D
 
Ja, det va väl ungefär vad jag hade att dela med mig av för tillfället..
På återseende!

BVC

Igår var vi till bvc med Joline. Det var dags att väga och mäta igen :) 8960 gram är nya vikten och nya längden är 74,8 cm. Hon är lång och smal våran tös! Följer kurvan över medel i längd och kurvan under medel i vikt :S Jag som smyger i lite extra fett i hennes mat, utöver det som redan är extra alltså. En skvätt vispgrädde eller smör. Vill gärna att hon lägger på sig lite. Tänk om hon skulle bli sjuk, då finns det inget att ta av på henne! Hon är ju inte sjukligt smal eller underviktig, men som mamma vill man väl gärna att det är åt det andra hållet, att dom små liven har lite extra "hull" just ifall dom skulle bli sjuka eller av annan anledning gå ner i vikt. Jaja, nu såg ju allt bra ut så jag behöver väl inte oroa mig..

Efter bvc så åkte vi till Falun med syrran och Jocke. Hahaha :D Vilket gäng! Ingen idé att jag försöker förklara, man måste liksom vara med eller se det "live". På kvällen åt vi lite god mat tsm allihop, himla trevligt och himla gott! Potatisgratäng, fläskfilé fylld med bacon och vitlöksost, sallad och bea, smaskigt värre!! :)

Idag ska jag jobba en snabbis, näst sista 4 timmars skiftet. Tur att det går fort med 4 timmar för jag har ingen lust egentligen. Jag vill mysa med mina ♥
Ikväll ska Julia och Josefine sova här, ska bli roligt! Crille har, som vanligt när J & J ska sova här, bestämt att dom ska ha myskväll. Han är ju bara för go! Inte konstigt att dom säger att han är som en stor kramig björn :) Hihi! Vi ska väl ut och kika på alla fina bilar sen oxå :P Då blir förhoppningsvis systeryster och Jockeman med!

Nej, nu ska jag fortsätta dricka mit kaffe och gör i ordning lite frukost.
Ha en bra dag!

Kaffe.

Nu sitter jag här med kaffekoppen i högsta hugg. Joline busar och leker för fullt. Christian jobbar förmiddag så vi är helt solokvist här hemma för tillfället. Eller, vi kommer köra solo mer eller mindre hela dagen idag. Crille kommer i princip bara hem och vänder för sen efter jobbet ska han och grabbarna grus iväg och åka hoj :)

Åhh!! Joline kurar med sin snuttis, hon börjar nog bli lite trött. Hon är ju bara för söt alltså!! Jag ska försöka fånga henne på bild när hon kurar så ska ni få se :) 

Måste kila nu innan vilddjuret river hela kåken ;) 


Tänk att det kan vara så svårt att komma på en rubrik!

Varit ute med Joline på en liten promenad idag. Senare på em så kom syrran hit. Var meningen att vi skulle titta på Sunes Jul, men det blev aldrig av. Joline visade upp sin övertrötta sida så det blev lite körigt. Men vi hinner se Sune en annan kväll :P Jocke Rocker kom med MsDonalds mat oxå, han är ju för gullig! :)

Crille har jobbat em så han kom hem för en stund sen. Ska passa på å mysa ner mig brevid honom på soffan innan det är läggdags!

Natti natti, sov gott!

Mammaledig.

Ja, det kanske jag har glömt att berätta?! Ja, jag iaf hemma och är mammaledig igen nu. Eller ja, jag har 2 st 4 timmars pass kvar i helgen, men dom räknas knappt! Och gissa om det är skönt å vara hemma igen, det är underbart! Äntligen får jag rå om Joline "på riktigt". Fast det har faktiskt varit roligt att jobba också. Kul att träffa alla jobbarkompisar igen :) Det vankas personalfest snart oxå!! :D Det kommer bli ruskigt kul, det är jag säker på!!

Idag har jag städat. Joline har hjälpt till på sitt eget lilla vis hon oxå. Hon har suttit på golvet bredvid damsugaren och stängt av den med jämna mellanrum. Hon tyckte det var jätteroligt och om inte annat så var det superspännande. Mamman var däremot måttligt road! Busunge :) Ja, jag har iaf fått lite vettigt gjort även om jag inte hann med allt som jag hade tänkt mig. Men det är ju en dag imorgon oxå. Och nu orkar jag definitivt inte röra en fena till. Nu är det soffan och ett stort glas cola zero som gäller! :P

Tisdag.

Det enda som är bra med det här trökvädret är väl att man förhoppningsvis får en massa nödvändigt gjort hemma, typ fixa lite tvätt, städa bla bla bla... Det vanliga alltså.. Men jag måste erkänna att min motivation är lika med noll just nu! Urk! Jag vill inte men jag antar att jag måste?! Det är ju inte direkt så att golvet dammsuger sig självt eller att tvätten tvättar och hänger sig, samt viker in sig i garderoben när den är torr utan att jag behöver lyfta ett finger. Nej just det. Så jag har väl inget annat val än å dra igång med alla dom där otroooooligt roliga sysslorna. Och förresten så är det väl lika bra jag passar på med en gång då Joline sover.

Men FÖRST ska jag dricka upp mitt kaffe lugn och ro, sådeså!!! ;)

Joline 10 månader


Herregud va tiden går fort! Snart fyller Joline 1 år. Det känns som vi nyss fick henne, samtidigt som det känns som att vi alltid har haft henne. Märkligt de där :) Hur som helst så är det helt underbart att få följa hennes utveckling och se hur hon lär sig nya saker varje dag. Tänk att denna lilla varelse har bott i min mage.. Helt otroligt! :)




Nyvaken liten tjej :)


Bus hemma hos mormor!


Joline hejjar på pappa när han kör cross :P

Härligt!

Åh va härligt det är med sol och fint väder! Ledig är jag oxå så jag kan njuta av de :D Underbart!

Igår va vi upp till pappa/morfar en sväng och sa hej, jag och Joline. Sen gick vi hem till mamma/mormor och badade i poolen :) Iskallt i vattnent tyckte jag. Men Joline hon skulle minsann bada hon! Även fast hon frös så hon kippade efter andan emellanåt så skulle hon promt bada och plaska med sin pappa! Den damen är ingen badkruka som mor sin iaf! ;)

Vi ska nog hem till mamma/mormor och bada lite idag igen. Sen ikväll ska vi hem till Kasper; Helene och lilla Tindra. Det ska ätas kräftor och räkor, lr ja.. Jag ska inte äta men dom andra ska. Jag kan verkligen inte med konsistensen. "Kräkmalaria"!! Snäll som hon är Helene så skulle hon fixa en paj till mig. Jag blev lite ja vad ska jag säga? Jag tyckte iaf inte att det var nödvändigt! Eftersom jag inte äter kräftor och sånt så får jag väl fixa min egen mat, det var iaf vad ja tyckte. Men nu blir man bortskämmd och får annan mat än det som egentligen serveras! Ja känner mig som en jävla snorunge!

Nu ska jag hänga lite tvätt innan jag och Joline traskar hem till mamma/mormor igen. Crille är ute och kutar med Danne så han får komma senare.


Ha en bra dag i solen! :)


Tisdag.

Hej å hå! Joline är som en virvelvind, hon är överallt samtidigt :) Full rulle hela tiden. Slutar oftast med att hon blir övertrött och bara grinar. Men hon vägrar ju sova när hon börjar bli trött så vad gör man? Hon får väl leka tills hon inte orkar mer då, hon är envis som synden! ;) Nu står hon här brevid mig och gnuggar sig i ögonen, har försökt få henne att sova men nix! Hon vägrar. Så fort jag försöker ge henne nappen och snuttisen så bara fräser hon och ruskar på huvet. Haha det ser så jäkla roligt ut! Hon gör lika när man säger nej till henne, då ruskar hon på huvet! Jaja, hon somnar väl när hon inte orkar busa mer :)

Crille har fått sovmorgon idag så han sover än! Själv ska jag jobba idag igen, 12-20.

Nej nu är de en liten dam som börjar ge upp och låta John Blund hälsa på. Måste kila!
Hejsvejs!

Joline leker i sandlådan :)

 Min underbara, vackra, lilla flicka.
Joline, du är det bästa som hänt mig!
Mamma älskar dig mer än allt annat i världen!













Rubrik.

Jaha då var det måndag och ny vecka igen.. Tiden bara springer iväg! Det är redan augusti ju! Den här sommaren har gått himla fort. Eller så kanske det bara känns så med tanke på det otroligt fina vädret vi har haft. Urk!

Joline har fått sin 3e, 4e, 5e och 6e tand nu. Och fler är på väg! Hon är sådär härligt pipig och gnällig emellanåt så jag tror jag blir gråhårig!! Men det är ju faktsikt synd om henne, det gör säkert jätteont!! Man får varva med alvedon och hoppas på det bästa. Inte alltid det hjälper heller, inte så mkt som man hade kunnat önska iaf. Men Joline är faktiskt glad och riktigt busig oxå. Nya sattyg varje dag! Och det står nog inte på förrän damen knatar runt här själv :)

I lördags var vi på Kimmo & Malins bröllop i Oslättsfors. Åh det va såååå fint!!! Försökte behärska mig men tillslut gick det inte mer. Bet mig i kinden men tårarna kom ändå! Dom var så fina!!! Men självklart hade vi ju inge batteri i kameran, säkert bara för att vi va så noga med att komma ihåg och ta med den. Så jag ska höra mig för lite och försöka fixa lite bilder så ska jag lägga ut nåra sen så ni får se :)

Och på tal om bilder så har jag knäppt lite fina kort på Joline som jag ska ta och föra över till datorn så jag kan visa dom. Några i färg men de flesta är faktsiskt i svartvitt.

Hmm... Va ska ja skriva mer då?
Jo, vi kollade på film med syrran och Jocke igår. Den ena hette 50 dead men walking och den andra 12 rounds, klart sevärda båda 2.

Nej, nu ska jag göra lite nytta. Joline har nyss somnat efter många om och men så det är lika bra att passa på. Crille är ute och springer med Danne så han kommer väl hem och är hungrig rätt som det är.

Jobb väntar för min del idag, 14.30-22.00!


RSS 2.0