Tisdag.

Nya gardinerna kom på plats igår kväll och det blev riktigt fint! :D Jag är så nöjd! :) Skulle dock behöva putsa fönstrena. Dom ser bokstavligt talat förjävliga ut!! De är fan så illa att man skäms! :S Usch och fy! Men det blir nog ingen putsning idag, blåser ju storm ute och jag har ingen lust att konka på hink och pall runt hela kåken då för med min tur blåser jag väl omkull och slår mig fördärvad ;) Vi har ju liksom såna där fönster som inte går att öppna på nedervåningen, skittråkigt! Men men, så äre ibland. Får ta mig i kragen och putsa fönster nån dag framöver.

Joline springer runt i gåstolen och river bland alla saker som är inom räckhåll. Våran lilla ligist :P De är ju så kul när de händer så mkt nu. Nya bus varje dag :) Och de går så fort nu, hon lär sig nått nytt hela tiden. sååå kul!! :D

Förresten, jag gjorde ett test på Facebook, Hur många barn får du? hette det. Jag skulle få 2, kanske t.o.m 3. Men det första barnet skulle bli handikappat då jag skulle bli gravid på fyllan. Hahaha, så om det testet skulle stämma borde ju Joline va handikappad och de är hon ju inte så de där är bara blaj. Men lite små roligt tidsfördriv iaf :) Men det där med 2-3 barn kan nog stämma ;) Iaf om man ser till diskussionerna (stavas de så?) jag och Christian har. Ha vill ha 2 och jag skulle nog gärna vilja ha 3. Men det får framtiden utvisa. En sak som är säker är iaf att Joline inte kommer bli ensamt barn.

Ja, annars då?
Joline är förkyld :( Hon har hostat hela natten. Hon hostar så hon kväljer. Stackars liten!! Och så är hon snorig som bara den, men dock mest på kvällarna. Gör så ont i hjärtat när hon bara gråter och snorar och hostar om vartannat. Man känner sig så hjälplös. Kör med näsdroppar och nosefridan med jämna mellanrum, men de är inget som är populärt hos damen. Då skriker hon ännu mer. Men de är väl säkert för att hon tycker det är otäckt. Som tur är har hon ingen feber, inte än iaf. Och hon är pigg och leker och busar som vanligt så de är ju bra iaf. Hon äter bra oxå. Så än så länge kan man väl vara lugn, men de är bra jobbigt när dom små är krasliga! Förresten. Nosefridan som jag skriver om, det är verkligen en grej jag rekomenderar alla småbarnsföräldrar att införskaffa! Måste vara bland dom bästa uppfinningarna som gjorts! Lite läskigt är det ju att använda den, men den är verkligen kanonbra! Lägger in en bild så dom som är nyfikna kan se hur den ser ut.


Jag har köpt den på Barnenshus och den är verkligen bra! Den där "penndelen" sätter man mot barnets näsborre och så suger man med munnen i den röda delen och på så vis får man bort allt snor. Låter skitvidrigt, jag vet! Men det funkar skitbra. Och det medföljer runda s.k filter (den blåa fyrkanten till höger) som man sätter i "pennan" så det är ingen risk att man får något i munnen. Usch, det här låter verkligen skitäckligt, men som sagt. De är ingen risk att man får något i munnen och den fungerar verkligen skitbra! Ett litet tips till er som har smått hemma.

Nej, nu är det dags för ett blöjbyte. Sen dyker nog Emelie och Dylan upp när som helst :)
Så på återseende får ja väl säga!

Måndag.

Idag har vi varit på Hansons och fikat med familjen Elving-Kvarnström :) De är såå roligt att se småtjejerna, Joline och Selma, när dom leker och inspekterar varandra :D Men idag blev Selma lite rädd, Joline tänkte nästan äta upp henne! Haha! Lilla ligisten Mäenpää ;)

Efter dejten med Maria, Selma och Henke så drog vi i väg till Valbo. Crille skulle kika på en telefon men han hittade ingen som passade. Blev en sväng på Ikea oxå. Inhandlade gardiner till köket. Och för er som läst tidigare inlägg så kan jag ju berätta att det inte krävdes någon som helst bearbetning och övertalning av Herr Mäenpää. Jag sa bara att jag skulle vilja ha nya gardiner till köket och då fick jag till svar att de va väl bara att köpa ett par. Det ni! :D Inte illa, inte illa :) Strosade lite inne på köpis oxå. Investerade ett par nya jeans, Emma köpte likadana. Ja just de systeryster va oxå med, de glömde jag skriva.

Hahaha, ni skulle se Joline nu, hon ålar runt på golvet som en liten mask. Står nog inte på förrän hon kryper ser det ut som :) Nej, nu ska jag fixa med nya gardinerna så dom kommer på plats nån gång.

Adjöken!

Högskoleprov.

Yes. Idag ska jag och systeryster göra högskoleprov, spännande! Anledningen till att jag gör provet är för att mamma ringde och frågade om inte jag kunde skriva provet med Emma så hon slapp göra det själv. Mamma skulle betala och hela faderullan så ja varför inte? :) Hade inte en tanke på det innan, jag har ju redan "planerat" min utbildning. Men för er som undrar så har jag lagt den på hyllan i några år, Joline ska få ett syskon innan jag sätter i gång med skolan. För det är ändå några år det handlar om och så länge tänker vi inte vänta med bebis nr 2.

Ja och för att ingen ska missförstå något i ovanstående text så vill jag bara säga: Jag är inte gravid igen, inte än iaf ;) Haha nej skämt å sido, men som sagt, jag är inte gravid igen så nu behöver ingen missförstå det ja skriver och börja snacka på bruket o.s.v. Men inom en snar framtid så hoppas vi iaf på att det kommer en till juvel till vår lilla familj :)

Vätar på kaffe.
Joline ligger på soffan och snackar, hon har nyss sugit i sig en flaska Nan, så nu är hon nöjd :)
Christian sover än.
Kaffet är klart nu! :D

Önska mig lycka till idag! ;)
Hej på er!

Jaha.

Då var det fredag igen. Solen skiner och det är klarblå himmel ute. Härligt! :)

Imorse vaknade lilla fröken Mäenpää kl 5! KLOCKAN 5!!? Trodde jag skulle dö. Fick henne dock att ligga kvar till strax före 6, då gick vi upp och gjorde i ordning lite frukost. Sen gjorde jag ett tappert försök igen med att få henne att somna om en liten stund. Men det gick inge vidare. Bara att gilla läget :) Och jag ska definitivt (stavning?) inte klaga egentligen! Hon sover ju hela nätterna iaf, och det är jag mer än tacksam för! Och hon brukar ju inte vakna såhär tidigt heller, så jag har verkligen inget att klaga på. Men när man är så trött så man tror ögonen ska ramla ur skallen så får man klaga, iaf liiite ;)

Ja.
Idag ska vi åka till Valbo och Ikea en sväng, ska nog inhandla nya gardiner till köket!? Men det kan nog hända att det krävs lite övertalning och bearbetning av herr Mäenpää först ;) Det visar sig ;)  Willys i Sandviken ska få sig en omgång oxå. Mer eller mindre tomt i kyl och frys här hemma. Skönt att fylla på men såå tråkigt att handla mat! Jaja, bara att gilla läget där oxå ;P

Nu ligger lilla loppan och sover på soffan så jag ska passa på att dricka en till kopp kaffe innan det är dags att göra sig redo. Ska bearbeta karln oxå så får vi se hur de blir med mina önskningar om nya köksgardiner ;P

Ha en bra dag alla!

God morgon!

Kikar på Vakna med The Voice på 5:an. Standard på mornarna här hemma. Joline ligger och myser på soffan efter lite frukost. Tänkte att hon skulle somna om, men ICKE! Hon vill verkligen inte sova, hon är helnöjd och på strålande humör! :) Härligt! Mamman känner sig dock som en överkörd grävling, eller nått.

Näe,de här håller inte. Jag måste dricka kaffe så jag kommer i gång.
På återseende!


Hej å hå!

Uppe med tuppen, vilket inte är speciellt ovanligt längre. Joline vaknar numer före kl. 7 och vill helst inte "dra sig" mer än max 30 min. Skönt att komma upp i tid, självklart, men helt ärligt så skulle jag ju faktsitk hellre sova till åtminstone kl. 8. Men det är ju bara att gilla läget när "lilla loppan" beslutat att det är morgon och dags att vakna.

Hm. Ja, hittils så har vi hunnit köra i gång diskmaskinen och tvättmaskinen, Joline har ätit grötfrukost och klätt sig. Nu sover hon på soffan. Papsen har nyss vaknat, han ska väl ev i väg och träna lite. Mamman funderar på en grillning på HH lite senare. Men innan några beslut tas så ska vi (eller iaf jag) hinka lite mer kaffe ;)

Ha en bra dag!


Dagen efter.

Tjejfest igår! Gud va jag skrattade :D Riktigt trevligt, och A-S hon är lika skön som alltid ♥
 Ja, först så va vi ju som sagt hos Sickan (A-S), sen bar det av till Depå. Va väl sådär. "Jag dansar aldrig nykter" - lalala. Ja ni fattar ;) Men jag gjorde iaf mitt bästa! Men sen tröttnade jag/vi, så jag och Semlan åkte hem lite tidigare än alla andra. Skönt att komma i säng i någorlunda tid. Men som vanligt när man har lagt sig sent så vaknar lilla loppan tidigare än vanligt. Men jag lyckades få henne att mysa kvar i sängen till strax efter kl. 7 iaf. Sen var det bara att masa sig upp och sätta igång med blöjbyte och lite frukost åt donnan.

Pappa Christian har åkt i väg till Gävle för en stund sen. Han och grabbarna ska åka cross där. Skojigt för dom att leka av sig lite! :) Bara han kommer hem hel så, gubben min. ;) Igår va dom till Avesta och åkte på nån bana där, men de va tydligen ingen jättehöjdare. Men nog tror ja att dom var någorlunda nöjda och belåtna ändå :P De såg då så ut iaf, även om dom såg lite slitna och mörbulltade ut oxå. Haha :P

Nu ligger Joline och sover på soffan så jag tänkte njuta av en kopp kaffe och läsa tidningen innan hon vaknar.

Tack till alla tjejerna för en mkt trevlig kväll igår! :)


Fredag.

Jaha, då var det fredag, IGEN! Härligt med helg, men som jag skrivit 1000 ggr tidigare så undrar man ju vart tiden och dagarna tar vägen?!

Joline åt sista målet mat igår vid 18.30 ungefär, somnade som en stock ganska precis efteråt. Sen har hon sovit till sklockan var ungefär 7 imorse, gav henne lite mat sen somnade hon om till ca 8. De är ju kanonbra! Tycker jag iaf :) Nu ligger hon på golvet och leker, Crille tittar på Lyxfällan, spelade in det åt honom  igår då han var och tränade IB med Räddningstjänsten. Gissa vad mamma Johanna gör?! Ja, precis. Hon väntar på kaffe såklart, vad annars? Höhö!

Jo så äre. Idag ska vi göra en repa in till Valbo, ska kika efter nått att ha på mig imöra. Ska liksom på tjejfest ;) Wiiho. Ska bli skoj. Snacka om att jag har saknat A-S som 17!! My one and only Sickan ;)

Kaffe klart nu.
Adjöken.

Förresten..

Måste bara tillägga att när man vaknar och det är SOL ute så känns de inget annat än underbart!
Tack för de! :)

Nu återgår jag till kaffet ;)

Pust!

Usch va trött ja är. Kom i säng sent och låg oh snurrade trehundrasjuttioelva varv. Va sådär trött så de svider i ögonen, men inte kunde jag somna för de inte. Pust! Hade gärna fått lite sovmorgon, men nej. Inte idag heller. 6.30 kvittrade lilltjejen att det va dags för frukost. Hon somnade om typ 30 min och sen har hon legat och snackat en massa strunt ;) Nu ligger hon på golvet och leker, mamman väntar på kaffe. Allt som vanligt här på Bessemergatan alltså.

Åh, nu är mitt kaffe klart! :)

Arga snickaren.

Kikar på Arga Snickaren på tv. Jäkla bra karl den där Anders! :)

Ja?

Sköt på dammsugingen så de får bli av i morgon ist. Jag och Joline gick hem till min mormor och morfar medans Christian var ute på lite ärenden. Liten promenix igen. Sen gick vi hemåt och mamma & plastpappa kom förbi på lite fika. Joline låg på golvet och snackade som bara den. Hon är en riktig liten pratkvarn våran tjej :) Kvällsmat sen. Kyckling och vitlöksröra i tortilla bröd och så lite grönisar. Mkt gott!! :P

Christian är och tränar så jag tänker passa på att bre ut mig ordentligt i soffan innan han kommer hem ;)

Go' kväll!


Sol


Underbara väder!! Man blir verkligen på bra humör när solen skiner! Häärligt! :)
Jag och Joline har varit ute på en promenad medans Christian låg och sov. Efter promenixen gick vi till affären och handlade lite ditt och datt. Hem för lite mat och fika sen. Undra vad man ska göra nu då? Skulle behöva dammsuga, blir ju så in i helvete med grus överallt! Men vet inte om ja har nån större lust med de nu när de är så fint väder. Näe, jag skjuter nog på de ist. Kan ju alltid ta de imöra eller ikväll.

Kaffe nu.

Good morning!

Trött! Kom i säng rätt sent. Och Joline har då inte haft en tanke på att sova länge idag. Hon började kvittra redan före 7. Bara att gilla läget. Blöjbyte och en flarra käk åt lilltjejen. Mamman gjorde ett tappert försök att få lillan att somna om efter mat o.s.v men ICKE! Dags att vakna. Pappan, han sover dock än. Men de tycker ja att han kan få göra, han ska ju trots allt ut och jobba natt. Och då kan de ju va bra/skönt om man har laddat upp med lite sömn?! Aja.

Väntar på att kaffet ska bli klart....
Läser väl tidningen så länge..
Adjöken!


Tisdag.

Alttså, vilket underbart väder det har varit idag. Litet minus att det har blåst, men annars har det ju varit kanon. Snacka om att man törstar efter sol! Och de är såå skönt med bar asfallt (stavas de så?). Nu får snön mer än görna försvinna helt. Den kan gärna få smälta bort i natt så man kan vakna med bar mark överallt! Jag vill ha vår och sommar!!!

Dagen idag har bestått av dammsugning, golvmoppning, dammtorkning och hägning av tvätt. Kaffe, en promenad i det fina vädret och en liten visit till Emelie och Martin.

Efter besöket hos svägerskan med sambo så traskade vi hemåt, jag och dotra. Gröt och bad i baljan innan det blev god natt för damen. Nu sover hon som en stock och har så gjort sen en stund tillbaka! Mammas underbara, fina älskling ♥

Nej, nu kom min andra älskling precis hem från jobbet, så jag avslutar bloggandet för dagen/kvällen och myser lite ist. :)
Hej mäer!


Helg.

Jaha, då var det fredag och helg igen. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, mina veckor består av måndag och fredag. Dagarna där emelllan vet jag inte vart dom tar vägen. Säger ju bara svisch och så är det ny vecka igen.

Joline ligger på golvet och pratar med sina plastnycklar. Dom är verkligen toppen! :) Själv hinkar jag kaffe, som vanligt ;) Meeen de funkar ju liksom inte utan. Då sitter man som en zombie resten av dagen.

Christian jobbar fm men är ledig i helgen :P

Nu är det en liten tjej här hemma som inte alls tycker de är nå skoj att ligga på golvet mer. Mamma kommer och underhåller så blir allt bra igen ;)


Torsdag.

Joline sover i vagnen, dock inomhus. Christian är ute och gasar av sig lite på nya crossen :) Hoppas han kommer hem hel bara ;) Ja nu menade jag inte crossen utan karln såklart. Crossen är inte ens hälften så viktig och värdefull som gubben är! ;) Men de förstod ni säkert?!

Jaha?
Dammsugit nere, skulle behövas uppe oxå, men jag orkar fan inte. Iaf inte just nu! Ska hänga tvätt snart. Men först ska jag hinka lite mer kaffe. Ja, de här får räcka så länge. Har inte så mkt mer att dela med mig av just nu.




Natti natti!


Sådär ja!

Grillad.
Mätt och belåten.
Nyduschad.
Joline sover.
Christian är och tränar.
Bänkad framför tv:n.
Dricker iskall Pepsi Max.
Snart Bygglov på 4:an
Sen Desperete Houswives på 5:an.
Film sen?


Orkar inte skriva mer detaljerat än så. Är sådär skönt mosig efter mat och dusch så nu ska jag bara mysa!
Christian ska jobba natt - Tråkigt "/

Go' kväll!


Dags igen..

För en grillning på Hoforshallen.



Hem till ett dukat bord sen ;) = LYX!

Joline, 5 månader idag!


♥ Joline i mammas mage ♥



♥ Joline nyfödd ♥



♥ Joline 5 månader ♥

BVC

Varit på bvc idag. Joline fick sprutor, en i varje lår. De gick bra, lite tårar och så men annars helt okej. Vägning och mätning som vanligt oxå. 66 cm lång och 6910 gram tung. Kommer inte i håg vad jag sa till dig Sanna om hennes vikt och längd från förra besöket, men de va väl struntsamma :) Minnet är bra men kort ;) Läkaren kollade Jolines höfter och lyssnade på hennes hjärta och lungor. Hon klämde lite på magen oxå och allt såg bra ut, fast det viste vi väl redan! :) Men de är iaf alltid lika skönt att få det bekräftat av en läkare eller en sköterska.

Efter bvc så gick vi en trappa upp, till Folktandvården närmare bestämt. Se hej till mamma/mormor, det gör vi nästan alltid då Joline varit på bvc.

Nu ligger lilltjejen på golvet och leker. Jag och Christian har nyss ätit lunch. Blir nog lite mys i soffan med en kopp kaffe nu, blev så trött efter maten. ;P

Hej på er!


Tidsfördriv.

Svara på frågorna med endast 1 ord.

Var är din mobiltelefon? Bordet


Var är din (o-)äkta hälft? Träning

Ditt hår? Uppsatt


Din mamma? Anna

Din pappa? Arto


Syskon? Systrar


Bästa du vet? Joline


Din dröm inatt? Ingen?


Din dröm/ditt mål? Frisör


Rummet du är i? TV


Din hobby? Familjen


Var vill du vara om 6 år? Här


Var var du igår kväll? Hemma


Vad du inte är? Lång


En sak du önskar dig? Tatuering


Var du växte upp? Hofors


Det sista du gjorde? Mat


Dina kläder? Slapp


Din TV? På

Ditt/dina husdjur? Inget


Dator? Bärbar


Ditt humör? Bra


Saknar någon? Märta!


Din bil? Saab


Något du inte har på dig? Smink

Favoritaffär? ginatricot


Din sommar? Svettig


Älskar någon? Verkligen!


Favoritfärg? Svart


När skrattade du senast? Nyss


När grät du senast? ?


Good morning Bessemergatan! (och alla andra såklart! :))

Ingen sovmorgon idag inte. Kl. 07:16 tyckte Joline att det fick vara nog och ville att det skulle vara morgon och dags att kliva upp. Så det vara bara att gilla läget och kliva upp! Skönt ändå att komma upp i tid, även om jag gärna hade fått ligga kvar och dra mig en liiiten stund till. Men det får pappa Christian stå för ist. Han ligger och sover fortfarande. Tyckte inte det var nödvändigt att riva upp honom. Dels för att han ska ut och jobba natt och sen för att han har varit så snäll i helgen och låtit mig sova ut lite. Igår sov jag till HALV TIO!!!! Shit, jag fick panik när jag vaknade. Kändes som jag hade sovit bort hela dagen! Men det va himla skönt :) Tack älskling för det! ♥ Guld värt!

Blev inge bad i lördags. Kände mig som ett slakt och så skulle Maria och Selma hoppa över det. Men det blir ju fler ggr :D Hoppas vi kan ses i veckan iaf! Va länge sen nu. Så inget bad men myspys med lilla familjen i soffan :) God mat, lite annat gott och melodifestivalen på TV. (HEJA AF UGGLAS!!)

Christian hade köpt en lite present till Joline när han va i Sthlm. Hon fick en napp och han fick en ny cross ;) Men hon fick inte vilken napp som helst utan en HONDA napp så klart ;)

Gårdagen = 100% myspys ♥

Näe, nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt. Lillfisen sover på soffan och storfisen han ligger uppe och sover så jag är helt "ensam". Får passa på att njuta lite ;)
Ha en bra dag alla!

Sovmorgon.

Fick sovmorgon till 8:30 idag. Christian gick upp med Joline innan han blåste i väg till Sthlm. Han ska köpa ny hoj och Jimmy skulle handla nå annat krafs till sin?

Idag är det väl tänkt att vi ska gå och bada med Maria och Selma. Men jag känner mig riktigt risig, huvevärk och lite halvt febrig nästan, så vi får se hur de blir. Kanske känner mig piggare lite senare. Man kan ju hoppas iaf! :) För jag har verkligen ingen lust att bli sjuk! Om jag blir det så tänker jag sura ända tills ja blir frisk igen ;)

Jag har en liten madame som ligger här brevid mig i soffan och sparkar på min arm så när jag skriver så blir ungefär hälften fel. Men med lite tålamod så funkar de rätt bra ändå :) Hon ligger och gäspar och kurar med sin snuttis så snart somnar hon nog, ser så ut iaf :) Men varje gång jag sneglar på henne så tittar hon upp med sina stora blå och ska busa. Mammas gofis! ♥

Sjuk eller inte. FInns en hög med tvätt som jag måste ta reda på. Urk! Så jävla less på å tvätta så jag kan spy! Meeeen, de är ju ett ont måste som så mkt annat, tråkigt nog.

Näe nu ska jag dricka kaffe och hoppas på att jag känner mig piggare!
Ha en bra dag!

Den här rubriken får duga.

Har beställt dom här böckerna idag :)




Fredag.

Alltså...
 Ny vecka och måndag, sen säger det bara svisch och så är det fredag igen. Vart tar dagarna vägen?? Mina veckor består av måndag och fredag.

Joline är frisk nu :) Skönt! Hon har inte haft feber sen i onsdags morse. Hon är fortfarande rätt kinkig, kanske är tänder på G? Vi får väl se, har inte märkt något i munnen på henne än iaf. Men hon kan ju ha varit risig ändå oxå, behöver ju inte bero på tänder, hon har ju aldrig varit sjuk förut. Bortsett från då när hon föddes då. Men de va ju en helt annan grej.
Hur som helst så är de ju bara skönt att hon är frisk nu! Åh tänk att man kan vara så mammig då! Så fort jag försvinner utom synhåll för henne så börjar hon grina. Sen så fort hon får syn på mig igen så blir de bra. Liiiiite drygt blir det ju emellanåt måste ja erkänna. Men är man mamma så är man :) Hon är väl kanske lik sin moster Emma som är den största/värsta mammgrisen jag känner ;)

Igår va vi tll min lilla farmor på kalas. Mkt gott fika ;) Och mkt trevligt folk. Halva släkten inpackade som sillar i farmors lilla kök, blev ju varmt som i en bastu kan jag tala om! Men finns de hjärterum så finns det stjärterum, och de gillar vi :)
Efter de så åkte vi till Silverdalen för att hälsa på Crilles farmor och farfar oxå. Där blev vi bjudna på mat, riktigt lyx när man slipper laga själv :) Kul och träffa dom, Inger och Kent. Kändes som de va 100 år sen sist!

Hittils idag så har de inte blivit många knop. Plockat lite och vikt lite tvätt. Och så har det blivit en del kaffe såklart :)
Nu är det blöjbyte som gäller! 


Äntligen!

Idag har vi äntligen fått upp dom efterlängtade hissgardinerna i vardagsrummet. Och det blev såå bra! :) Riktigt nöjd!! :D
Johanna ♥ Hissgardiner ;)

Joline är kinkig och har feber fortfarande. Funkar bra med Alvedon, men det märks på en gång när den slutar verka. Som tur är så har hon inte haft nån högre temp än 38,5, än. Och jag hoppas att den inte tänker stiga mer än så, för de här är inge roligt alls! :( Tycker så synd om min lilla pussgurka och de är så frustrerande när man inte kan göra nått för att hjälpa henne, förutom att  trösta och ge alvedon. Mammas lilla tjej ♥

Har inte blivit så mkt gjort idag eftersom Joline är dålig. Som jag skrev tidigare så har vi ju fått upp gardinerna i vardagsrummet, och även dammtorkat där. Och det är faktsitk Christian som gjort de den här gången! Kan nog kanske vara andra gången han dammar sen vi flyttade hit (november -07). Så de blev ett stort kors i taket. ;) Jävligt nöjd med gardinerna! :D Som jag har letat efter några passande till lagomt pris. Och så fanns dom på Ikea, hälften så dyra som dom jag tittat på tidigare. Kan inte bli bättre! :) Iih, tänk va lite gardiner kan göra med humöret ;P

Nu ska jag fortsätta titta på Bygglov.

Feber.

Min lilljänta har feber :(  De hade hon redan i går kväll. Gav henne alvedon och de funkade kanon. Inge mer feber, den försvann. Men nu är den tillbaka :( Har gett henne alvedon nyss så vi får se om de hjälper. Just nu ligger hon och sover hos Christian. Mammas lillrumpa!! ♥ Tycker så synd om henne!

Ja, så idag blir vi bara hemma. Ska ta reda på lite tvätt så småningom, tänkte dra en repa med dammsugaren oxå. Vi får se vad damen tillåter. Crille ska i väg och åka hoj med Jimmy. Hoppas han kommer hem hel, skulle bli lagomt matt annars! ;P

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och lägga över lite bilder från kameran till datorn.
Hej.

Lager 157, Sågmyra

Överskattat!

Iaf enligt mig och Christian. Fanns väl iofs mkt jeans, men det var väl det enda. Annars var nog inte nånting som föll oss i smaken faktiskt. Tråkigt, för jag hade verkligen höga förväntningar. Fast, barnkläderna var inte heller så pjåkiga, men minsta storleken var 90 och det är ju ett tag kvar innan Joline kan ha de, så de blidde inget med de heller. Så vare med de.

Måndag.

Måndag och ny vecka igen.

Joline sover i min famn så jag försöker knappa så gott jag kan med en hand. Går lite segt, men de funkar.
Nyss druckit en kopp kaffe, ska snart fylla på den. Joline har sovit hela natten! Hon brukar vakna 1 gång och äta en skvätt, men inte ens de! Hon somnade vid 22 efter lite mat, sen har hon sovit till 6.30, mat igen sen sov hon till 8. Kanon bra! :) 

Idag ska vi åka till lager 157 en sväng. Varken jag eller Christian har varit där förut, så vi tänkte kika lite och se om de är så bra som man hört. Vi får väl se.

Nej, nu ska jag fylla på lite mer kaffe ich göra mig i ordning lite.
Hej på er!

Förresten.

Jag har fått min telefon nu, eller rättare sagt så fick jag den i torsdags. Och jag tänkte väl bara säga att den är otroligt tjusig ;) Fungerar bra oxå, än så länge ;) Såå nu är jag alltså kontaktbar även om jag inte är hemma! Kändes lite naket där ett tag utan mobil. Tur att jag fick den nya fort.


Kaffe, tvätt o.s.v.

Hej!


Helgen.

Hej å hå!
Länge sen jag skrev nu. Har liksom inte haft tid riktigt. Men nu tänkte jag iaf berätta lite om helgen.

Fredag.
Christian och jag drog i väg till Valbo och Sandviken. Joline fick vara hos mormor under tiden. Vi va bl.a in på Ikea och handlade lite prylar till lilltjejen. Blev en matstol (bättre sent än aldrig!), lite äta grejer = haklappar, bestick o.s.v. Nya gardiner till vardagsrummet, ÄNTLIGEN har jag hittat hissgardiner som passar perfekt :) Va in på H&M en sväng oxå och handlade 2 Hello Kitty pyjamasar och en jättesöt klänning (rea = 49:50:-) till Joline. Hon fick strumpor och en nya mössa från Lindex oxå. Skulle kunnahandla ihjäl mig på kläder till min lillrumpa. Finns så mkt fint! :P Men man kan ju inte få allt här i världen, sorgligt nog. Hehe! Stannade som sagt i Sandviken på vägen hem oxå. Storhandling på Willys. Det är verkligen lika tråkigt varje gång! Hatar att handla mat. Men nu är det gjort iaf. Fyllt på lite i frysen, kylen och skafferiet. Välbehövligt!

Efter vår lilla utlykt åkte vi till mamma. Drack kaffe och fikade mazariner. Sen drog jag i väg på Spaparty. Anna, Crilles moster, bjöd med mig. Och det var verkligen härligt, dock jobbigt att vara i från Joline så mkt och länge på en och samma dag. Jag vet ju att hon har det utmräkt med mormor (min mamma alltså) och Crille. Men ändå så är man ju hönsig, jag som aldrig skulle bli en "hönsmorsa". Jag är nog ett riktigt praktexempel på å vara hönsig! Haha! Jaja hursomhelst. Crille va hemma med Joline när jag var på spapartyt. Och jisses va de va skönt alltså. Ansiksbehandling, massage, fotbad och mat. Mkt trevligt! Blev ett glas rödtjut oxå ;) Sen när jag skulle hem så blev det ändrade planer. Hamnade på fest med ett gäng härliga fruntimmer, bl.a nån från jobbet :) Slutade på Depå. Och jag måste säga att jag nästan blir deprimerad när jag varit där. Samma sak nu som för 4 år sen när man precis fyllt 18 och tyckte det va skit kul. Samma folk och samma fyllesnack nu som då. Visst tycker jag att det är roligt att gå ut och dansa, men när det är nått patetiskt band med 40-50+ "gubbar" som fortfarande drömmer om att bli stora rockstjärnor, klär sig lika som sina söner på 20 bast, och spelar SKITMUSIK(!) då är de verkligen ingen höjdare! Jag tror ja va där i 3 kvart sen gick jag hem! Urk säger jag bara! Mkt bättre med hemmakvällar bestående av chips, choklad, Pepsi Max och mys med mina 2 underbara!

Lördag.
Gjorde inget speciellt. Va hemma hela dagen. Moster Anna kom och hälsade på. Jonna och Ludde va oxå med :) Crille va ut på långpromenad/joggingrunda med mamma och Anders. Myspys på kvällen med film och gotta :) ♥

Idag, söndag.
Ja, hittills har vi hunnit med några koppar kaffe, läst tidningen, kört i gång en maskin tvätt och så har vi busat lite. Satt mig här vid datorn när Joline tog en liten powernap. Nu har hon vaknat så vi ska byta blöja och hänga lite tvätt, och så ska vi busa lite mer så klart! :) Christian har åkt till Björklinge(?) med en kompis som ev. skulle köpa hoj. Han kommer väl hem om nån timme. Ja, så ser det ut än så länge. Blir väl kanske en uppdatering senare. Det märks helt enkelt ;)

Ha en bra dag!

RSS 2.0