FK kan ta sig i röven!

Åhh! Suck, pust, frust och stön!
Jag har inte fått min föräldrarpenning utbetald från Försäkringskassan. Och det stör mig otrooooligt mkt!
Ringde och frågade vad som blivit fel, för nått galet måste det väl ha blivit?! Men kvinnan jag pratade med kunde inte alls förstå vad som hänt och varför jag inte fått några pengar. Allt var i sin ordning, förutom att jag fått mina pengar då. Jaja, tänkte jag. Det är väl fixat på ett kick. HAHAHA trodde jag ja. Hon trodde att jag skulle få pengarna i slutet på veckan som kommer, runt torsdag för att vara exakt. MEN HÄRLIGT!! Tur att man jobbar så man får lön annars skulle det inte va så skoj. Och tur att Crille har den lönen han har! Nu har vi ju inte så grönjävligt med utgifter, tack och lov. Men drygt iaf när man inte får pengarna i tid. Fan, jag har haft en himla tur med FK tidigare, minimalt med krångel faktiskt. Men självklart ska det jävlas nu när jag var/är som mest shoppingsugen! Skit oxå...
Försäkringskassan kan fan ta sig i röven! Nu är jag sur!

Badhuset!

Igår va vi till badhuset. Jag va lite rädd först att jag skulle sjunka som en sten med min stora mage, men det gick faktiskt bra. Det kanske är som Pippi Långstrumps pappa säger att man flyter på fläsket ;)
Mamma/mormor, Julia och Josefine var oxå med och badade. Gissa om Joline var nöjd :P Hon älskar att bada och hon älskar när hennes småmostrar leker och busar med henne. Och Mormor, det är Jolines bästis det! :)
Bjuder på lite bilder..

Fullt ös! :)
Joline och pappa busar.
:)
I stora bassängen!

Efter badhuset åkte vi till Ica en sväng, handlade lite onyttigt men även lite nödvändigt. Sen åkte vi hem och mumsade kinamat. Joline somnade som en stock, inte så konstigt med tanke på hur hon höll låda på badhuset :) Synd att vi inte hade filmkamera idag. Lilla fröken Mäenpää hade nämligen uppvisning vid lilla bassängen. Hon stod på kanten och dansade järnet till musiken som dom spelade. Hahaha, gissa om det såg roligt ut! Hon är bara för go vårat lilla charmtroll! En riktig pajas ;P ♥
Efter god mat och lite mys i soffan va vi helt slut och bestämde oss för att krypa ner i sängen och sova. Jag trodde klockan skulle vara åtminstone runt 23 snåret, men ICKE! Klockan var inte mer än 21 när vi gav upp! Hahaha, snacka om pensionärsvarning. Hur många gånger har man i sitt vuxna liv gått och lagt såg kl 21 en fredagkväll? Jaja, skönt att känna sig utvilad imorse iaf :)

Jajjamensan!

Då var det fredag, igen. Härligt!
Och så snöar det, igen. KRÄKMALARIA!
Men, det är väl bra att gilla läget antar ja.

Fan, veckorna går skit fort! Känns som att det knappt hinner bli måndag förrän det är fredag igen. Men inte gör det mig nått. Tiden får gärna rusa iväg så fort som det bara går så vi får träffa våran bebis nån gång! 40 dagar kvar till BF nu! Känns som en evighet, men det är ändå inte såå fasligt lång tid egentligen. Det finns ju en del saker som skulle behöva fixas innan storken kommer så det är väl kanske läge att sätta igång?! Jaja, man känner ju ingen panik direkt. Det är ju inte som när man väntade första barnet och hade allt färdigt veckor innan det var dags. Fan, den där jävla BB väskan hade man ju säkert packat vid det här laget. Men inte nu eller, nu är man tidsoptimist ;)

Nu ska jag snart riva igång lite tråkiga måsten...

Härligt :)

Idag är jag inte alls lika sur och tvär! :) Inte än iaf, hehe ;)
Joline tog sig en ordentlig sovmorgon idag, hon sov ända till klockan 8! Och det var guld värt att få dra sig vill jag lova! Själv vaknade jag vid 7.30 och kände mig utvilad. Hur fan gick det till?!
Frukosten är avklarad och räkningarna är betalda. Ska strax fortsätta mitt donande. Nästa projekt att starta blir att vika tvätt och lägga in i garderober och byråer. Skittråkigt! Fruktansvärt jävla skittråkigt! Men jag antar att jag måste, som vanligt. Sen när Joline sover sin tupplur ska jag väl putsa av hemmet lite snabbt så man slipper gå med smulor under strumporna och bli skit irriterad när solen lyser in och man ser dammet på alla möbler. Skönt att ha det gjort innan helgen. Crille är nämligen ledig så då kan de ju vara roligt att passa på och göra nånting tsm hela familjen. Tror närmare bestämt att pappan hade önskemål om att gå till badhuset imorgon. Och ingen blir ju lyckligare för det än lilla fisken Mäenpää :) Mamman däremot kan gärna följa med som publik, badar jag nu är nog risken för att jag sjunker som en sten och drunknar rätt stor! Så jag håller mig nog "på land" isf. Jaja, vi får se vad vi hittar på. En vända till Willys för lite storhandling skulle oxå vara på sin plats, men det är ju så överjävligt tråkigt så man kan dö. Har jag kommit av mig och börjat klaga på allt nu igen tro? Det lutar nästan lite åt det hållet va?
Ja men nej, jag tar väl tag i tvätten nu då innan humöret tvärvänder och blir sådär pissigt igen ;)

VM i klagomål!

Ja, bara så ni vet så kommer detta inlägg bestå av en hel drös med klagomål. Och för den som inte är intresserad så äre bara att ge fan i å läsa!

Jag tänker börja med att klaga på snön. Ja, det va fint väder idag, men och??? Jag är fet som en gris och har ont överallt så att gå när det är snö ute är ett helt jävla företag just nu. Och alla jävla kläder man måste ha på sig när det är vinter.... Fy fan säger jag bara! Jackjäveln får jag preciiiiis igen över magen nu. Va fan ska jag ha på mig tills det är dags för bebisen att komma ut om det ska fortsätta vara vinter??? Jag tänker då fan inte köpa en ny jacka som endast ska användas i några veckor. I helvete heller!! Och Joline måste man ju klä på oxå om man ska gå ut. Att hon sen blir som en mask och vägrar vara medgörlig och samarbeta gör inte det hela lättare när man har en stor badboll till mage som bara är i vägen just nu. Fy och blä säger jag bara! Jag är så jävla trött på att vara gravid. Känns som jag varit det hela mitt liv och att det aldrig kommer "gå över". När jag sen klagar och spyr galla på folk i min omgivning försöker dom muntra upp mig med ord som "ja, men nu är det inte långt kvar" eller typ "ja, men det kommer ju nått fint när allt är klart". Ja men hallå?? Det vet väl jag oxå, jag är väl fan inte dum i huvet. Jag har redan ett barn så jag vet hur de funkar! Men kan man inte bara få vara less och matt och bara tycka att allt är skit jobbigt när man är höggravid?? Måste man tycka att det är underbart och helt jävla fantastiskt?? Skit på er! Jag tycker att det här suger just nu! Jag kan inte sova ordentligt heller eftersom jag inte kan ligga som jag vill. Eller ligga.. Jag kan inte ens ligga längre!! Jag får halvsitta/ligga uppallad med en massa kuddar bakom ryggen. Och guuud så skönt ska ni se. Man får ganska ont i arslet efter en veckas sittandes sovning!

Nää, ja orkar inte ens klaga mer. Orkar inte med mig själv och mitt pissiga humör mer idag, så nu ska jag försöka "söva" min dotter så kanske jag kan självdö i soffhörnet sen och sura tills ja inte orkar mer!

Kärlek!

♥♥♥
Joline
Min underbara lilla trollunge! :)
♥♥♥

Go morron!

Det är tisdag idag va?
Dagen idag kommer nog även den att spenderas inomhus. Vi ska nog ägna oss åt att få lite ordning här hemma. Tvätta lite, dammsuga lite, ja ni vet.. Det där evighetsgörat som man aldrig kommer ifrån. Tråkigt, men jag antar att man måste. Det blir ju inte gjort av sig självt hur mkt man än önskar så det är väl bara att gilla läget.

Så här ser det ut på mornarna här hemma på Bessemergatan.
Joline röjer och leker för fullt :)
♥♥♥
♥♥♥

Nej, om man skulle ta och göra i ordning lite frukost kanske?!

Specialist mödravården i Gävle

Ja men visst! Idag var det ju dags att besöka Gävle för att kolla upp läget med mina sammandragningar/förvärkar. Och jag kan bara berätta att allt är lungt. Ingen bebis på väg än. Doktorn gjorde vaginalt ul och kollade livmodertappen som var helt opåverkad, vilket är bra. Vi vill ju gärna att bebisen jäser kvar ett tag till. Skönt att få det bekräftat att det inte var/är nån fara, även om jag inte varit speciellt orolig. Vi blev inbokade för att göra ett tillväxt ul då dom ska göra en vitkskattning på lillan. Jag hade inte följ SF kurvan riktigt sist jag var till mvc här hemma så Doktorn frågade om vi ville göra ett sånt här ul, och varför inte liksom? Hon verkade dock inte särskillt bekymrad över "magmåttet", men det är ju alltid skönt att kolla upp allt så man slipper grubbla i onödan. Jag tror dock inte att den här bebisen är speciellt liten. Den kommer kanske inte väga 3,5 kg som Joline gjorde, men sisådär en 3 kg kommer hon nog att väga iaf, helt normalviktig alltså. Jaja, vi får se vad dom säger på ultraljudet. Men så länge Doktorn på Specialist mvc är lugn så är jag lugn.
Ja, det var väl typ de jag hade att säga om läkarbesöket?!
Förresten...
Jag tror vi har kommit på ett namn nu... Men det får nog vara en hemlis ett tag till eftersom det inte är något som är "spikat".

Välkommen till världen!


Tidigt, tidigt imorse fick Maria och Henke sin efterlängtade lilla son och Selma fick sin lillebror.
STORT Grattis och välkommen till världen lille vän!
Nu väntar vi bara med spänning på att få höra vad underverket ska heta ;)

Söndag.

Åh, idag är jag helt ledig hela dagen! Såå skönt :)
Jobbade  7-15 igår, och jag vill bara tala om att jag på fullaste allvar trodde att min näsa skulle ramla av när jag traskade/vankade till jobbet i snöstormen. Det blåste och yrde snö så man såg knappt var man satte fötterna. Men fram kom jag och näsan satt kvar. Mamma, Julia och Josefine va här och hälsade på när ja kom hem. Joline va helnöjd som fick leka med sina småmostrar :)

På kvällen blev det skräpmat, film och mys i soffan ♥
Crille pickade på mig en sväng där när klockan var strax före 21, då snarkade och sov ja fast vi nästan precis hade knäppt igång filmen. Är man trött så är man ;) Men sen höll jag mig faktiskt vaken tills filmen var slut.

Idag händer det nog inte allför mkt spännande här hemma på Bessemergatan. Och jag vägrar gå utanför dörren i de här vädret om de inte är absolut nödvändigt! Så det får nog bli en riktig innemysdag :P
Näe, nu ska jag väcka Crille som ligger och rävsover på soffan, han kommer nog bli sådär lagomt lycklig på mig ;)
Mohahaha ;)

Friday.

Sådär ja, nu har jag städat klart. Dammat, dammsugit, torkat golv och skurat badrummet. Fast dock bara här nere. Övervåningen tar jag en annan dag, om inte Crille mot förmodan skulle få nå ryck och städa av där uppe, men att han skulle ta ett sånt initiativ självmant kommer nog inte hända det här århundradet ;) Så, jag får nog helt enkelt ta itu med det nån dag här framöver.

Nu ska jag strax fixa i ordning lite lunch innan Joline vaknar och det är dags att väcka Crille som har jobbat natt. Sen ska jag bege mig mot Orion för ännu ett kvällspass. Dock börjar jag 14.30 idag och inte 11.45 som igår. Skönt det iaf så man hinner poa lite här hemma innan man ska iväg. Tråkigt att sluta 22 när det är fredag bara, men va fasen. När det klirrar extra i kassan kan man stå ut med det mesta ;) Eller mkt iaf..

Trevligt väder vi har förresten. Eller INTE! Jag är så jävla less på snö nu så jag kan spy! Den kan väl ligga där den ligger, fine. Det kan jag väl gå med på om det är sol som det var i helgen. Men det behöver fan inte komma mer snö, vi har så det räcker. Gott och väl! Fy faan, jävla äckel snö! Usch..

Nej, men de va visst dags för lunch nu.
Have a nice day!
(Och till dig Sanna, bilder på tjockismagen kommer.. Så småning om, ska bara försöka få ur tummen ;))

5 i top listan med namn.

Självklart Elin så ska du få en 5 i top lista med favoritnamn :)
Ordningen dom kommer i har ingen betydelse, jag rabblar bara upp dom nu.

Thelma
Frida
Junie
Julie
Juno

Vi är fortfarande inte överens om något namn, men för tillfället lutar det väl åt Thelma. Juno är Crilles påhitt efter filmen Juno, han tycker att tjejen som spelar henne är så söt. Och det är hon, dock inte namnet Juno enligt mig! Frida hade vi innan vi fastnade för Joline, så det hänger liksom kvar lite fortfarande. Junie och Julie är söta namn, men kanske lite väl lika Joline, eller? Svårt är det, minst sagt!

Förslag på namn är mer än välkomna!! :)



Sista skiftet?

Idag ska jag jobba igen, på Orion. Det blir även ett långpass, 11.45-22.00. Vi får väl se om det här blir sista skiftet eller om jag ska fortsätta jobba lite grann ändå. Svårt det där. Vissa dagar är kroppen som en påse nötter och vissa dagar funkar det hur bra som helst, lr hur bra som helst var väl kanske att ta i. Ont i ryggen och ont i bäckenet har man ju ständigt men det får man ju räkna med oavsett om man jobbar eller inte. Iaf jag! Jaja, det återstår att se hur det går idag. Om inte annat så får vi väl höra vad doktorn på Spec. mödravården säger på måndag.

Crille har jobbat natt så han sover. Stackarn måste kliva upp tidigare än han brukar idag eftersom jag ska jobba. Men förhoppningsvis så sover Joline när det är dags för mig att ge mig i väg så då kan han ju slumra lite till på soffan. Skulle ju va rätt bra för hans del då han ska ut i natt igen.

Känner mig pigg idag. Utvilad faktiskt. Kanske beror på att jag gick och la mig strax efter kl 21 igår efter att jag nästan somnat framför tv:n. Somnade som en klubbad säl och vaknade inte förrän vid 3 snåret när Joline ville komma över till våran säng. Jaa, bortsett från 2 "kissvändor" då, men då är man ju typ i koma när man går upp så det räknas knappt ;) Somnade om på 2 röda och sov till 7.30. Hääärligt! Synd att det inte är sol och fint väder idag, då hade man ju garanterat sprudlat av energi. Men det kanske spricker upp och kommer lite sol senare. Hoppas!!

Nej, nu kurrar min mage så nu är det dags för frulle :P

Playdate!

Jaa :D
Idag har Selma och Maria varit här och lekt med oss. Tjejerna röjde runt med alla leksaker medans jag och Maria snackade lite skit över ett par koppar kaffe. Alltid lika trevligt att umgås med er! ♥ Men Maria, du får fasen packa väskan nu! Tänk på det vi pratade om ;)

Förutom våran playdate med favvotjejerna idag så har vi tagit reda på lite tvätt, dammsugit och varit och handlat lite. Sånt där vuxengöra som man bara måste ta itu med. Tråkigt, men skönt nu när det är gjort!

Jaa, annars då?
Jo, jag sitter här på mitt arsel i soffan med molvärk/mensvärk och sammandragningar som kommer lite då och då.
Väntar på att de ska gå över annars får ja väl ta en alvedon eller 2. Det är väl det rådet man skulle få om man ringer förlossningen eller rådgivningen iaf så lika bra man testar det innan man ringer.
Jag tänkte även att lilla fröken Mäenpää skulle klocka av framför tv:n så jag slipper brottas med henne, men just nu verkar det inte gå som jag vill. Hon leker och poar med sina grejer ist för att ligga still och mysa. Hon får väl lite mer tid på sig att bli trött, annars har jag väl inget annat val än att brotta omkull henne.
Svammel, svammel. Det här får räcka för idag.

MVC

Idag på fm var jag till MVC. Kollade blodtryck, hb, blodsocker och vikt. Mätte magen och lyssnade på bebisens ♥
Pratade även med Maggan om mina sammandragningar/förvärkar så nu har jag fått tid till Specialist mödravården i Gävle. Så vi får väl se vad dom säger på måndag. Hoppas allt är som det ska och att det inte är på G redan. Vill ju helst att bebisen ligger kvar några veckor till. Jag är ju "bara" i v.33. Det skulle ju vara bra om lillan i magen kunde vänta åtminstone 4 veckor till så hon får lägga på sig lite till iaf. Men vi får väl se. Det finns ju mediciner som kan stoppa upp allt om det nu skulle vara så att det är på gång. Jaja, det återstår att se. Men jag måste erkänna att det är svårt att inte grubbla. Speciellt när Maggan säger att om jag känner av förvärkarna sådär kraftigt igen så ska jag ringa förlossningen. Det blir liksom så verkligt! Det fattar väl jag att det är verkligt och på riktigt men man tror ju inte att det ska hända nånting före v. 38-39. Men vem vet, den här lilla tjejen kanske brås på sin far och har bråttom?! Crille är ju född i typ v.28 så.... Hur som helst, ni kan väl hålla tummarna på att allt är som det ska. D.v.s att hon inte tänker komma ut än på några veckor. Nog för att jag gärna skulle slippa kånka runt på den här stora magen, men för bebbens skull så är det ju bäst om det dröjer! Så ni kan väl som sagt hålla tummarna så ska jag försöka knipa ;)

Trött!

Åh jisses va trött jag är! Känns som jag har grus i ögonen, men jag antar att jag måste hålla mig vaken åtminstone tills Joline behagar att sova ;P

Dagen idag har bestått av jobb. Sen var vi hem till min mormor och morfar för att fira morfar som fyllde år igår. Joline busade runt som vanligt och smaskade tårta med god aptit :) Jag smaskade oxå i mig mormors gudomliga tårta medans Christian bara drack kaffe. Vissa har ju karaktär ;) Jag kan väl oxå ha karaktär om jag vill, men jag vägrar nu när jag är gravid. Det gör jag iofs annars oxå, jag äter allt som jag tycker är gott, nyttigt som onyttigt! Och så var det med det!

Alltså, jag orkar knappt hålla mig vaken! Ser knappt vad jag skriver. Dags att natta lillan till att börja med så får vi väl se hur länge jag orkar hålla ut innan jag klockar av :P

Lördag.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Känner mig lagomt mosig och trött nu. Men det var roligt att vara på Villan igen, va ett tag sen nu men det mesta var sig likt så jag har inte direkt missat något av värde. Imorgon är det dags för ytterligare ett pass på Villan och såklart så ringer dom från Orion idag och vill att jag ska jobba där imorgon, samma tid som på Villan. Typiskt! Så det var ju bara att tacka nej eftersom jag redan är "bokad" då.
Joline tvärdeckade framför tv:n nyss efter lite gröt och tandborstning. Hon va bokstavligt talat helt slut! Snarkade och tuttade på nappen som bara hon kan :) Allt hade gått bra med Moster Emma och Jocke Rocker idag, men det visste jag ju redan att det skulle göra ;P Dock hade hon inte sovit nå vidare när det var dags för den dagliga tuppluren. Så där hade vi ju förklaringen till varför hon va så otroligt trött nu på kvällen. Imorgon ska gullungen få spendera ytterligare en dag med Moster och Jocke, vi jobbar ju likadant imorgon oxå, pappan och jag.
Nu väntar jag på att Crille ska komma hem från gymmet så vi kan äta mat för jag är vrålhungrig!!!

Fredag!

Jag älskar fredagar! Vet inte varför egentligen eftersom alla dagar i princip är likadana när man går hemma. Men nu så helt plötsligt har det trillat in ett och ett annat skift, både på Orion och på Villan. Kanon! :) Jobbade em igår, gick bra även om det blev/var lite sjåigt. Sånt som händer. Allt gick ju bra till slut iaf :) I morgon och på söndag väntar  fm jobb på Villan. Va länge sen jag var där nu men det ska nog gå bra. Toppen personal där så det brukar aldrig vara nått problem, inte ens när jag är yr som en höna ;P Orion har oxå bra personal så jag antar att det är därför man "harvar" kvar som timvikarie. Christian har fm helg han oxå så Joline ska få vara med Moster Emma och Jocke Rocker :) Vad skulle vi göra om vi inte hade så underbara nära och kära omkring oss som ställer upp när det kör ihop sig?! Ni är guld värda ska ni veta!! ♥ Tack för att ni finns!

Uppstigning 6.30 på Bessemergatan imorse. Joline kvittrade som en liten fågel och var på toppen humör till skillnad från mamman som lätt hade kunnat sova åtminstone 1 timme till ;) Men det är bara att gilla läget, och när man möts av världens sötaste unge med världens finaste leende så kan man inte annat än smälta och tycka att livet är underbart, fast det känns som ögonen blöder för att man är så trött. Vi poade på här som vanligt, Joline drack en flaska välling framför Playhouse disney, "riktig" frukost igen vid 9.30. Då kom även mormor och morfar Anders förbi så vi fick sällskap. Joline busade med mormor så hon blev alldeles svettig :) När dom gick för en liten stund sen så somnade Joline som en stock och sover än. Själv fortsatte jag köra på med det vanliga poandet, körde igång diskmaskinen och en maskin tvätt, kasta mig i duschen och plockade sen ihop 1 miljon leksaker som låg överallt. Tänkte dra en repa med "sug-Sonja" sen och moppa av golven, men det får nog vänta tills pappsen kommer hem så kan han roa lilla damen under tiden.

Nu ska jag kolla på förlossningskliniken som jag spelade in i onsdags innan det är dags att ta tag i tvätthängning, diskmaskinsurplockning och lunch. Ha en bra dag!

Jobb.

Idag ska jag faktiskt jobba, 14.30-22.00 på Orion. Ska bli skönt och komma hemifrån och göra lite nytta nån annanstans, det blir ju lite extra slantar oxå och det är ju aldrig fel!?


Joline och hennes pappa ska gå till badhuset, det kommer nog bli toppen. Joline älskar verkligen att bada. Vi kan inte ens nämna ordet här hemma då står hon utanför badrummet och grinar tills hon får hoppa ner i plurret, hihi gorumpa! Fick hon välja så skulle hon nog bo i badkaret ;) Det kommer blir kanon det där, lite far och dotter tid :) Och dom trivs ju som fiskar i vatten båda 2 så Crille kommer nog ha minst lika roligt som Joline!

Nej, jag hade väl inte så mkt mer än så att skriva om just nu.
Så det här får duga.

55 dagar kvar till BF nu, gissa om jag längtar!

Snart så...

..Ska jag ta mig i kragen och försöka göra lite nytta. Det har bara blivit en massa bus nu på morron och förmiddan :) Men roligt var det och Joline blev helt slut så nu sover hon. Jag kommer nog att få sota för allt bus ikväll eftersom jag bl.a. har krypit runt på alla fyra med lillan på ryggen och lekt häst, men vad gör man inte för sina barn? Joline skrattade som bara den och tyckte att det va helfestligt med sin tjocka mamma som ponny :P Hahaha, hon är för go min lilla trollunge! ♥

Förresten..
Är det nån som vet varför jag inte kan dela upp mina texter i stycken?? Allt bara "drar ihop sig" när jag publicerar inläggen.. Och det stör mig så förbaskat, för jag tycker själv inte om att läsa en text som är 700 meter lång och inte är uppdelad i stycken. Ja, nu tog jag väl i men ni fattar?! Så om nån vänlig själ har lust att hjälpa mig så är jag väldigt tacksam för det! Under tiden kör jag med dom här fina strecken.. Tjusigt värre :P

Nu ska jag väcka mitt stora ♥ så jag får lite lunchsällskap, sen ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta ;)

Dålig uppdatering.

Ja, det har blivit lite sisådär med uppdatering nu dom senaste dagarna. Jag har liksom inte haft lust och ork. Men nu tänkte jag då ta mig i kragen och knappa ner några rader att läsa för den som är intresserad.
Igår va vi och lekte med Maria och Selma. Tjejerna lekte jättebra den här gången oxå! :) Maria hade bakat jättegoda och jättefina kanelbullar, så nu tror jag nog att jag måste försöka mig på att få till likadana. Det är vanliga kanelbullar men finare :P Spelar väl ingen roll hur dom ser ut egentligen, men roligt att testa nått nytt! Så varför inte? :) Dom såg riktigt proffsiga ut, bra jobbat Maria! Och tack för en toppen dejt, alltid lika roligt att träffa er!!♥

Kan väl berätta lite snabbt om helgen oxå..
Christian var i väg till Sthlm med Jocke Rocker i lördags och kikade på Billy Talent. Jag hade gärna följt med men de va nog kul för "pojkarna" att få spendera lite tid utan fruntimmer. Och sen så hade det nog varit lite jobbigt för mig att stå upp i fler timmar och trängas med en massa fulla rockers som studsar om kring, så för min egen skull var det nog oxå lika bra att jag var hemma. Systeryster kom hit och hade tjejkväll med mig och Joline ist. Vi käkade lite mat, tröck i oss massa godis och kikade lite på Melodifestivalen. Och jag måste säga att det var det sämsta jag sett! På alla sätt och vis oxå! Usch, nog om de där skitprogrammet. Söndagen spenderade jag och Joline hemma hos mamma/mormor & co. Crille jobbade em. Jaa.. Och gårdagen skrev jag ju om ovanför så nu fanns de nog inge mer att berätta.
Mer kaffe, ja tack!

Playdate!

Idag kommer Maria och Selma hit och leker :) Det ska bli såå roligt! Va ett tag sen vi sågs nu. Ska bli kul och se Marias mage, hon har ju bara typ 20 dagar kvar till BF nu. Ruskigt spännande! :P Det närmar sig förlossning, såriga bröstvårtor, vakna nätter, senaps bajs och bebis skrik med stormsteg. Underbart! Själv har jag väl typ 61 dagar kvar eller nått liknande, så jag får gott vänta på allt det där ett tag till.
Nej, nu ska jag ladda "hurran", som pappa brukar säga, så det bara är att knäppa på den när tjejerna kommer. Det brukar ju kunna gå åt några koppar kaffe och en del gotta när vi tjockisar träffas och har det trevligt :)
På återseende!

Go morron!

Onsdag idag om jag inte är helt lost?
Och vad händer? Inte mkt måste jag säga. Joline kikar på Musses klubbhus och kokar mat åt sina mjukisdjur. Hon är så söt när hon traskar omkring och rör runt i sin "gryta", naminaminam säger hon. Sååå söt!! Underbara barn ♥
Inatt har Joline sovit riktigt bra! Hon somnade väl strax före 19 igår sen sov hon fram till 4 då hon va lite mammig och fick komma över till våran säng. Sen somnade hon om och sov till strax före 8. Snacka om lyx!! Man är inte alls van att få sova så här oförskämt bra nu när hon varit sjuk. I vanliga fall sover hon såhär bra jämt, men det har varit mkt på den senaste tiden som har spökat och stört hennes sömn. Tänder, mardrömmar, ruskig hosta, feber och öroninflammation som avlöst varann mer eller mindre. Nu kanske det vänder och blir som det brukar?! Hoppas, hoppas, hoppas :D
Idag ska jag jobba en snabbis på Orion igen. Joline får vara hos morfar Anders en sväng tills Crille slutar. Jag börjar 13 och han slutar 14 så det blev lite tokigt där. Tack gode Gud för att man har nära och kära som ställer upp när det krockar såhär ibland! Ni är guld värda! ♥
Nu ska jag dricka en till kopp kaffe innan det är dags att vika tvätt.
På återseende!

Jorå..

Har fått lite vettigt gjort idag iaf. Friserat syrran och sambon, slängde i en skvätt färg i skallen på mig själv å så nu är den gräsliga utväxten borta. Bäddat rent i sängarna och tagit reda på en massa tvätt. Tänkte sätta igång och baka nu så här på kvällskvisten, men de finns inte tillräckligt med mjölk hemma så det får skjutas på till morgondagen istället. Det är nånting som slår slint i skallen på mig när jag är på tjocken alltså, bakar som om det vore rena rama manin! Eller ja, så illa är det väl inte men om man jämför med annars så känns det ungefär så. När ja väntade Joline bakade jag mockarutor eller kärleksmums eller va faan de nu heter. Nu är det kanelbullar som gäller. Och det är inte för att jag är sugen på det utan bara för att liksom. Skumt!
Jaa, just nu väntar ja på att de ska börja lite bra tvprogram. Crille försöker natta lillan men jag hör hur hon kvittrar och inte alls är samarbetsvillig. Hon brukar bli sådär när hon börjar bli övertrött sen säger det typ PANG och så sover hon som en stock!
Nu ska jag kika lite tv.

Ny månad!

Ja tiden tickar på och nu är det helt plötsligt februari.
Och idag så spösnöar de ute! Tar det aldrig slut? Usch, jag är så förbaskat trött på den här jävla snön nu så jag kan spy!
Över till nått annat...
Jag har tydligen börjat snarka på nätterna. Och tydligen så är det så illa så min sambo måste sova på soffan. HAHAHA :D Men det är väl kanske inte helt konstigt? Jag är stor och tjock som en flodhäst (känns det som iaf!!), jag kan bara ligga på rygg och jag är "gravidtäppt" i näsan och trött som en idiot på kvällarna. Det kan ju vara lite roligt med ombytta roller ibland?! I vanliga fall är det ju Christian och Joline som står för snarkningarna och så är det jag som inte kan sova, så lite skadeglädje eller vad jag ska kalla det känner jag nu när Crille får känna på hur det är att sova med en dö gris ;) Nej nu börjar det kurra lite i magen, dags att väcka sambon och göra lite frulle!

RSS 2.0