Trött och mätt!

Ja nu är ja mätt och belåten. Trött oxå. Men de är ja väl mer eller mindre ständigt känns de som. Har fan ingen ork till nånting. Men det kanske är tillåtet när man är stor och tjock och förväntas föda barn när som helst?! Att vara lite orkeslös och trött.

Vi va hem till mamma en sväng och drack kaffe idag. Anders en jobbarkopmpis va där och jag måste då säga att ja har nog aldrig träffat en människa som pratat så mkt. Han va fan inte tyst 1 minut! Munnen gick i ett på han, helt otroligt!! Och allt, eller ja 9 ggr av 10, så handlade allt han sa om Ovako eller nån som jobbar där. Alltså inget som jag eller mor min förstår oss på. Anders och Crille däremot vet väl lite mer eftersom dom knegar där nere dom oxå. 
 
Nu blir de nog mkt svammel tror ja. Vet inte ens va ja skulle skriva om från början. Men nu har ja ju fördrivit tiden lite iaf så de får ja väl se som positivt! 

Nu ska ja titta på magen när vårat lilla karatekid har uppvisning ;)
Fullt ös därinne fast de är så himla trångt och ont om plats!

Kommentarer
Postat av: Eva.L

Hej lilla gumman.... låter som du har det lite jobbigt nu. Ville bara berätta om inte frida själv har sagt något att hon kommer hem på besök ikväll och stannar till söndag. Om du inte ligger på BB och orkar kan du ju höra av dig Frida skulle nog bli jätteglad.. Kram på dig och lycka till med din lilla där inne /Eva

2008-10-08 @ 09:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0