Sista April.

God morgon gott folk!
Jag sitter såklart med kaffekoppen i högsta hugg och har tv:n på med Vakna med The voice i bakgrunden. Joline springer runt i gåstolen och sliter i allt som är inom räckhåll :) Busunge! Hon snackar som bara den oxå. "Da-da-da-da-da-da-da" :D Sååå sött! ♥

Igår va vi till Sandviken och handlade på Willys, tråkigt! Men ett ont måste.. Hem sen och donade lite. Crille åkte till Årsunda med grabbarna. Hojåkning :)

Idag blir det garanterat grillning om det underbara vädret håller i sig, vi håller tummar och tår ;) Får se om Crilles lillebror Edin ska sova här oxå. Han ringde igår och frågade om det gick bra, och självklart gör de det! :) Ska bädda rent i gästsängen så han slipper sova i Crilles gamla sängkläder. Jaa, han brukar sova där när han har jobbat natt. Blir lite lättare för honom att somna då än om han sover i vårat rum med Joline. Jaja, ni fattar?! Ska ta fram lite käk ur frysen också så det hinner tina så man kan marinera köttet o.s.v till kvällen.

Nej, om man skulle ta och göra ett ryck? Vika lite tvätt och hänga upp lite nytt, om maskinen är klar då vill säga. Det återstår att se. Fixa fram mat ur frysen till kvällen kan jag ju göra iaf :P Ja så får det bli. Men först ska jag fylla på kaffekoppen ;)


Söndag.

Jaha, då var det söndag igen. Ännu en vecka som bara rusat förbi. Rajraj igår med The olden goldies (eller va var de du kallade er Tanja?) :P Trevligt trevligt! Va tänkt att jag skulle haka på ut på Folkan, men näe. Jag traskade hem ist. Va egentligen meningen att ja bara skulle byta skor, men när ja kom innan för dörren och såg min darling på soffan med en chipsskål så kändes de mkt mer lockande att mysa med honom ist :) Och dessutom så var du ju typ 3 km kö utanför Folkan. Så det hade ju säkert tagit 7 år innan man kommit in ändå. Hahaha och jaa det stod ju en del s.k bloss utanför Folkis oxå och jag kan fan inte göra annat än skratta! När fan ska ni växa upp?? Mohahahaha, tur att man kommit förbi det där stadiet i livet då man super sig aprak och gör bort sig inför allt och alla. Hahaha men ja kan iaf inte sluta skratta åt alla patetiska människor som jag såg igår. Finns säkert en hel del som tycker detsamma om mig men det skiter ja faktiskt i för jag är så fruktansvärt nöjd med mitt liv och lyckligare än såhär har jag aldrig varit! Och om jag säger såhär, er som jag skrattar åt, det är verkligen genomskinligt! Eran osäkehet lyser rakt egenom era olyckliga små liv.

Hahaha men herregud, nu har nog djävulen i mig smygit sig fram. Shit va taskig jag är! Skärpning! Omedelbums.

Dricker kaffe och myser med familjen. Underbart! Och ja tror faktiskt vi ska dra iväg till Doooonkeeen och smaska i oss lite mat. Mmm! Johanna ♥ McDonald's = Sant

Så näej, ja tackar nog för mig nu och hoppas ni (om det nu var nån som tog åt sig ens?! ;)) inte gråter krokodiltårar över mina hårda ord. ;P Nu ska ja göra mig reeedo. Först lite mer kaffe såklart!
Hejsvejs

Torsdag.

Nu har jag precis kommit hem efter en härlig promenad och en solning på HH med systeryster :) Skööönt! Fint väder är det idag oxå och jätteskönt ute. Lovely! Ska strax slänga mig i duschen, måste pusta ut lite först bara ;) Sen ska vi nog gå ut och gunga lite :) Skojigt! Crille ska jobba em idag igen, men sen är han ledig. Toppen! :P Näe men om man skulle ta och göra ett ryck?! Ska nog dra en vals med dammsugaren först innan jag duschar så är det gjort. Sen vill nog lillfisen ha lite gröt.

Ha en bra dag!

Hej å hå!

Nu har vi nyss kommit hem, jag och pluttan. Vi har varit hos mamma & co och hälsat på. Köpte med mig lite smarrigt fika, mumsigt värre! :P Idag har Joline gungat för första gången. Hon har fått ärvt Oscars (min lillkusin) gungställning. Tusen tack för det! Hon älskar att gunga! Hade världens leende på läpparna hela tiden, fast hon va trött. Kan ju vara så att hon flinade för att de pirrade i magen oxå, men hur som helst så verkade hon gilla det! :) Iiih! Hon börjar bli så stor våran lilla prinsessa. Det går så himla fort! Har tyvärr inga bilder, än. Men det kommer så småning om. Precis som jag sagt om allt annat, typ min målning av rummen på övervåningen, nya köksgardinerna o.s.v. Men jag ska ta mig i kragen nån dag och fixa de.

Nu ska ja nog ta och poa lite innan sessan vaknar, hon sover så sött i sin vagn så :)
Kaffe kanske? Ja tack!
Hejsvejs.

Tidsfördriv.

1. Vad är klockan?  07.41

2: Namn: Johanna

3. Smeknamn: Joppa

4. Piercings: Öronen och tungan, har haft i naveln och på diverse andra ställen när ja va yngre.

5. Ögonfärg: Blå

6. Födelseplats: Lövenströmska BB i Upplands väsby

7. Favoritmat? Pasta

8. Någonsin varit i Kalifornien? Nix

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper?  Nej

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta?  Ja

11. Varit med i någon bilolycka? Hm.. Ja, en mindre sådan kanske man kan kalla det?

12. Krutonger eller baconbitar? Baconbitar

13. Favoritdag på veckan?  Fredag

14. Favoritrestaurang? Vet ej

15.  Favoritsport att titta på? UFC/MMA

16. Favoritdrink: Dricker sällan drinkar så ja vet faktiskt inte

18. Walt Disney eller Warner Bros:  Disney

19. Favorit-snabbmatsrestaurang: Donken såklart!

20. Vilken färg har din sovrumstapet? Cremevit

21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Ingen, än

22. I vilken affär skulle du ha valt att övertrassera ditt kreditkort? IKEA

23. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Leker med Joline, sitter vid datorn eller plockar och donar här hemma

24. När går du och lägger dig? Oftast runt 23

25. Vilket tv-program missar du inte? Desperate housewives och Grey's Anatomy

26. Senaste person du gick ut och åt middag med? Måste nog ha varit Christian när vi va på Curch Street

27. BMW eller Mercedez? BMW

28. Vad lyssnar du på just nu? Vakna med The Voice på 5:an

29. Vilken är din favoritfärg? Svart och vitt

30. Hur många tatueringar har du?  än så länge är det bara 1 men fler kommer ;)

31. Har du någon gång kört slut på bensinen? Nej

32. Katter eller hundar?  Inget av dom

33. Sommar eller vinter? Sommar

34. Är du singel? Nej

35. Är du kär i någon? Ja


Måndag.


Hej å hå! Idag har vi haft sovmorgon. Joline vaknade 8.30! :) Skönt att sova ut lite. Crille den stackaren har däremot jobbat förmiddag och var då tvungen att kliva upp 5 imorse. Fint väder har det varit idag oxå :) Underbart med sol! Var hem till mamma och Anders för att frisera Julia och Josefine. Gick finfint och jag tror dom blev rätt nöjda, gick och speglade sig stup i minuten ;) Alex (grannen) kom förbi en sväng och skulle lämna nå böcker till syrran och då sa hon att hon oxå va sugen på en klippning så det ska vi väl kunna ordna nån dag framöver :P 

Blev lite mat med Edin och Elvira på mot kvällningen, sen traskade jag och syrran ner på HH och låg i grillen en sväng. Skönt! Hem sen och nu känner ja mig helt slut. Ska masa mig in i duschen snart, men först ska jag dricka ett STORT glas iskall Cola Zero, mums :)  







Fredag.

Verkar som det kan bli fint väder idag, hoppas! :) Blidde ingen sovmorgon idag, men jag ska inte klaga för Joline vaknade 7.26 och allt som är efter kl 6-6.30 är bra! Men de måste ha hänt nånting?! Hon sover i princip till 8 varje morgon nu helt plötsligt, men som sagt jag ska inte klaga och det gör jag absolut inte heller. Funderar bara hur det har kunnat vända bara sådär?! Men de är skööönt när man får sova "länge" :)

Ja, Joline springer runt i gåstolen och är helnöjd! :) Christian sover efter att ha jobbat natt. Och jag, gissa vad jag gör?! Jag dricker kaffe SÅKLART! ;) Ska väl ta reda på lite tvätt om en stund. Skulle behöva dammsuga också, men de får vänta tills Crille har vaknat. Liiite hänsyn måste man ju visa när han har jobbat natt ;)

Tvätt var det ja.
Men först ska jag ta en till kopp kaffe!



.




I'm with you all the way!


Lillstrumpan och jag.


Jag älskar dig systeryster och jag finns alltid här för dig!

Noll koll!

Snacka om noll koll! Christian sa att ja skulle spela in ett tv program åt honom ikväll. Men, sa jag, varför då? Vart ska du då? Ja, sa han, jag ska ju jobba eftermiddag vet du väl?! Det hade jag heeelt missat! Har verkligen ingen koll alls på hur han jobbar nu, inte sen dom gick ner på 4 skift och alla bonusledigheter och allt vad de nu är. Men vi har de lika bra för de. Jag har ju varit mer eller mindre förvirrad sen Joline föddes så han har nog vant sig vid det här laget! ;P

Har inte hänt speciellt mkt idag. Tråkigt väder så vi har i princip bara varit inne, borträknat från en tripp ner på affären för inhandling av blöjor och annat såntdär som behövs. Vi har busat och lekt, jag har tagit reda på en massa tvätt och donat lite. Joline har badat efter kvällsmaten, hon hade verkligen mat överallt! I håret, bakom öronen, på magen och armarna, ja ÖVERALLT! Hon smaskade i sig spaghetti och köttfärssås, sen rev hon av sig haklappen och började hon kladda på sin fina vita body, så då åkte den av och Joline fick äta mat i bar över. ;)  Man såg hur hon riktigt njöt när hon fick kladda som hon ville, min gobit! :) Sen var det ju som sagt bara att plaska ner henne i badet och efter det fick jag skura halva köket, nästan. Nu ligger hon utslagen och sover på soffan. Helt matt efter allt bus före maten, undertiden då hon åt och i badet och även efter badet. Så nu snusar hon så sött så :)

Nu är de min tur att äta kvällsmat, så adjöken!

Hua!

Usch vilket trist väder! Grått och jävligt :( Jag vill ha sooooool!
Jaja, sånt är livet.

Jaha, vad ska man göra idag då tro? Hm.. Får nog fnurra på de ett tag till. Det är ju riktigt film-mys i soffan-väder så det låter ju inte alltför tokigt?! Hm..

Joline springer runt i gåstolen, hon är bara för söt! Har jag sagt att hon har kommit på att hon kan riva ner tvätten? Skulle de va så att ja redan skrivit de så får ni väl antingen hoppa över dom här raderna eller helt enkelt läsa dom igen ;) Jo så är det. Ligisten har kommit på att hon kan riva ner tvätten som hänger p åtork och ist slänga den vilt omkring sig på golvet. Jag har nämligen en torkställning under trappen upp. Skitdrygt, men ja får inte plats med den nån annanstans. Eller jo men ja orkar inte kånka på tvätten uppför trappen (vilket jag gjorde när jag var höggravid), jag är helt enkelt för lat. Men hur som helst, så är jag smartare än ligisten, än så länge. Det är bara att ställa en stol eller vagnen för torkställningen så får tvätten hänga och torka i fred.

Nej, nu ska jag fylla på lite mer kaffe och glo lite på Vakna med The Voice!
Hej på er.

Heldag utomhus :)

Idag har vi varit ute i finvädret hela dagen :) Först var vi upp till Edsken och grillade med de flesta av mina släktingar på mamma. Riktigt trevligt och mumsigt med grillad korv! :P Efter grillningen åkte vi en sväng, bl.a. till Christians f.d "plastpappa" och kikade på stugan som han köpt. Kommer bli kanonfint där när han är färdig med allt! Drack lite kaffe där innan vi åkte vidare till Djupviken och Crilles gammelmormor och gammelmorfar. Blev lite fika även där! :) Mycket trevligt! :) Dagen har verkligen varit kanon med nära och kära och så den underbara solen såklart!
Här kommer lite bilder från dagen..

     


Grillning, mys och lek i Edsken :)



   



Fika och lite bus i Djupviken :)




Puh!

Städat hela nedervåningen nu, bara övervåningen kvar. Puh! Och så ska det bäddas rent i sängarna och tvättas lite. Sen kan man andas ut och njuta :) Christian är ute och går med Joline i det fina vädret. Det går lite fortare och det blir lite enklare att städa när ligisterna inte är hemma ;) Och sen är det ju aldrig fel med lite ensamtid. Kul att spendera ensammatiden med att städa, inte direkt kanske, men städa måste man ju göra emellanåt. Som tur är ska nog jag och Maria ta och unna oss en liten barn och karlfri kväll med lite vin och gotta, nån annan som är sugen kanske?! :O

Nej nu måste jag återgå till städningen så det blir färdigt nån gång!



Grattis Emelie på 20 årsdagen!

Grattis Semlan 20 år!


Emelie i sitt esse ;)



Emelie och Emma i ett nötskal :P


Tjusigt tjejer!


Emelie och jag på hennes 18 års fest :)


Student 2008

Hoppas du får en toppen dag! :)

Påskmat.

Igår va vi hos pappa med hela släkten och åt påskmat. Smaskigt! Massor av mat och massor av folk :) Min faster och hennes man från Sthlm var oxå där, de va skoj! Inte så ofta vi träffar dom. Sen va min andra faster där med hennes karl och deras son, Oscar. Joline har fått ärva en massa skojiga leksaker och lite annat efter Oscar, det tackar vi för! :) Mina systrar Emma, Angelica, Matilda och Vilma va oxå med såklart. Och så farmor och farfar och pappa och Carina. Skriver väl till mig själv, Christian och Joline oxå så kan ni ju räkna ut hur många vi va om ni inte har någe bättre för er ;)

Idag är det kalas som står på schemat. Crilles lillesyster, alltså min svägerska och Jolines faster Emelie fyller 20 år idag! :D Stort Grattis till henne! Vi ska dit senare och fira henne. Hon berättade när hon var här härom dan att hon skulle bjuda på smörgåstårta, mmm mums. Det är morfar Nisses (Crille & Emelies gammelmorfar) recept, och den tårtan som han gör är verkligen supergod!!

Nu sitter vi i soffan, jag och Joline. Mamma Johanna nörödar vid datorn och dricker kaffe. Joline leker med bl.a. sina fötter :) Pappa Christian sover än, sömntuta ;) Jag har gett Joline kiwipuré som jag gjort själv. Dom sa på BVC att kiwi var bra om hon är trög i magen. Så nu är det ävl bara att vänta och se antar ja ;)

Sol ute. Jippiiii :D
Ha en bra dag hörrni!

Joline 6 månader!

♥ ♥ ♥
Joline
♥ ♥ ♥

Grattis älskling på 6 månaders dagen! :)
♥ Mamma och Pappa älskar dig mest i världen! ♥
♥ ♥ ♥

Nivea Visage cleansing wipes.


Måste bara tillägga att jag älskar Niveas clenasing wipes! När man kliver upp som en zombie på morgonen och tar en såndär ansiktsservett så känner man sig som en ny människa redan efter 2 röda. Kanonbra!! :)


God morgon, god morgon!

Urk! Grått och jävligt ute idag! "/

Imorse när lilla fislisa kvittrade och tyckte att det var dags att vakna trodde ja att ja skulle dö, eller nej, kanske inte riktigt dö. Men ja va så trött så ja vinglade när ja skulle klä på mig! Hahaha, de måste ha sett för jävla roligt ut :) Återfick balansen rätt snabbt så vi traskade ner och Joline smaskade i sig lite gröt. Sen blev det rejs i gåstolen. Idag fick hon syn på tvätten som hängde på tork. Hon skulle promt försöka riva ner den, såklart! Men när hon inte kunde blev hon arg och börja grina :) Humör-Svea! Nu myser hon med sin pappa i soffan, dom är sååå söta så! Joline snackar en massa oxå, skulle dock behöva en tolk för att förstå vad hon säger ;)

Igår kväll provade vi att ge Joline Nestlés God Natt fullkornsvälling, gick kanon! Hon smaskade i sig allt utan minsta protest :) Jag fick en prov portion med posten igår, de va ju kanon bra :) Så nu får vi nog investera lite natti natti välling åt damen ;) Tror ja ska köpa ett påskägg med nått gott i åt henne oxå, nån god puré eller så :P Klart barnen (ja i vårat fall blir det ju barnet) ska ha påskägg för 17 !!! ;P

BVC står på schemat idag igen. Men idag är det dags för Joline att väga och mäta sig. Lika spännande varje gång :)

Nu ska ja fortsätta hinka kaffe.
Hej på er!


:)


Sol, sol, underbara sol! :)

Joline har precis somnat efter lite kvällsmat och en dusch. Gick kanonbra att duscha henne! :) Vi har ett halkskydd som man kan ha i badkar/dusch (det är "sugploppar" på undersidan så man kan ta bort det när man vill) och det blev kanon med det på golvet i duschen. Lilla fröken fick sitta där och leka med sina plastnycklar i godan ro medans jag tvättade henne :) Ska prova badkaret nästa gång, badbaljan är liksom lite liten. Det går ju an när hon sitter men när hon ligger så får inte benen plats, hon får ha fötterna på kanten, hihi :) Långben, precis som hennes pappa! För mig brås hon ju knappast på, jag kommer inte särskillt långt på långenskalan med mina ynka 160 centimeter. Men jag står stadigt på jorden trots mina korta ben ;)

Ja, vi var ju till BVC för info om barnomsorgen. Va rätt bra med information tycker ja. Som tur var så fick man ett häfte där det står mer specifikt om allt. Hua, tur att det ett tag kvar innan lillskruttan ska börja på dagis! Vill ha henne hemma ett tag till, min gofis! :)

Har plockat och donat lite när vi kom hem. Och så hade vi besök av Freddan och lilla Lova. Vilken liiiten bebis! 3 veckor bara. Kändes helt overkligt att Joline har varit sådär liten! Ja fick snusa lite på Lova, å jag kan ju tala om att man blir sådär lagomt bebissjuk! ;) Lätt att Joline ska få syskon! Kanske inte nu då, men sen iaf :) Man får ju räkna med "leveranstiden" oxå ;)

Och den eviga frågan är vad vi ska äta för mat?? Har idétorka! I värsta fall får det väl bli falukorv och makaroner, men de är ju sååå tråkigt! Jaja, får ta mig en titt och se vad som finns. Christian och Jimmy är ute och skruvar i garaget. Dom ska iväg och hojja på torsdag, så då ska vi nog passa på att leka med Maria och Selma :) "Jocke-Rockstjärna" skulle oxå med har jag för mig?! Kul att dom är ett gäng som åker :)

Nä, om man skulle ta sig en titt efter någe ätbart då...



Vakna med The Voice

TV:n är på, precis som alla andra mornar. Skönt med lite musik i bakgrunden . Och Jacob i Vakna med The Voice är ju bara såå rolig :) Dom är störtsköna allihop men Jacob är lite extra bra :) ROLIG!

Dricker kaffe, precis som alla andra mornar. Joline rejsar gåstol. Hon har precis rivit ut en massa filmer som hon smakat på och sen slängt på golvet. Ligisten är full av energi efter grötfrukosten, precis som alla andra mornar ;) Hon har fått in snitsen rätt bra nu! Från början så såg hon ut som en liten kängru, sköt i från med båda fötterna samtidig så hon nästan hoppade fram :D Hahaha :) Mammas lillgroda ♥ Pappa Christian sover, han har ju jobbat natt. En natt kvar sen är han leeeedig :)

På schemat idag står det som vanligt tvätt och sånt där annat tjafs som måste göras fast det är skittråkigt. Sen på eftermiddan ska vi gå till BVC på info om barnomsorg. Kan ju kanske va intressant?! Maria och Selma ska oxå dit. Skoj! :) Förena nytta med nöje ;) Sen lite senare ändå kanske Emma, Erik och Lukas kommer. Dom skulle hämta Luke på dagis idag så då ville dom komma och hälsa på. Vi får väl se hur lång tid de tar på BVC.

Imöra ska vi till BVC, igen! Då är det dags för vägning och mätning av våran lilla solstråle :) Spännande!!

Nej nu måste ja byta blöja på Joline, luktar lite suspekt här!
Ha en bra dag!


Måndag.

Imorse klev vi upp strax före 7, då tyckte Joline att det var dags att vakna. Va lite tungt å kliva upp efter att ha blivit bortskämd och fått sovmorgon till typ 8 i två dagar nu :) Fastt de är skönt å gå upp i tid så de gör inte så mkt faktiskt, så länge hon inte vaknar kl 5.

Just nu springer lillfisen runt i gåstolen, river och sliter i allt som är inom räckhåll, och når hon inte sakerna hon vill ha så skriker hon åt dom ist. Haha :) Christian sover fortfarande, men de kan han gott göra eftersom han ska ut och jobba natt.
Ja och vad jag gör så här på morgonkvisten kan ni väl räkna ut med arslet vid de här laget (ursäkta språket!)?! Yes, that's right. Jag hinkar kaffe ♥

Har torkat av köksgolvet och golvet i hallen en vända nu på morron, hann inte igår. Har vardagsrummet kvar men de får ja ta sen när marodören sover. Blir nog lite halt annars om hon ska rejsa gåstol på ett blött golv. Eller vad säger ni?!

Nej, nu ska jag återgå till mitt kaffe innan de blir kallt.
Ser ut att bli fint väder förresten! :D Underbart!
Ha en bra dag i solen.


Mums ;)

Christian...


 
Min alldeles egna läckerbit! ;)
Hot, hot, hot!

Lite bilder..


Nyvaken Joline, sugen på gröt :)


Liiiipa!


Trött liten tjej. Kolla stilen! Haha :)


Hungrig!!


Mmm.. Gott med gröt! :)


♥ Mammas sötnos! ♥

Äntligen hemma.

Nu har vi äntligen kommit hem från badhuset. Gud, man blir ju helt slut! Joline sover på soffan och Crille kollar på trav. Pappa och tjejerna kommer snart för att mumsa lite fika :)

Ja och gissa hur många kort som blev knäppta när vi badade?!
Svar: Inte ett endaste ett!
Jag glömde ju bort kameran. Jag hade noga packat med den för att inte glömma den hemma åsså glömmer jag den i väskan istället och kommer inte på de förrän vi kom hem. Så de blidde inga kort idag, de får bli nästa gång helt enkelt.

Kaffe nu!

Badhuset.

Idag ska vi till badhuset och plaska med morfar/pappa & co. Skoj :) Joline ska få göra debut i sin nya fina baddräkt ;P Vi köpte den på Name It i Valbo, supergullig :) Badblöja ska oxå på såklart, så de inte händer nån olycka i vattnet. Ska investera badbyxor/badblöja från Barnenshus eller Baby proffsen sen tror ja. Smidigare med såna! Maria hade köpt såna till Selma om ja inte minns fel?

Lilla ligisten Mäenpää far runt i gåstolen och river bland filmer och annat som är inom räckhåll. Måste röja bort allt som är av värde innan hon saboterar nått. Busunge!! :)

Igår blev jag färdig med målningen i Jolines rum. Blev kanonbra! De flesta möblerna är på plats oxå, men vi måste dock köpa lite grejjer som fattas. Fast de är ju inte direkt bråttom då hon inte leker särskillt mkt där än. Och hon sover ju fortfarande i samma rum som oss så än finns det tid att fixa och dona.

Imorse när vi vaknade av Jolines kvitter så kikade jag som vanligt ner i hennes säng och den här gången hade hon lyckats kravla sig ner till mitten av sängen och så låg hon på diagonalen! Hon är som en liten mask :) Grötfrukost för lillfisen och kaffe för mamman och pappan. Ska strax sätta igång och packa i ordning allt som ska med till badhuset så de bara är att dra iväg sen.

Men nu jäklar måste jag nästan göra ett kors i taket ;) Christian är i full fart med att hänga tvätt!! Man kan ju nästan fundera om de har brunnit ;) Skämtåsido, han är duktig min gubbe :P

Nej en till skvätt kaffe sen ska de packas lite.
Have a nice day! :)

Måååååååååååla..

Åh, nu börjar jag snart tröttna, men lite småfix kvar bara sen är allt klart! :) Och jag måste väl säga att jag är liiiiite mallig över att ha gjort i princip allt själv ;P Gästrummet är nu fardigt, möblerat o.s.v. Bara lite grejs som ska upp på väggarna, pricken över i:et ni vet. Jolines rum är nästan klart. Ska måla en till ända imöra sen är det dags för det roliga. Möblera och piffa lite :) Kommer bli toppen bra!! Sovrummet va ju inte direkt nått jätteprojekt. Där målade jag ju bara över fondväggen. Tavlorna som hängde där ska på plats igen, sen är även det klart. Kaaaaanon! :D

Ja, och just för tillfället så är mamma Johanna mer eller mindre en zombie. Trött som ett as och helt slut efter dagens slit med målning och roande av Joline. Inte för att det är slitigt att roa henne, men de blir rätt sjåigt emellanåt när man ska måla och roa på samma gång! Lilla Mäenpää har varit kinkig inatt. Hostat och haft sig så hon gråter i sömnen. Stora Mäenpää sov, som tur var, som en gris. Bara bra att han kan sova fast Joline är ledsen när han ska upp och jobba fm. Annars skulle de nog bli hårt om man inte somnar förrän efter 3 och sen ska kliva upp 5 och jobba till 14.

Åh, ja orkar inte svamla nå mer nu. Ser fan dubbelt!
Go' kväll!

Mammamålare, de är jag de!

Som jag skrev tidigare idag så va ja ju sugen på att dra igång något skojigt projekt. Sagt och gjort! Målade om i sovrummet. D.v.s jag målade över fondväggen så nu är hela rummet i samma färg. ÄNTLIGEN! :) Fick fnatt och började måla om Jolines gamla rum, blivande nya gästrummet oxå. Ska byta rum så Joline får det större och gästrummet får bli i det mindre. Blev riktigt bra resultat efter målandet även där. Dock blev det panik där en stund, färgen räckte inte så vi fick åka och köpa mer. Och när vi ändå var på gång så inhandlade vi även färg till Jolines blivande rum. En jättegullig ljusrosa färg. Tjejigt ska de vara om mamma får bestämma ;) 

Vi har haft sällskap av moster/syster Emma nästan hela dagen oxå. Mkt trevligt! :) Då fick jag en lunch dejt och Joline fick busa av sig lite :P

Lägger väl ut bilder på målningen sen, om inte minnet sviker. ;)

Go' kväll!

 


God morgon!

Jag blir alltid lika glad och full av energi när jag vaknar och det är sol ute! :)

Joline har sovit mkt bättre inatt! Hon hostar fortfarande men har ändå sovit bra! Och det betyder ju alltså att även jag har sovit bra :) Christian jobbar förmiddag idag så vi är helt solokvist här hemma nu, jag och lillskruttan. Funderar på att fra i gång nått skojigt projekt. Men jag har inte riktigt bestämt mig för vad. Finns så mkt tråkigt som skulle behöva göras först, typ ta reda på tvättt, dammsuga, torka golv o.s.v. Men det är ju inte direkt så att tvätten skulle få fötter och vandra över till grannen så jag kan nog dra i gång med nått annat innan jag tar itu med allt annat.

Igår va jag och systeryster ner på Hoforshallen och solade en sväng. Skönt! Men jag skulle nog behöva ännu en grillning så jag får lite mer färg. Men de är ju en världslig sak, som Karlsson på taket skulle ha sagt ;)

Nej, gissa vad jag ska göra nu?
Precis, kaffe kaffe kaffe!


RSS 2.0