Joline i klänningen hon fick av Daniel och Ronja i julklapp :)


Måndag.

Varit till MVC på efterkontroll idag. Gick helt okej, allt såg bra ut och jag fick beröm för att jag hel ammar Joline fortfarande :)

På em var vi upp till pappa, lillasyster Vilma fyller 10 år idag (Grattis!) så det blev tårta och grejer ;P Sen blev det raka vägen hem till soffan, myspys med mina 2 underbara ♥

Nu blir det UFC 92 ^^
Hej på er!


24-27/12

Julafton.

Vi började vår julafton med att mysa i sängen, hela familjen. Sen gick vi upp och åt gröt :) Duschade och fixade i ordning oss och sen åkte vi till mamma. Där blev det massvis med julmat och julklappar och Kalle Anka såklart! Joline fick jättemkt fina saker och kläder :) Vi, jag och Christian, fick oxå många fina saker! Provade Josefine och Julias dansmatta till ps2 som dom fick av tomten. Fasen va kul de var! Man fick upp flåset ordentligt faktiskt, kul att förena nytta med nöje ;) På kvällskvisten åkte vi till Crilles moster Anna där hans släkt var och firade jul, ja tror alla utom Emelie var där, hon jobbade och tjänade pengar gräs ist ;) Hos Anna fick vi fler klappar, både Joline, jag och Christian. Herregud va grejer! Himla nöjd med allt vi fått alla 3! Tusen tack alla för trevligt sällskap, mat och fina julklappar!

Juldagen.

På juldagen var vi först i Silverdalen med Crilles släkt på hans pappas sida. Det var hans farmor och farfar, Faster Sandra med familj, Carola och barnen från Bollnäs, Emelie, och Crilles G-mormor och G-morfar. Och så vi 3 oxå då, så där var det fullt hus kan man säga :) Mat, klappar och trevligt sällskap igen! Mysigt!! Sen åkte vi direkt därifrån till min pappa för att fira jul med mina släktingar på hans sida. Fullt hus där oxå :) Mat och klappar, många goda skratt och trevligt sällskap. Vi spelade Guitar Hero och sjöng Singstar, skitkul! Tusen tack igen för trevligt sällis, krubb och fina klappar!

Annandagen.

Crille blev helt såld på Guitar Hero så på annandagen åkte vi till Valbo och inhandlade de :) Skoj som tusan!! Vi spelade en sväng sen åkte vi till mamma igen och käkade mat med dom. Sen åkte Crille till Gävle med en massa folk och kikade på Perssons Pack, dom spelade på Heartbreak. Jag stannade hemma med Joline och nötte lite på guran ;) Måste träna så ja blir lika duktig som Crille :P Plockade lite med alla julklappar som vi fått och donade lite.

Idag har vi klinkat gitarr igen :) Helt såld på det båda 2! Daniel var förbi en sväng och surrade lite, sen kom Crilles lillebror Edin. Sen har vi varit hos mamma igen, denna gång för att träffa Moster Marie med familj som var här och hälsade på från Hudiksvall. Hann dock inte träffas så länge då dom skulle bege sig vidare till Moster Binita och hälsa på oxå. Men de va trevligt så länge det varade iaf :) Blev kvar hos mamma så vi lagade mat tsm och så åt vi tsmdär idag igen. Crille va å tränade en sväng där emellan oxå. Nu är vi hemma, har varit det en stund. Joline ligger och sover och Crille kikar på tv. Vi ska väl krypa till kojs nu snart. Så god natt med er och god fortsättning!

The day before...

Jävlar i min låda tänker ni säkert nu, Johanna har skrivit en riktigt avancerad rubrik PÅ ENGELSKA! Ja men visst, jag kan ju bara hålla med om att man lätt kan bli lite imponerad av mig ibland. Hehe ;)

Dagen idag har gått himla fort! Moster Anna, Ludde och Jonna var här på förmiddan, sen kom Crille hem och vi drog i gång och städade lite. Tog golven uppe och nere, likaså badrummen uppe och nere. Skönt att ha det gjort så slipper man det ända tills det är dags nästa gång, haha otroligt finurlig jag är idag alltså! Eller hur? :P Tagit reda på lite svätt, eller rättare sagt så va de faktiskt Christian som gjorde det! Har plockat och donat lite här och var, slagit in dom sista klapparna som jag faktiskt inhandlade idag, lite sista minuten saker sådär. Så de kan bli ibland, oops :)
Sen då? Ja, jag och Joline var ner på affären och handlade hem lite "bra att ha" grejer. Bl.a. risgrynsgröt som me and my darling ska mumsa i oss till frukost imöra :P Sen blev det lite blöjor, och lite annat tjaffs.

Ååh! Idag har jag fått hem min älskade spegel som vi ska ha i hallen. Den fanns inte på Ikea i Valbo, inte heller i Örebro eller Västerås och fan inte nånstans tror ja. Men som tur är så har ja ju Kusin Daniel som bor i Sthlm, han fick bli min räddare i nöden! Så han köpte den och tog med den hem till Hofors nu idag. :) Lycka! Den är såå fin och passar såå bra i vår lilla hall, tjusigt värre med andra ord! :D

Joline har nyss badat, hon simmade några längder i baljan ;) Var nog jobbigt, för nu har hon tvärsomnat på soffan! 
♥  Mammas ögonsten!  ♥

Christian och Danne har stuckit ner på gymmet för en stund sen. Förresten, Danne hade med sig en julklapp till Joline. Vi tjuvöppnade den i dag :P Han hade köpt en jättefin klännig. Jag har tittat på just den klänningen flera ggr men aldrig kommit mig för att köpa den, vet inte varför, men jag har säkert prioriterat andra kläder åt damen helt enkelt. Så med det vill jag alltså slutligen komma fram till att jag blev jätteglad! :) 1000 tack Farbror Daniel! Ska försöka komma i håg att lägga in bilder på sessan sen när hon har den på sig så ni får se :)

Nu har lillskruttan vaknat så jag måste liksom kila!

Min alldeles egna lilla tomtenissa :)






GRATTIS!

Frida som jag gick i skolan med från lekis till 9:an har fått en liten son den 17/12.
Så ett stort Grattis från oss :)


Förändring!

Håller för tillfället på åh färgar håret, tänkte kanske klippa lite sen när de är klart. Kände mig som ett gammalt skatbo så jag var tvungen att göra nått nytt. Hoppas färgresultatet blir bra, blev en chansning nämligen ;) Nej, dags att skölja ur färgen nu, spännande!

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Men shit!

Nu verkligen "spösnöar" det! Bara helt plötsligt sådär när ja kikade ut så började de vräka ner vita tefat. Men det blir ju tjusigt till jul om de är snow ute. Den kan ju stanna under jul och nyår och sen försvinna fortare än kvickt helst. Eller, okej då. Den kan väl få stanna ett tag till efter nyår oxå så det slipper vara så grått och trisst ute.

Intresseklubben antecknar! ;)

Joline

Underbara lilla flicka, mamma älskar dig mer än allt annat i världen!♥

Jävla förbannade väder!

Man skulle ha haft dubbdäck/hjul på vagnen så man kan ta sig nånstans, går ju knappt att gå nu ju gör fasen! Uuh, irriterande!! Minsta uppförsbacke så står man ju fan bara å trampar och kommer ingenstans. Jaja, de är ju en världslig sak egentligen, som Karlsson på taket säger ;)  Hihi!

Just nu ligger Joline och sussar på soffan, Crille är och tränar med Danne, och här sitter jag och bara degar. Borde kanske göra nått vettigt ist, som typ att hänga tvätt, men hur kul är de då?? Måste plocka ur diskmaskinen oxå men de är inte heller speciellt skoj. Meeeeen jag antar att det är ett ont måste helt enkelt.

Jag och my darling kikade på film igår, kommer dock inte ihåg vad den heter nu bara för de. Men de va bra iaf haha! Kom dock inte i säng förrän sent. Sen låg vi och pratade om allt och inget innan vi somnade :) Mysigt ♥  Joline har sovit bra inatt, hon har varit lite kinkig några kvällar och nätter men förhoppningsvis så vänder det väl nu :) I vanliga fall så äter hon sista gången vid 22-23 tiden och sover till 6-7, äter en skvätt då och sover sen till 10-11, det är ju kanon!! :D Sömn är verkligen guld värt har man fått lära sig nu! Det blev ju inte riktigt lika mkt sömn i början då hon åt varannan timme typ.
Men man ska väl veta att man lever oxå ;P

Näe jag måste väl göra ett ryck och ta itu med disk och tvätt antar ja, de blir ju liksom inte gjort av sig själv. Och Crille ska jobba em så han pyser väl på en gång när han kommer hem, om han inte sticker direkt från gymmet då vill säga.

Nu vaknade törnrosa, tappat nappen! Bråttom bråttom, mamma kommer! :)
Hej.

Min Joline!



Besök :)

Idag har Maria och Selma varit här och hälsat på :) Hon är såå liten lilla Selma, iaf om man jämför med Joline :P Det skiljer ungefär 5 veckor på dom, så sen kommer de inte va nån skillnad alls. Selma fick en liten pyjamas med döskallar i strl 50 men den va lite stor (!), men då har hon att växa i iaf. Och det går ju himla fort så de kan alltid va bra med lite större. Selma är typ 1 månad nu och väger ca 3,6 kg och är ca 52 cm lång, så liten/stor va Joline när hon föddes. Haha! ;P

Annars idag så har det inte blivit mkt vettigt gjort. Tog reda på lite tvätt innan Selma och Maria kom, sen har vi bara slappat och slöat :) Snart ska Crille dra i väg och lira lite innebandy så ja tänkte passa på å slänga mig i duschen innan han drar.

På återseende!

Hej å hå!

Tänkte uppdatera lite sen sist ja skrev..
I måndags va vi i väg och handlade de sista julklapparna. Skönt att de äntligen är klart. Inslagna och redo att öppnas är dom oxå. Bara att invänta Julafton först ;)

Igår va vi ner till Crilles farmor och farfar en sväng. Sandra och Dylan va oxå där. Vi drack kaffe och fikade lite bullar, dom va verkligen supergoda! Farmor Inger kan de där med att baka bullar hon! :P

Idag har vi varit til BVC på 2 månaders kontroll. Joline klarade besiktningen utan anmärkningar. Hon fick väga och mäta sig oxå. Mammas lilla klimp väger nu 5510gram och är 60,8 cm lång :P Hon börjar bli stor!
När Crille kom hem från jobbet drog vi i väg till Ica och handlade lite. Sen nu på kvällskvisten har vi ätit julbord och myst här hemma :) Snart ska vi kika på film, vet inte va de blir för nån, Crille som har valt.. :P Får bli en överraskning helt enkelt.

Näe, nu ska ja ta en alvedon och försöka överleva min hemska huvevärk.
Jag älskar er Joline och Christian, ni är mitt allt! ♥


Kalas.

Idag ska vi på kalas igen. Min "plastpappa" Anders fyller år så vi ska hem dit och fika lite :) 36 år och redan plastmorfar, det ni ;) Men Jolines farfar är ju inte heller alltför gammal, 38 bast liksom!

Nu på morronkvisten/förmiddan har vi haft lite myspys i soffan hela familjen :) Underbart! ♥

Nej, jag ska ta reda på lite tvätt nu innan jag ska hoppa in i duschen.
Skriver väl kanske en rad till senare, de visar sig!

Adjöken!

Lördag 13/12

Dagen började med att Joline fick ta en simtur i badbaljan. Sen på med finklänningen och i väg till Dylan på 1 års kalas. Han fyller inte förrän den 18:e egentligen, men kalaset var idag. Stora killen nu! :) Efter kalaset drog jag, Joline och faster Emelie i väg till kyrkan och tittade på luciatåget. Himla mysigt! Gillar inte kyrkan egentligen, men just när de är lucia så äre faktiskt lite fint att va där. Joline sov typ hela tiden i kyrkan.  Mamma, Anders, Julia, Josefin och Emma va där åh. Mormor och Morfar oxå :) ♥

Efter kyrkan vart det en sväng på affären, handlade lite krafs som behövs till maten. Vi ska käka tacogratäng. Hur gott som helst! :D När vi kom hem från affären så hoppade ja i myskläderna på en gång, skööönt :) Tog av Joline klänningen sen myste vi lite i soffan en stund, sen somnade hon igen efter lite mat. Nu sitter jag här och funderar på om ja ska börja med maten eller om ja ska vänta en stund till, fast då blir de så himla sent. Crille jobbar em idag. Han och nån snubbe på jobbet har bytt skift. Den där andra gjorde Crilles söndag fm så därför gör Crille em idag. Men som tur är så slutar dom kl.20 på lördagar :) Så de är inte så långt kvar innan han är hemma igen:)

Undrar om de blir nå bra på tv ikväll eller om vi ska glutta på en film, har handlat hem gotta så efter maten blir det myspys i soffan :)

Näe nu ska ja börja med krubbet så de bara är att äta när my darling kommer hem. 
Hej.

Fredag kväll.

Nu är vi hos Crilles farmor och farfar. Dom har bjudit på pizza, nu blir det soffan och Idol på tv. Sandra och Dylan har precis åkt hem. Faster Carola från Bollnäs är här oxå, lr ja hon är inte här nu, hon är hos Sandra men dom va med och käkade pizza allihopa iaf :P Trevligt! Tusen tack för maten!!

Emelie, om du läser de här så vill ja bara säga att jag har knyckt lite bilder av dig och lagt ut på min bdb ;) Hoppas de va okej?!  

Nu måste ja springa till soffan så ja inte missar Idol!
Hej hej

Moppjävel!

Städat idag, lr ja någorlunda iaf. Dammat, dammsugit och torkat golvet i köket, hallen och badrummet. När jag skulle torka golvet i vardagsrummet så pajjade skurmoppen. Jag fattar inte hur fasen de gick till?! Moppgarnet bara rasade av liksom, låg i en stor hög på golvet när jag lyfte på den. Så vardagsrummet och övervåningen får helt enkelt vänta tills jag köpt nytt moppgarn. MOPPJÄVEL!!

Åh idag snöar de. Inte så lite heller. De har snöat ända sen jag klev upp i morse! Mysigt, hoppas bara dom plogar ordentligt så man kan ta sig fram med vagnen. Ingen höjdare att pulsa likosm..

Hahahaha! Crille har rakat sig (i ansiktet), han ser riktigt rolig ut:P Och nu sitter han här brevid och säger "ska du skriva de där i din blogg nu lr?". Så jag kände min ganska tvungen att göra de faktiskt ;) Hihi.Men han är iaf finast så även om de är lite ovant och han ser lite lustig ut så gör de inget! :)

Ikväll är de Idol. Undra vem som vinner?! Blir säkert Kevin, för min del spelar det faktiskt ingen roll. Jag är nöjd efter att Johan Palm åkte ur! Jävla gaphals ;)

Nu ska jag ta mig ett glas iskall Pepsi Max :) Mmm.
Hej på er!


Tomtekväll.

Men shit MajBritt! Jag, Joline och Emelie gjorde en repa på bruket när vi hade hälsat på Moster Anna. Är ju Tomtekväll på byn idag. Eller ja, om man ens kan kalla det Tomtekväll längre. Såg nog fan inte en enda "riktig"  Tomte. Bara en elev från Haga eller P3 som hade klätt ut sig och stod och sålde nått. Allt blir fan bara sämre och sämre. Julskyltiningen, Tomtekväll, Bessemerfesten, ja allt blir fan bara sämre för varje år! Jeje, sånt är livet. Jag överlever nog utan allt de där dravlet iaf :) 

Moster Anna bjöd på kaffe och lussebullar. Mums! Jonna och Ludde levde rövare precis som småttingar ska ;) Vi hann dock inte vara där så länge. Anna skulle i väg med Cornelia till Optikern. Meeen de blir ju fler gånger :) 

Hem och käkade lite sen. Rester från igår = Grekiska köttbullar, stekt potatis, sås och grönisar. Lika gott idag som igår ;) Efter krubbet kom mor och twinsen, dom blev kvar en stund. Joline snackade med mormor och så ville ju såklart mostrarna hålla henne lite :) 

Näe nu ska ja mysa med Crille lite innan de är dags för han att åka till jobbet igen. Bakningen jag skrev om tidigare skjuter jag nog på, blir ju så sent annars, får se om de blir imöra ist kanske. Lite enklare oxå när Crille är hemma och kan underhålla lilla damen medans jag poar.

Nej, mys nästa! ;)
Heeeeeej dåå!  

Torsdag.

Hej å hå! Nu ska ja snart hoppa in i duschen. Tänkte att Joline skulle somna först, annars blir det alltid "panikgrin" när man väl tvålat in sig och har schampo i hela huvve. Crille sover, han har jobbat natt. Han ska ut i natt igen så lika bra att låta honom sova så han orkar.

Senare, när vet ja inte riktigt men de blir när Emelie är klar i skolan, så ska vi traska hem till Moster Anna och hälsa på. Anna är Crille och Emelies moster, alltså blir hon Jolines gammelmoster?! Jaa, så måste de ju bli! Hade tänkt ta en promenad nu på fm men vi får se hur de blir. Inge roligt när man inte har nå bra regnskydd. Skulle ju inte vara nån höjdare om vagnen blir altför blöt "/ Jeje, som sagt så får vi se hur de blir med den saken. Får se sen om ja kanske ska ta mig i kragen och baka lite, aja de visar sig. Är ju en dag imorron oxå om inte annat :P

Förresten. Virrpannan Johanna her self glömde ju såklart bort föräldrargruppen i måndags. Crille jobbade em så han kunde inte vara med, inte kunde han påminna mig heller.  Heelt otroligt! Ja har fan inte koll på nåting förutom när Joline åt och fick torr blöja typ. Jag är fan förvirrad och glömmer saker både hit och dit. Men de kanske är sant som man har hört att hjärncellerna följer med bröstmjölken ut ;) Hahaha :D Eller så börjar ja väl bli dement. Men förhoppningsvis så går de väl över ;P

Nej nu ska jag ta sats och springa in i duschen innan Joline vaknar och väcker sin pappis.
Hej så länge!


Till min dotter.

Små små fingrar och små små tår, en liten liten näsa och en pytteliten haka. Stora blå ögon och mörkt hår. Du är det vackraste jag någonsin sett. Helt perfekt. Varje gång du ler mot mig blir jag alldeles varm. Hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig och hur stolt jag är över att vara din mamma? Du är helt och hållet underbar och jag är så glad och tacksam som har dig. Du är det bästa som hänt mig och jag har aldrig varit lyckligare.

Jag älskar dig Joline, du är mitt allt!
Pussar och kramar från mamma


Måndag igen!

Jaa, då var det måndag och ny vecka igen då. Tvättat idag, som vanligt. Tvätthögen verkar aldrig krympa hur mkt och ofta jag än tvättar känns det som. Men men, bara att gilla läget! Om ja skulle strunta i åh tvätta lär den ju definitivt inte krympa mer iaf. Skulle behöva rensa kläder oxå, slänga/ge bort det som inte används. Crille har hur mkt kläder som helst!! Både jeans, t-shirts och tjocktröjor. Och han använder fan inte ens hälften! Han kanske använder 1/3 av alla kläder, om ens det?! Jag har inte alls lika mkt kläder, men det finns ändå en hel del som bara hänger/ligger där och tar plats. Skulle va skönt åh bli av med lite, och det är ju inte så att det är fula kläder eller så, dom är både nya och fina, iaf Crilles kläder. Så det finns nog en hel del som nån annan kan ha nytta av! Tänkte att ja skulle ta tag i klädrensningen sen när Crille är ledig. Han gör em nu idag och imon, sen ons, tors natt. Så till helgen kanske det blir av. Ska rensa egenom Jolines kläder då oxå. Hon växer ju så det knakar så ja tänkte lägga undan det hon inte kan ha och ta fram lite större kläder som hon med all säkerhet kan ha inom kort! :) Min stora lilla tjej :D ♥

Men va fan, har ja inge vettigare att skriva om är tvätt och kläder?? Tragiskt!

Tänkte ta en promenad med lillskruttan idag, men det snöade ju som bara den, eller som syrran sa: " De typ spösnöar!". Haha klockrent! Ja, alltså. Eftersom det spösnöade ute och regnskyddet till vagnen suger så stannade vi inne ist. Syrran kom förbi och hälsade på. Hon såg måttligt road ut efter att ha gått i spösnön ;) Vi kikade på Shrek den tredje. Eller ja, lite halft iaf. Alltid trevligt att spendera lite tid med lillstrumpan min! :)

Eftersom ja inte har skrivit nått på typ 1 vecka så kan ja väl uppdatera mina trogna läsare lite med vad som har hänt och blivit av under tiden. Kan ju berätta att ja tagit ur löshåret i torsdags till att börja med. Skönt faktiskt! Såg inte alltför jävlig ut utan heller ;) Funderade på åh färga håret mörkt igen (är ju blondin^^ numer om nån missat det?!), men ja ångrade mig och nöjde mig med att bara färga utväxten ist. Funderade även på åh kapa luggen men stod över de oxå. Brukar iaf alltid ångra mig efter 1 vecka, så ja kom fram till att de inte var nån idé. Men vi får väl se, snart kommer ja väl med kapad lugg iaf. Sen då? Ja, sen har de väl inte hänt så mkt än de vanliga typ. Äter, skiter, sover, tvättar, donar och poar lite och tar hand om Joline såklart :P Hahaha nää, de där lät ju himla tråkigt. Men det är fan sant och så himla tråkigt är det faktist inte. Ja är liksom himla nöjd med min situation och mitt liv! Jag har ju lilltjejen och karln min så vad mer kan jag önska liksom? Okej, de finns väl alltid nånting mer man skulle kunna önska sig, men Joline och Christian är iaf viktigast och det är iaf dom som betyder mest!!♥

Nu ska ja mysa med Joline och kika lite på tv.
Hej på er! 


RSS 2.0