Badhuset.

Idag ska vi till badhuset och plaska med morfar/pappa & co. Skoj :) Joline ska få göra debut i sin nya fina baddräkt ;P Vi köpte den på Name It i Valbo, supergullig :) Badblöja ska oxå på såklart, så de inte händer nån olycka i vattnet. Ska investera badbyxor/badblöja från Barnenshus eller Baby proffsen sen tror ja. Smidigare med såna! Maria hade köpt såna till Selma om ja inte minns fel?

Lilla ligisten Mäenpää far runt i gåstolen och river bland filmer och annat som är inom räckhåll. Måste röja bort allt som är av värde innan hon saboterar nått. Busunge!! :)

Igår blev jag färdig med målningen i Jolines rum. Blev kanonbra! De flesta möblerna är på plats oxå, men vi måste dock köpa lite grejjer som fattas. Fast de är ju inte direkt bråttom då hon inte leker särskillt mkt där än. Och hon sover ju fortfarande i samma rum som oss så än finns det tid att fixa och dona.

Imorse när vi vaknade av Jolines kvitter så kikade jag som vanligt ner i hennes säng och den här gången hade hon lyckats kravla sig ner till mitten av sängen och så låg hon på diagonalen! Hon är som en liten mask :) Grötfrukost för lillfisen och kaffe för mamman och pappan. Ska strax sätta igång och packa i ordning allt som ska med till badhuset så de bara är att dra iväg sen.

Men nu jäklar måste jag nästan göra ett kors i taket ;) Christian är i full fart med att hänga tvätt!! Man kan ju nästan fundera om de har brunnit ;) Skämtåsido, han är duktig min gubbe :P

Nej en till skvätt kaffe sen ska de packas lite.
Have a nice day! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0