Måndag igen.

Då var helgen slut och de är vardag igen. Inte för att jag märker nån större skillnad när ja bara går hemma, men de känns skönt ändå med vardag så man kanske får lite rutin igen. Nu har vi ju inga direkt fasta rutiner som vi följer till punkt och pricka, men de är skönt ändå med lite mer ordning eller va ja ska kalla de.

Idag har vi varit till Sandviken och handlat på Willys. Så tråkigt, men nu är de gjort iaf. Skönt att ha de överstökat! Sen så har ja tagir övervåningen idag. Dammat och torkat golven. Tagit reda på tvätt har ja oxå gjort, som vanligt!! Suck, den tar liksom aldrig slut! Tänkte att ja skulle sortera lite av Jolines kläder oxå. Packa undan allt som hon växt ur o.s.v.

Vi tog en promenad hem till mamma och Anders oxå på em. Mamma jobbade dock. Drack lite kaffe och umgicks. Julia och Josefine lekte med Joline, dom är så söta så!! :) Sen blev det hem och laga mat, lr Crille lagade mat rättare sagt! :) Lyxigt värre när man slipper ;) Vi åt lax. De skulle ja kunna äta varje dag alltså, så smaskigt!

Nu är karln och tränar, han ska ut och jobba natt sen. Skönt å slippa snarkmaskinen Mäenpää ;) Har nyss tittat på Unga Mödrar på 5:an, Joline sitter i babysittern och snackar med sina leksaker för fullt. Men ja tror hon börjar bli hungrig, lite kinkigt börjar de bli iaf. Så ja får tacka för mig för ni ska jag underhålla dottern :)

Adjöken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0