BVC

Varit på bvc idag. Joline fick sprutor, en i varje lår. De gick bra, lite tårar och så men annars helt okej. Vägning och mätning som vanligt oxå. 66 cm lång och 6910 gram tung. Kommer inte i håg vad jag sa till dig Sanna om hennes vikt och längd från förra besöket, men de va väl struntsamma :) Minnet är bra men kort ;) Läkaren kollade Jolines höfter och lyssnade på hennes hjärta och lungor. Hon klämde lite på magen oxå och allt såg bra ut, fast det viste vi väl redan! :) Men de är iaf alltid lika skönt att få det bekräftat av en läkare eller en sköterska.

Efter bvc så gick vi en trappa upp, till Folktandvården närmare bestämt. Se hej till mamma/mormor, det gör vi nästan alltid då Joline varit på bvc.

Nu ligger lilltjejen på golvet och leker. Jag och Christian har nyss ätit lunch. Blir nog lite mys i soffan med en kopp kaffe nu, blev så trött efter maten. ;P

Hej på er!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Det är intressant vilken skillnad det kan vara. Men huvudsaken de är friska iaf. Freja skrattade hela tiden när de tog blodproven, så nu håller vi tummarna för att det inte är glutenintolerans.

2009-03-10 @ 16:38:33
URL: http://rocksan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0