Snart..

Ska ja dra en repa med dammsugaren. Men Crille sover än så ja väntar en stund till så slipper ja kanske väcka honom. Sömntuta!

Igår va vi på kalas, firade Emmus Pemmus med släkten på pappsens sida. Mkt med det där när päronen är skilda.. Ett kalas för mammas sida och ett för pappas. Det är så de brukar vara. Onödigt tycker ja. Varför kan inte alla bara träffas sdamtidigt som vanligt?! Är ju för tusan mer än 10 år sen mamma och pappa skilde sig så nu borde det väl inte va några problem? Dom har ju "nya" familjer båda 2 så de är ju inte direkt så dom sörjer varandra och är olyckligt kära eller nått. Men men, det är som det är. De funkar ju med 2 kalas ist för 1 oxå :)

Ikväll ska vi till pappa, han ville bjuda på mat  :)  Hela kånkarongen blir det. D.v.s Crille, jag, Emma, Erik, pappa, Carina och systrarna (Angelica, Matilda och Vilma).  Mmm.. Ja längtar redan! Min pappa är riktigt duktigt på att laga mat, en riktig mästerkock! ;P Hoppas han inte läser det här bara, han blir så himla mallig då ;) Hihi min papps, han är rolig han!
 
Nej nu ska ja ta och riva igång här hemma.
Have a nice day!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0