Söndag.

Jobbat sista skiftet nu inför min ledighet som kommer nu i veckan. Jag börjar med att vara ledig heeeeela dagn imorgon! Det ni ;) Sen jobbar jag tisdag och onsdag igen, sen... Sen ska jag äntligen vara ledig mer än 1 dag i stöten! Hääärligt ska det bli!

Nu på kvällen så har vi kikat på film. Crille, Jocke och jag. Vi såg Wallander - Kuriren. Helt okej! 

Nej ja hade nog inte så mkt mer att skriva om just nu. John Blund är på ingång!
Natti natti!


Lördag.

Jobbat på Villan idag. Kände mig sådär lagomt lost. Va väl 1 ½ år sedan, mer eller mindre, som jag jobbade där. Men det gick rätt bra måste jag säga. Jag kom in rätt fort kändes det som så imorgon känns det nog ännu bättre. Men, som det brukar vara, när man väl kommit in sig så ska man iväg till nästa ställe. Men ombyte förnöjer brukar man väl säga?! ;)
Igår donade vi här hemma, jag och Joline. Har pysslat om lite i köket med lite nya krukor, ljus "mojänger" och lite sånt där kraffs. Blev fin fint :) Himla skoj och hålla på hemma tycker jag! Även här kan jag väl slänga in ett ombyte förnöjer ;) Just nu är jag på jakt efter nya tapeter till vardagsrummet. Finns många fina, men ingen som jag fastnat för riktigt. Kikar även efter en ny soffa. Vill ha en större så man får plats många, nu har vi bara en 3:a + 1 fåtölj. Och om jag hade varit gjord av pengar så hade jag köpt nya möbler till vardagsrummet oxå. Meen det får bli ett senare projekt. Tapaterna är prio 1 för tillfället. Resten får vänta ett tag till. Lika bra det. Annars köper man väl nått i alla hast och så hittar man nått "bättre" sen som man hellre hade velat ha. Men så är det väl oftast, mycket vill ha mer och man blir aldrig nöjd ;)

Joline har fått 2 t-shirts av Crille som han köpte igår när han va till Mantorp. Den ena är svart med ett kors och så strå det " west coast choppers" på den. Riktigt tuff :) Den andra är ljusrosa med röd text, på den står det "om du tycker att jag är söt då skulle du se min mamma", hahaha :P Gud, man skulle ju kunna handla ihjäl sig till lillan. Det är sååå kul :)  Även här kan jag ju upprepa mig, om man hade varit gjord av pengar så...

Idag har vi ätit tacogratäng till kvällsmat, suuuupergott! :D Det är sån mat som alltid går hem! ;)
På tal om mat så ska jag nog ta och slänga ihop en matlåda till imorgon! Funderar på pasta och nån smarrig pastasås. Mums :P Ja, så får det nog bli!

Joline har nyss somnat, hon var helt utmattad! Somnade då hon fortfarande satt i mitt knä och lekte med sin leksakstelefon. Hihi, mammas gobit!! ♥ Crille är ute i garaget med Jimmy. Dom håller på och donar inför morgondagen då dom ska leka av sig lite igen. Själv ska jag ju som sagt jobba. Joline ska få vara hos sin mormor när Crille åker hoj. Det tycker hon är skoj, då kan hon ju leka med moster Josefine och moster Julia. Dom är roliga må ni tro! Dom sjunger så fint och hittar på massor med skojiga saker :) Det bara lyser beundran i Jolines ögon när dom är i farten! :)

Näe, matlådan skulle ju fixas!
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

Ledig!

Åh, idag är jag äntligen ledig en hel dag! Så skönt och verkligen välbehövligt! På 2 veckor har jag varit ledig 2 dagar.. Kosing, kosing ;) Jobbigt att vara ifrån familjen så mkt bara. Men det är bara att bita ihop! Jag tackar och tar emot allt jobb som erbjuds! :) För man får ju faktiskt vara glad och tacksam med tanke på hur det ser ut på arbetsmarknaden nu!

Nej, nu ska jag inte bara snacka jobb som jag gjort i dom senaste inläggen! Skärpning!

Jolines 3:e tand har kikat fram nu, 4:an är på G den oxå! Lilla fröken Mäenpää har oxå börjat vakna om nätterna, då vill hon ha mat!?!?! Så här har hon inte gjort sen jag ammade henne! Antar att hon är inne i nån riktigt växa-period och att det är därför. 

Det är full fart på lillan hela dagarna, hon kryper runt och gör bus och reser sig mot i princip allt man kan resa sig mot. Det blir en och annan vurpa, men hon lär sig mer och mer. Mamma, pappa, lampa och titta är vad som för tillfället finns i hennes ordförråd. Hon säger det inte helt rent men det kan man väl inte begära heller?! ;)  Det går så fort nu! Nya saker hela tiden :) Åh det är så himla roligt att följa hennes utveckling! Jag är världens stoltaste mamma ()

Hej å hå!

Ja, igår skulle jag ha gjort mitt sista skift för att sen vara mammaledig igen, men det blev ändrade planer! Det har rasat in jobb lite här och där så den här veckan är fullspeckad! Inte mig emot, jag klagar absolut inte! Bara bra :)

Verkar som det har blivit höst.. Regn och rusk hela jävla dagarna ju! Urk! Jag vill ha sol. Men jag skulle även kunna nöja mig med enbart uppehåll. Fast iofs så spelar det väl ingen roll när jag iaf ska jobba. Men man får mkt mer energi när det är fint väder och man kan hitta på mkt mer roliga saker. Både på jobbet och hemma! Jaja, jag hoppas solen kommer så småning om iaf, vill ju hinna steka lite innan hösten kommer på riktigt, om den inte gjort det redan?!

Fan, jag skulle verkligen behöva färga håret men ja vet inte om ja orkar. Det tar ju inte särskillt lång tid, men jag är lat idag. Blev mer eller mindre väckt av jobbet, lite smått kaos där så jag fick kasta på mig kläder, fila nötterna och halvt som halvt springa dit. Men nu är det mesta löst och ordnat där så det är ju bra. Då kan man förhoppningsvis pusta ut imon när man kommer.

Gud va jag pratar jobb hela tiden! Skittråkigt ja vet!

Hmm...
Vi har varit på Hansons idag. Crille, Joline, Danne och jag. Smaskade en köttbullemacka medans grabbarna tröck en varsin kycklingsallad. Trevligt! :) Syrran har varit förbi en sväng här för en stund sen. Johanna oxå :) Länge sen vi träffades, men allt är alltid som vanligt. Spelar ingen roll hur lång tid det går mellan våra "dejter", vi börjar där vi slutade i princip som om inget hänt och att det var förra veckan vi sågs. :P

Seg som fasen är ja. Trött! Därför har jag nu beslutat mig för att krypa ner med resten av familjen Heinola-Mäenpää i soffan och myyyysa! :P

På återseende!

Lördag.

Fint väder idag oxå! Underbart! Njut ni som är lediga och har semester, jag ska jobba 12-20 så det blir inte många soltimmar för min del. Men nu är det inte långt kvar, gör sista skiftet på måndag sen ska ja va mammaledig igen :) Hoppas vädret håller i sig!!! Jag vill, jag vill, jag vill så det värker! ;) Sola, bada, äta glass och bara njuta.

Det har blivit förjävla dåligt med uppdatering här måste jag säga. Men det har ja ju skrivit i dom senaste inläggen redan så jag behöver väl inte upprepa det igen ;)

Jobbar em med min ärtiga Märta hela helgen. Mkt bra! :) Hon och "Kanada" ska ju flytta till England i september, så all tid med henne är guld värd!! ♥ Åsså sitter man och tänker att jag måste passa på och umgås med Märta så mkt som möjligt nu innan hon flyttar, kommer ju sakna henne som aldrig förr när hon väl har kommit iväg. Men inte fam gör man nått åt det! Vi "umgås" på jobbet. Illa! Mkt illa! Det blir ju inte alls samma sak som när man träffas privat. Huh! Nej, jag får fan ta mig i kragen! Märtis hade en önskan om lite partaj innan hon flyttar och det ska vi ju självklart kunna styra upp! :P

Åhh, Märta, min Märta! Jag är så lycklig för din skull! Du förtjänar allt gott och all lycka i världen! Det är liksom din tur nu :P

Näe nu blir ja nästan lite gråtmild när jag sitter här och tänker på dig. Du är och kommer alltid vara min bästaste bästa! ♥

Torsdag.

Regn, regn och åter regn! Tråkigt! Men egentligen så spelar det ingen roll för min del eftersom jag iaf ska jobba. Skulle dock behöva den där superenergin som man får när solen tittar fram, vädret just nu gör en bara trött och seg ju!

Igår skulle jag ha varit på grillfest med "tanterna". Men självklart fick jag världens jävla huvevärk och när den väl började släppa blev Joline hängig. Tänderna som spökar! Typiskt! Jag som sett fram emot den där kvällen. Men förhoppningsvis blir det väl fler ggr?! :)

Näe, nu ska ja hänga lite tvätt och ladda inför nattskiftet som väntar!
Hej på er!

Måndag.

Ny vecka igen! Det betyder att 2 veckors jobb är avklarade, återstår bara 2 veckor till sen ska jag va mammaledig igen! :)
Här är mina jobb veckor:

V.26

Må: 12-20
Ti: Ledig
On: 12-20
To: 14.30-22
Fr: 21.45-7.15
Lö: 21.45-7.15
Sö: ledig

V.27

Må: Ledig
Ti: 21.45-7.15
On: 21.45-7.15
To: Ledig
Fr: 14.30-22
Lö: 12-20
Sö: 14-22

V.28

Må: 14.30-22
Ti: 7-14.30
On: Ledig
To: 21.45-7.15
Fr: Ledig
Lö: Ledig
Sö: 14-22

V.29

Må: 12-20
Ti: 7-14.30
On: Ledig
To: 12-20
Fr: 14.30-22
Lö: 12-20
Sö: 12-20

Det ser kanske inte mycket ut för världen, men jag kan lova att det har varit en himla omställning från att vara hemma och ta hand om Joline till att jobba såhär mkt. Jag klagar absolut inte! Tvärtom, jag är bara glad och tacksam att jag får jobba! Men som sagt, det har varit en jäkla omställning! Både bra och dåligt. Skönt att komma "ut" och träffa lite folk och göra lite nytta nån annanstans än på Bessemergatan och så är det ju aldrig fel med lite kosing, men samtidigt jobbigt att vara ifrån Joline så mkt!! Men det är nog jobbigare för mig än vad det är för henne. Hon busar ju med sin pappa hela dagarna när jag jobbar, så henne går det absolut ingen nöd på :)

Nu ska jag passa på och dona lite medans min lilla solstårle sover. Vi ska väl försöka ta oss i väg till Willys i Sandviken, tomt överallt, kyl, frys och skafferi. Så kan man ju inte ha det! ;) Sen blir det jobb hela em för min del, igen ;)

Ha en bra dag alla!

Jobb, jobb och åter jobb!

Precis! Jag jobbar och jobbar hela tiden känns det som. Därav den dåliga uppdateringen. Dom få dagarna och stunderna jag är ledig spenderar jag såklart med min familj! ♥ Ska försöka mig på en ordentlig uppdatering nån dag framöver. Nu är det alldeles för sent för det. Sängen ropar!! Inatt har vi tur som blir vaggade till sömns av musiken på Hoforsrocken :)

Natt natt på er!


RSS 2.0