090921

Stackars dig, du tragiska människa. Måtte du lida av fruktansvärd ångest och bli ordentligt plågad av dåligt samvete. Eller så kanske det är så illa nu att du faktiskt är så pass patetisk, och så otroligt sjuk i huvudet så du inte ens förstår vad du gör mot dig själv och folk omkring dig?! Snacka inte om mig och min familj. Snacka inte om vårat liv och vad vi gör. Du vet ingenting! Du har ingen aning om nånting, och definitivt ingen som helst rätt att yttra dig eller ha åsikter om vad vi tar för beslut eller om hur vi lever. Låt oss vara, vi är alldeles utomordentligt lyckliga utan dig i vår närvaro.

Stackars dig, du tragiska människa. Du har inget att vinna här! Jag tycker inte ens synd om dig längre, du får precis vad du förtjänar. Alltså inte ett skit! Hoppas du är nöjd med dom val du gjort i ditt liv. Hoppas du är stolt och kan sova om nätterna!

Stackars dig, du tragiska människa. Du är din egen värsta fiende!

Höst-mys-väder!

Äntligen lite riktigt höst-mys-väder! Härligt!! :D Jag älskar hösten! Det ska vara lite kallt och ruggigt så man kan mysa ordentligt! :) Som idag ungefär..

Äntligen är vi oxå på bättringsvägen hela familjen. Vi har snorat och varit allmänt dåliga om vartannat. Först Crille, sen Joline och sen såklart jag. Jag brukar sällan bli krasslig, men det var väl dags nu då.. Skönt att det går åt rätt håll iaf.

Ja.. Eftersom vi har varit dåliga så har det ju inte hänt så mkt. Jag och Joline var och badade i fredags. Mamma/mormor, Julia och Josefine, Emma och plastmorfar Anders var oxå med :D Joline var som en fisk i vattnet som vanligt! :D Hon verkligen älskar att bada! :)

Ja, sen då? På lördagen jobbade jag en sväng sen åkte jag, syrran och Jocke till Gävle och kikade på Crille när dom hade träningsmatch mot Huge, gick inge vidare för Hofors.. Joline var hemma med sin morfar :) Det hade gått jättebra :D Ja jobbade en kortis på söndan och så var jag upp till farmor och farfar. Farfar fyllde år förra veckan. Sen har vi bara legat och slöat i princip. Eller ja, jag iaf. Joline och Crille har det väl varit lite mer fart på eftersom dom piggnade på sig efter förkylningen tidigare än jag.

Ja de va väl lite om vad som hänt...

Ska passa på och få lite nytta gjort nu när Joline sover..
På återseende!

Välkommen kära höst!

Åh, jag längtar tills det blir "riktig" höst. Mysigt när man får ta på sig varma sköna koftor och raggsockor :) Om jag skulle vara tvungen att rangordna våra årstider så skulle det nog bli en jämn kamp mellan sommar och höst. Men sommaren vinner nog i slutändan.. Fast.. Det är ju braaa mysigt med höst oxå ;) Det kanske får bli en delad första plats?!


RSS 2.0