Intresserad?

Tänkte om ja skulle knåpa ihop lite om Nikkis förlossning..
Frågan är om det är nån som är intresserad av att läsa?!
Vad säger ni? Är ni sugna på en förlossningberättelse? :)

Söndag.

Jaa, idag är det verkligen en riktig söndag. Känner mig lite småseg och har väl egentligen ingen lust att göra nånting alls. Har iaf fått lite nyttigt gjort så som att dammsuga och tvätta bl.a. Skönt att solen tittar fram iaf, men synd att det blåser, blir liksom ingen riktig värme då..

Joline och Nikki sover. Pappa Crille likaså.. Själv håller jag på och fixar lite lunch. Blir avancerat idag, kinarester från igår ;) Haha! Men smarrigt äre. Jag älskar verkligen kinamat! När jag väntade Joline kunde jag verkligen inte äta kinamat, bara tanken på det gjorde att det vände sig i magen på mig. När jag väntade Nikki kunde det bli kinamat 3ggr på en vecka! Vilken skillnad det kan vara alltså :)

Funderar om jag skulle ha tagit med mig barnen och matat ankorna sen. Man kanske känner sig lite piggare om man får komma ut i friska luften och röra lite på sig. Jaja, det återstår att se. Joline är lite småhängig och därmed inte på sitt bästa humör. Nej, nu ska jag återgå till att värma rester ;P


12 Juni

Hej å hå!
Min darling är äntligen hemma från sjukhuset! Även om det blir mer slit för mig så är det iaf underbart att ha honom hemma igen! ♥ Krympling som han är så behöver han hjälp med det mesta. Men han mår betydligt bättre idag än när han kom hem i torsdags. Fram till nu så är det huvet som varit/är värst. Han blir yrslig, kallsvettig, illamående och allmänt svimfärdig. Skönt att det är på väg åt rätt håll så han kan va på benen lite mer. Eller ska jag säga på kryckorna? ;) Vi väntar oxå på att en arbetsterapeut (stavas?) ska höra av sig så vi kan få låna en rullstol. Tråkigt om Christian inte ska kunna ta sig längre än mellan soffan-toan eller soffan-köket. För som sagt så blir han vit som ett lakan och svimfärdig när han står/sitter upp för länge. Och utan rulla så kan han ju inte ta sig ut med andra ord och det kanske blir lite långtråkigt nu när det är sommar.

Det känns nästan som att man är på jobbet ibland. Man servar med mat/dryck, ger han sprutor och tabletter, hjälper till att duscha och ta på kläder o.s.v. Tur att han sköter toalettbesöken själv så man slipper hjälpa till med dom iaf ;)

Och så har vi ju våra 2 små oxå. Och ni som är föräldrar vet ju vad det innebär. Blir lite sjåigt ibland, men allting går om man vill och har rätt inställning. Iaf om ni frågar mig. Jag har provat och ge Nikki mat i flaska ett par ggr och det går kanonbra! Skönt att det funkar så kan Crille avlasta lite på det viset iaf och jag kan ägna mer tid åt att aktivera Joline. Man får se det från den ljusa sidan så ordnar det sig alltid :)

Idag vankas det kalas på Bönhusberget. Den här gången är det lillasyster Angelica som fyller 17! Vart fan tar åren vägen kan man ju undra??! Jag känner mig inte en dag äldre än 18 så det måste vara alla andra som växer om mig, eller? ;P

Nej, nu måste jag nog ta och göra lite nytta så det inte blir tajkon här sen när Nikki vaknar och vill ha mat igen. På återseende! 




Mammas tjejer :)


Joline & Nikki
Mina älskade, fina och alldeles underbara små flickor!
♥♥♥


Tuffing :P


Glad liten Nikki


Trött liten tjej!


Joline härjar i hopptornet på Bessemerfesten :D




Här kommer lite kärlek ;)






Tisdag.

Idag har jag varit och hälsat på min darling igen. Han ser mycket bättre ut än i lördags och han verkar piggare. Han har varit uppe och stapplat lite med kryckor idag. Det hade väl gått okej. Trodde han skulle haft skit ont i benet då men det var tydligen värst med huvet. Han blir yr och svimfärdig när han står, likaså när han sitter. Antar att dom vill ha honom kvar lite extra med tanke på det. Skulle ju inte vara alltför roligt om man fick hem honom och det första han gör är att svimma. Då bryter han väl det andra benet oxå, eller varför inte armen? Han har lite svårt att äta och dricka oxå, vilket jag kan förstå eftersom 3 st tänder är rätt trasiga. Ögat ser likadant ut fortfarande men det var tydligeningen fara. Han ser som han ska och blödningen skulle gå tillbaka så småning om. Skönt att höra så han slipper få några men och bli halvblind eller nått.

Och nu kan jag ju även meddela att Hondan är såld!

Men det är ju bara för att han ska köpa en ny till nästa säsong.
Han är fan mer vild än tam min karl. Det finns fan inget som avskräcker honom från att fortsätta köra hojj! 
Det är väl både bra och dåligt beroende på hur man ser på saken..

Jaja, han har väl brutit alla ben i kroppen och förlorat 3/4 av sina hjärnceller innan han är färdig. 

Hur som helst så var det härligt att se honom igen. Men jag längtar såå tills han får komma hem! Hoppas det blir snart!  

Tänkte försöka komma i säng i skaplig tid idag så jag rundar nog av här..
Natti natti!





Det är ta mig fan helt jävla otroligt!!

HUR FAN TÄNKER NI???
Är det bara jag som är riktigt funtad?
Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör.
Hoppas ni vet vad ni pysslar med..
BEDRÖVLIGT!!


Crosskillen!

Här kommer några bilder på Christian..





Som tagen ur en skräckfilm, eller vad säger ni?!


Måndag.

Ny vecka igen.
Dagarna bara rusar förbi!

Joline och Nikki sover sött och jag har kurat ner mig i soffan med choklad och pepsi max. Känner mig lite låg för tillfället. Miss my darling! ♥ Var meningen att jag skulle ha hälsat på honom idag men det gick åt pipan. Dom har flyttat honom från Falun till Gävle och till att börja med så blev hela flytten försenad. När han väl kom till sjukan i Gävle fick han ligga i en korridor på akuten i närmare 2 timmar innan han fick komma upp på avdelningen. Så det blev liksom för sent att hälsa på :( Tråkigt! Och man kan ju fundera hur fan dom tänker när dom placerar patienter i korridorerna. Va fan, har dom inte plats för dom kan dom väl inte ta emot dom? Skicka dom till närmaste sjukhus som finns om dom inte kan ligga i Gävle, eller?! Jaa, jag är sur och bitter. Tycker de är förjävligt! Men jag tröstar mig med att det kunde ha varit värre, mycket värre!! Christian kommer ju iaf komma hem och bli bra igen, så småning om! Så jaa, det kunde ju fan ha varit bra jävla mkt värre!

Fan, jag har nog tvätt i maskin som ja måste ta reda på! Jaja, får väl gå och fixa det så kan ja mysa ner mig i soffan en stund till sen innan det är dags för sängen.

Adjöken!


Hej och hå!

Börjar mitt inlägg med att berömma alla ensamstående mammor! Ni är fan stentuffa!!
Jag har nu avverkat min 2:a dag som tillfälligt ensamstående och det är rätt jobbigt måste jag säga..

Det är nämligen såhär att Christian är inlagd på sjukhuset i Falun. Han åkte iväg i lördags morse för att köra cross tävling i Falun, men tyvärr hann han inte mer än att köra nått varv på träningen/uppvärmningen innan olyckan var framme, igen! Den här gången blev det dock lite allvarligare. Han bröt lårbenet och åkte på en kraftig hjärnskakning. Han har även pajjat typ 3-4 tänder och är helt blåslagen i ansiktet. Han ser ut som 7 svåra år skulle jag bestämt vilja påstå! Han blev opererad natten mellan lördag och söndag och allt gick bra. Vet dock inte om dom skruvade eller spikade ihop han, men dom har ordnat till benet iaf. Va in och hälsade på honom idag, eller igår får jag väl lov att skriva efter som klockan är efter midnatt. Ni skulle ha sett Jolines min när hon såg pappa.. Hon bara stirrade och jag förstår henne för det gjorde nog jag oxå! Helt blåslagen i pannan och så har han fått en blödning i ena ögatögonvitan är liksom blodfärgad och så är han svälld och blå runt ögat. Jag har knäppt kort så om jag får grönt av herr Mäenpää så kanske jag lägger ut dom så får ni se själva.

Joline tyckte inte att det var nån höjdare att va på sjukan där man inte fick springa runt och riva och pilla på allt spännande. Så imon när jag ska hälsa på honom får hon stanna hemma istället. Nu har hon ju iaf träffa pappa vilket hon tjatat om sen han åkte i lördags! Dock vet ja inte om det bär av mot Falun igen eller om det blir åt andra hållet, alltså Gävle. Han skulle eventuellt bli flyttad dit, så vi får väl se hur det blir.

Jaa, med andra ord så har jag alltså varit ensam med barnen sen i lördags morse. Lite småjobbigt mellan varven men det är bara att bita ihop och gilla läget. Jag har ju varit ensam med dom när han varit på jobbet eller tränat/tävlat men det är ju liksom under andra omständigheter nu, för jag lär ju inte ska få nån vidare avlastning när han kommer hem, snarare tvärtom. Det blir en till att ta hand om och hjälpa med det ena och det andra. Men vad gör man inte för dom man älskar!? ♥ Jag skulle göra vad som helst för min familj, dom är ju det finaste jag har!! ♥ Allt har iaf flytit på bra här hemma. Och jag/vi har ju tur som har nära och kära som ställer upp och hjälper till när och om det skulle krisa! Så 1000 tack till er, ni är guld värda!! ♥

Nej, nu är klockan mkt så det är väl dags att hoppa i säng och försöka sova så man orkar med morgondagen.
Tomt utan Christian bara.. Hoppas han får komma hem snart så jag kan pussa på han när ja vill och inte behöver rätta mig efter en massa jävla besökstider hit och dit!!

Sov gott och på återseende! 


Underbara sol!

Åh, underbara sol! Lika härligt varje morgon man vaknar och det är fint väder :)

Igår va vi ute hela dagen. Började förmiddan med ett besök hos Joline och Nikkis faster Emelie och lilla kusin Enya. Joline tjatar och ropar på Enya mest hela dagarna :) Så hon va mer än nöjd när hon fick träffa henne! Efter lite lunch och Jolines tupplur gav vi oss ut igen. Christian tog med sig Nikki för en promenad med Jimmy och Bianca. Jag och Joline hakade på Emelie och Enya till en lekpark där vi lekte en bra stund. Joline gungade, åkte rutshkana och grävde i sanden och hon var mer än nöjd! :) Värre blev det när det var dags att bege sig hemåt, det ville hon inte alls, men vad hade hon för val? Det va visst mamma som bestämde och inte Joline ;) Det blev dock en till promenad innan vi gick hem och gjorde kväller. Kväller på Bessemergatan innebär kvällsmat, sanering av lortiga barn, lite lek och mys för att sedan rundas av med välling och parkering i sängen. Joline gjorde några tappra försök att få vara vaken en stund till. Hon ropade såklart på Enya, men tyvärr så funkade det inte den här gången heller och lilla damen somnade som en stock.

Passade på å färga min gräsliga utväxt när barnen somnat och så hann jag med lite kvalitetstid med kärleken innan han åkte till jobbet. De va kanske inte mkt till kvalitetstid blev väl inte mer än max 1 h, men bättre det än ingen tid alls :) Nu är han iaf ledig till fredag förmiddag! Kul med fm helg när det är Bessmerfest, brukar ju kunna vara ett sjujävla liv här utanför. Fast när ja tänker efter så stör det nog inte Crille lika mkt som det stör mig för när Crille sover är han mer död än levande. Man skulle kunna släpa in en hel blåsorkester i sovrummet och han rör fan inte en fena ;) 

Nej, nu ska jag fortsätta och dona med alla måsten så vi kan vara ute och njuta av solen sen :)
På återseende!
 


RSS 2.0