MVC

Idag på fm var jag till MVC. Kollade blodtryck, hb, blodsocker och vikt. Mätte magen och lyssnade på bebisens ♥
Pratade även med Maggan om mina sammandragningar/förvärkar så nu har jag fått tid till Specialist mödravården i Gävle. Så vi får väl se vad dom säger på måndag. Hoppas allt är som det ska och att det inte är på G redan. Vill ju helst att bebisen ligger kvar några veckor till. Jag är ju "bara" i v.33. Det skulle ju vara bra om lillan i magen kunde vänta åtminstone 4 veckor till så hon får lägga på sig lite till iaf. Men vi får väl se. Det finns ju mediciner som kan stoppa upp allt om det nu skulle vara så att det är på gång. Jaja, det återstår att se. Men jag måste erkänna att det är svårt att inte grubbla. Speciellt när Maggan säger att om jag känner av förvärkarna sådär kraftigt igen så ska jag ringa förlossningen. Det blir liksom så verkligt! Det fattar väl jag att det är verkligt och på riktigt men man tror ju inte att det ska hända nånting före v. 38-39. Men vem vet, den här lilla tjejen kanske brås på sin far och har bråttom?! Crille är ju född i typ v.28 så.... Hur som helst, ni kan väl hålla tummarna på att allt är som det ska. D.v.s att hon inte tänker komma ut än på några veckor. Nog för att jag gärna skulle slippa kånka runt på den här stora magen, men för bebbens skull så är det ju bäst om det dröjer! Så ni kan väl som sagt hålla tummarna så ska jag försöka knipa ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej vännen! Skönt att ni får åka och kolla upp sammandragningarna. Jag blev ju sjukskriven i v34 pga sånna när jag väntade Selma. Då var det bara vila som gällde, du får ta å lägga jobbandet på is ett tag. Syns i morgon hör av mig när vi e på G. Puss å kram

2010-02-15 @ 18:23:00
URL: http://mariakvarnstrom.blogg.se/
Postat av: gabbe

okej ojdå låter lite otäckt hoppas det går över snart då annars kanske det kommer kännas som världens längsta förlossning om det ska fortsätta så enda tills bf. Ja jag har nog de får prata med henne nästa vecka jag ska dit =) Nu är jag i vecka 24 och har 16 veckor kvar då haha. Känns som om denna graviditet går mycket snabbare än när jag vänta Tindra för då hade man ju ingen att passa upp på hela dagarna och tänker inte så mycket på att man är gravid ;D Härligt att de är bra med er. Lika bra med oss också =)

2010-02-16 @ 13:58:36
URL: http://gabriellahedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0