Överraskning!

I lördags blev jag överraskad av my love. När han kom hem från Torsåker stod jag och bakade i köket. Slafskläder och håret i en såndär tjusig knut mitt på skallen ni vet?! När han kom hem så pussade han lite på Joline först sen kom han in i köket och frågade om jag hade pratat med min mamma. Jaa, det hade jag ju och dom var på väg hit för att fika och dricka lite kaffe. Vadå då undrade jag. Jaa, sa hon inget mer frågade han. Näe det gjorde hon inte. Jag fattade nada, tänkte va fan äre nudå, han bryr sig väl inte om vad jag och min mamma snackar för skit, eller?! Jaja, det gick en stund och sen kläckte han ur sig att det var nog bäst att jag började göra mig i ordning. Jävla stress tänkte jag, och det är ju faktsikt bara mamma och Anders som kommer å inte fan bryr dom sig om ifall jag har sminkat mig eller inte. Men jaja, jag blev lite putt faktiskt. Och det märkte han ;) Då berättade han att mamma och Anders skulle ha Joline och att vi skulle åka till Gävle och äta på Church Street (stavas de så?) och gå på bio :D Då vände mitt humör ganska snabbt igen vill jag lova ;) God mat och myspys blev det :) Sen såg vi Baksmällan. Och den måste vara den roligaste film jag har sett alltså! Jag skrattade så tårarna sprutade den va så sjukt jävla rolig, så se den om ni inte redan gjort det!!

Tack my love för en toppen kväll med middag och bio, du är underbar! ♥


Baksmällan

Klockren film!!

Knockad av hoppgungan!

Nu va de ett tag sen ja skrev igen. Det blir så ibland..

I onsdags var vi till BVC med Joline på hennes 8 månaders dag och allt ;) Ny längd och vikt; 71,7 cm lång och 8200 gram tung. Skönt att se att hon hade gått upp i vikt trots matstrejken. Den verkar förresten ha dött ut någorlunda. Nu äter hon i princip som vanligt igen. Tack och lov för det! Carina kollade hennes hörsel och syn oxå då vi aldrig varit in på nån hörselkontroll. Man fick ju nå papper om det på BB, men eftersom vi blev inlagda på Barn/Neonatalavdelningen när hon var 2 dagar så tröttnade vi liksom på Gävle och sjukhuset när vi väl hade blivit utskrivna. Hur som helst så såg allt så bra ut så! Och Joline visade såklart upp alla sina färdigheter. D.v.s klappa händerna, vinka, visa hur stor hon är o.s.v. Gofisen! Vi fick även svar på vad som kunde ligga bakom Jolines hysteriska gråt på nätterna. Förmodligen så drömmer hon mardrömmar. Stackars liten!! Men skönt att veta att det inte är nått "fel" på henne. Det är så fruktansvärt hemskt när hon ligger och sover i godan ro och helt plötsligt bara börjar tokskrika rakt ut, hon blir helt hysterisk och inget, absolut inget, hjälper. Då känner man sig maktlös vill jag lova! Och sen att hon fortfarande sover gör inte saken lättare. Men som sagt, nu vet vi ju vad det beror på.

Efter BVC blev det en tripp till Valbo. Shoppade lite ditt och datt. Unnade mig ett par nya skor, sen att det var halva priset på dom gjorde ju bara saken ännu bättre :) Dom är grymt läckra, tycker jag iaf och tur är väl det då dom ska sitta på mina fötter! Och alltid kommer det väl reta nån jävel att jag har TURKOS/BLÅ doser som jag steppar runt i ;P Haha bara roligt isf tycker jag. Köpte även lite kläder till mig och Joline, Christian har "köpstopp" då han har handlat för en rätt smarrig summa till crossen ;P Joline fick lite nya bodysar, en tunn vind/regnjacka och ett par skor. Såna där med mjuk sula ni vet. Själv köpte jag lite sommarkläder, men som det ser ut nu så var det ju himla onödigt då solen "lyser" med sin frånvaro ;) Jaja, dom kanske kommer till användning så småning om!

Torsdagen spenderade vi i stort sett hemma hos mamma. Iaf jag och Joline. Crille var i Torsåker och hjälpte sin f.d. plastpappa om man kan säga så?! Ja så säger jag för det är ju precis så det är!

Skolavslutning för 5 av 6 småsystrar stod på schemat. Missade tyvärr p3 tjejernas :( Men hann med Värnas iaf. Angelica gick ju ut 9:an! Herregud vad tiden går fort. Tycker inte alls det var särskillt länge sen jag "tvingade" henne att vara elev när jag och Emma skulle leka skola hemma på Berget :P Och nu ska hon liksom flytta från Hofors och börja plugga på gymnasiet i Bollnäs. Himmel och pannkaka! Men det kommer gå kanonbra, det är jag säker på. Efter avslutningen i kyrkan så var det dags för fika hemma hos mor. Hon hade bakat en supermumsig jordgubbstårta och jag lovar att Julia och Josefine åt minst 3 bitar var, haha :) Sen på kvällen blev det lite god mat och myspys framför tv:n med Emma. Mkt trevligt!!

Ja, och igår var det ju fredag. Städade och donade mer eller mindre hela förmiddan, sen på eftermiddan bar det av till jobbet. Trött som tusan när jag kom hem, men eftersom Crille hade handlat hem gotta så var jag ju tvungen att hålla mig vaken en liiiten stund och smaska på lite chips och mysa med honom i soffan.

Mm.. Så är det. Eller var det kanske jag ska säga.

Idag har vi inte gjort så många knop, inte än iaf. Joline ligger och sover för tillfället. Vi har busat och lekt så hon blev helt slut :) Tänkte även att hon skulle få prova hoppgungan igen och se om hon kanske kan tänka sig att ge den en chans, men när jag skulle stoppa ner henne i den så lyckades jag knocka mig själv med "pinnen" som håller upp själva sitsen eller va fan ja ska kalla de. Och dra mig baklänges, tänk att jag lyckas då med det mesta. Knockade mig själv precis brevid ögat och det gjorde så grönjävligt ont så det blidde inget hoppande för Joline för jag var tvungan att sätta mig på golvet. Shit pommes alltså, vilken jävla sippa jag fick! Hahaha :D Klantarsel är bara förnamnet. Föröskte kyla lite, men vet inte om det hjälpte nå. Jag kommer väl se ut som om jag har gått 7 ronder med Tyson! Uh, va trött ja blir på mig själv. Är det inte det ena så äre det andra. Slår jag inte i höften i köksbordet när jag ska gå in/ut ur tvättstugan så slår jag i armbågen i vardagsrumsbordet när jag ska dammsuga under tv bänken. Jaa, det är sant! Varje dag bjuder på ett nytt blåmärke. Och Crille han bara skrattar och ruskar på huvet, så det ska bli spännande å se vad han säger när han kommer hem och får se mitt öga. Men "peppar, peppar" än så länge så är jag iaf inte blå! Men jag kan nästan säga med säkerhet att han kommer ruska på huvet och säga du är ju inte klok, vilken jävla klant du är och sen kommer han garva och tycka att de är skit kul. Jaja, det visar sig. Nu ska jag försöka ta mig ut i köket och fylla på kaffe koppen, utan att gå in i nån karm eller nått bord eller jaa, va fan som helst! Ett lycka till kanske vore på sin plats ;)

Ha en bra dag i regnet!



God morgon!

Sitter med en kopp kaffe och njuter av lugnet för tillfället. Joline vaknade strax före halv 7 men somnade om efter en flaska välling, Christian sover som en stock han oxå. Mamma Johanna kunde dock inte somna om så varför inte njuta av lite "ensam tid"?! Ensam är jag ju inte egentligen, men lite iaf eftersom mina älsklingar sover. Det är faktiskt skönt att få sitta och dricka kaffe i lugn och ro, snoka runt lite här och var på datorn och slö titta lite på tv :)

Jaa, det ser ut som att det kanske kan bli lite fint väder idag. Inte en dag för sent om ni frågar mig! Känns som det var evigheter sen man såg solen, fast det är det ju inte egentligen. Men jag är så förbaskat trött på regn. Regn, regn och åter regn. Urk, så tråkigt!

Åh, vet ni vad jag inte har berättat? :D Såklart inte, men nu ska ni få höra.. Vi har blivit bjudna på bröllop! :D Kimmo och Malin ska gifta sig! Iiih :) Ska bli så himla roligt! Frågan är ju bara vad man ska ha på sig? Man vill ju inte nå gärna komma i jeans och t-shirt precis. Nån som har nått förslag på vad man kan ha? Gärna förslag till oss alla 3. Det är ju valfri klädsel, men hallå?! Jeans är väl inte direkt nått man har på ett bröllop? Eller ja, det kan det väl kanske vara. Men det är då inget jag vill ha iaf. Så alla förslag är välkomna :)

Nej nu ska jag försätta njuta av mitt kaffe innan ligisterna vaknar ;)

Klappa händerna!

♥ Joline ♥





Hihi, jag lyckades fånga lillan på bild när hon klappade händerna imorse :)
Kanske inte blev världens bästa bilder men dom får duga som bildbevis ;)



Lördag.

Hmm.. Det verkar nästan som om solen är på väg?!?! Jeeey! Hoppas :D

Gårdagen bestod av dammsugning, dammtorkning och moppning av golv. Dock bara på nedervåningen, blev dags för besiktning av bilen sen så jag hann inte mer än så. Och när vi kom hem så kom jag liksom av mig ;) Så jag antar att jag får röja av övervåningen idag istället. Roligt lördags nöje sådär. Eller inte! Men ett ont måste. Ska väl slänga i en maskin tvätt oxå, för det är ju såååååå roligt. Näe, de är inte heller roligt, men ett ont måste. Förresten, bilen gick egenom besiktningen och det var ju däremot roligt. Eller roligt och roligt, bra kanske är ett bättre val av ord?!

Idag när Joline vaknade tänkte jag för mig själv att "åhh, inte nu. Jag vill sova mer." Men sen när jag tittade på klockan så fick jag nästan eld i baken. 09:31 visade uret! Åh herregud! Känns som om man sovit bort halva dagen ju. Men idag gjorde det mig inget alls att få sova ut lite :) Jag hinner nog med alla mina måsten ändå. Har ju inget annat planerat så..

Näe, lite mer kaffe nu sen ska jag väl dra igång och fortsätta min städning.
Have a nice day!


Fredag.

Joline har lärt sig att klappa händerna! :D Såå sött! :) Men hon vill inte klappa händerna när kameran åker fram, såklart.. Så jag har tyvärr inga bildbevis. Men det kanske kommer om damen behagar att bli fotograferad ;)
Bjuder på lite andra bilder istället..


Busunge! :)


Joline visar hur stor hon är :)


Busungen igen :)


Joline river i pappas Playstation, aj aj säger mamma då! ;)

Erika.

Balfrisyr och sminkning.

Före..


Efter..








Löshår och pärlor och grejer!
Måste ju säga att det är roligt när man fixar frippan på nån och att dom sen är så nöjd så dom gråter! :)

Hoppas du hade en toppen kväll/natt Erika, trots vädret! ;)


Matstrejken över?!

Det verkar som att matstrejken börjar gå över för Jolines del! :) Idag till lunch åt hon nästan en hel burk pasta med grönsaker. Tidigare har hon ratat allt! Både hemlagat och burkmat från affären, t.o.m gröt. Dock har gröten gått i någorlunda, men bara ibland och inte en hel portion som hon brukar äta utan problem annars. Men nu verkar det ju som att hon tänker börja äta ordentligt igen. Snacka om lättnad! :) Visst så har hon ju ätit välling, som jag skrev tidigare. Men hon kan väl inte bara leva på välling hur länge som helst?! Jaja, nu tänker jag iaf släppa det där ett tag. Hon åt ju mat till lunch så då får jag vara nöjd och glad för det så länge :)


Fortfarande skitväder! :( Jag vill ha soooooool!! Men det hjälper väl inte hur mkt jag än tjatar?!
Näe, nu ska jag passa på att göra lite nytta medans Joline sover!


Dålig uppdatering!

Just precis! De har varit himla dåligt med uppdatering här från min sida. Har till och med fått klagomål ;) Hihi :P

Hmm... Var ska jag börja uppdateringen då tro?

Kan väl börja med helgen som var, då det var årets Bessemerfest i byn. Och min första kommentar om årets Bessemerfest är att placeringen av öltältet inte var speciellt poppis hos oss. Kul att bo granne med Bessemerfestens enda öltält!! Nej precis. Verkligen inte! De va ett jävla liv här hela helgen, så till er som var ut och roade er där kan jag ju bara säga, hoppas ni hade kul!!! Näe, riktigt så farligt var det väl inte, och det tack vare att Joline sov sig igenom nätterna utam problem trots allt oväsen. Och bandet/trubaduren som spelade körde exakt samma låtar 2 kvällar i rad. Ååh, lite variation hade man väl kunnat önska sig ;) Vädret under helgen var ju helt underbart! Sol och klarblå himmel! Underbart! :) Och när det är fint väder så vankas det ju såklart grillning oxå, det kommer liksom hand i hand, fint väder och grilnning :P Grillning blev det på lördagen efter att vi tittade på Bessemstjärnorna. Vi var barnvakt åt Julia och Josefine under lördagen och söndagen och dom ville titta på någon kompis som skulle uppträda, så självklart fick dom det! Dock tror ja inte att det var hon som vann!? Jaja, hur som helst. jordgubbar och glass blev det till efterrätt och tjejerna var helnöjda! :) Mr Rockstar va med och grillade han oxå så Julia och Josefine körde hela registret med honom :P Hahaha, dom är för go!

Sen då?
Ja vädret har ju gått från att vara kanon till helt åt pipan. Regn, regn och åter regn! Så tråkigt! Och det blåser ju mer eller mindre storm oxå. Urk!! Men men, de är väl bara att gilla läget. Inte mkt att göra åt saken ;)

Här hemma rullar allt på i vanlig ordning. Något nytt som hänt är att Joline inte vill äta mat längre?!?!?! Hon har aldrig krånglat med maten förut. Men nu så ska hon minsann inte något annat än välling?! Inte ens gröten duger. Vette fasen vad hon fått för sig. Men jag håller tummarna på att hon ändrar sig snart igen och att det bara är en tillfällighet! Tand nr 3 är på G oxå, kanske är därför hon trökar med maten?! Hur som helst så är hon nöjd och glad bara hon får sin välling. Allt annat ratar hon. Så.. Jag antar att hon får äta sin välling och så får vi prova med annat mellan varven och vänta ut henne. Nån gång måste hon väl ändra sig och börja äta som vanligt. Eller?

Jaa..
Idag ska jag få äran att fixa balfrisyr och smink på lilla Erika som ska vara prinsessa för en dag/natt ;) Skojigt, skojigt! Ska försöka komma ihåg att knäppa bilder så får ni se hur det blev :)

Näe, det här får nog räcka för stunden. Jag ska hinka lite mer kaffe och fixa lite med tvätten nu. Ska försöka skärpa mig med uppdateringen så ni har nått att läsa när ni dricker kaffe tjejer ;) Syftade speciellt på Anna och Maria, hihi ;D
Ha en bra dag i regnet alla!
Håll tummarna på att det blir uppehåll senare så alla som ska på bal slipper regnet en liiiiten stund iaf!

RSS 2.0