God morgon, god morgon!

Urk! Grått och jävligt ute idag! "/

Imorse när lilla fislisa kvittrade och tyckte att det var dags att vakna trodde ja att ja skulle dö, eller nej, kanske inte riktigt dö. Men ja va så trött så ja vinglade när ja skulle klä på mig! Hahaha, de måste ha sett för jävla roligt ut :) Återfick balansen rätt snabbt så vi traskade ner och Joline smaskade i sig lite gröt. Sen blev det rejs i gåstolen. Idag fick hon syn på tvätten som hängde på tork. Hon skulle promt försöka riva ner den, såklart! Men när hon inte kunde blev hon arg och börja grina :) Humör-Svea! Nu myser hon med sin pappa i soffan, dom är sååå söta så! Joline snackar en massa oxå, skulle dock behöva en tolk för att förstå vad hon säger ;)

Igår kväll provade vi att ge Joline Nestlés God Natt fullkornsvälling, gick kanon! Hon smaskade i sig allt utan minsta protest :) Jag fick en prov portion med posten igår, de va ju kanon bra :) Så nu får vi nog investera lite natti natti välling åt damen ;) Tror ja ska köpa ett påskägg med nått gott i åt henne oxå, nån god puré eller så :P Klart barnen (ja i vårat fall blir det ju barnet) ska ha påskägg för 17 !!! ;P

BVC står på schemat idag igen. Men idag är det dags för Joline att väga och mäta sig. Lika spännande varje gång :)

Nu ska ja fortsätta hinka kaffe.
Hej på er!


Kommentarer
Postat av: sofie

Är det någe nytt det där god natt välling? Har nog aldrig hört talas om det..men jag köper ju inte för barn i den storleken iofs så det kanske beror på det:)

2009-04-08 @ 13:45:20
URL: http://melvin2005smamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0