Sista April.

God morgon gott folk!
Jag sitter såklart med kaffekoppen i högsta hugg och har tv:n på med Vakna med The voice i bakgrunden. Joline springer runt i gåstolen och sliter i allt som är inom räckhåll :) Busunge! Hon snackar som bara den oxå. "Da-da-da-da-da-da-da" :D Sååå sött! ♥

Igår va vi till Sandviken och handlade på Willys, tråkigt! Men ett ont måste.. Hem sen och donade lite. Crille åkte till Årsunda med grabbarna. Hojåkning :)

Idag blir det garanterat grillning om det underbara vädret håller i sig, vi håller tummar och tår ;) Får se om Crilles lillebror Edin ska sova här oxå. Han ringde igår och frågade om det gick bra, och självklart gör de det! :) Ska bädda rent i gästsängen så han slipper sova i Crilles gamla sängkläder. Jaa, han brukar sova där när han har jobbat natt. Blir lite lättare för honom att somna då än om han sover i vårat rum med Joline. Jaja, ni fattar?! Ska ta fram lite käk ur frysen också så det hinner tina så man kan marinera köttet o.s.v till kvällen.

Nej, om man skulle ta och göra ett ryck? Vika lite tvätt och hänga upp lite nytt, om maskinen är klar då vill säga. Det återstår att se. Fixa fram mat ur frysen till kvällen kan jag ju göra iaf :P Ja så får det bli. Men först ska jag fylla på kaffekoppen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0