10-04-28

♥ Nikki ♥
1 månad idag!
Älskade barn!

Dags för uppdatering!

Ja, nu var de nån dag sen de
blidde någe skrivet här!
Jag har haft fullt upp skulle jag vilja påstå, därför det inte blivit av..
I söndags var ju min käre sambo iväg till Hedesunda för att köra crosstävling. Det gick dock inge vidare, han kom hem halt med kryckor och en fot lika stor som en melon! Nja, inte riktigt kanske, men nästan! En kraftig stukning och en benflisa på ca 1 cm bortslagen mellan inre fotknölen och hälen. HÄRLIGT PEKKA! Jävla klantarsle ;)
Måndagen spenderade vi med Maria, Selma och Sixten :) Och det var lika trevligt som alltid! Jag och Maria va ute och lekte med tjejerna, småttingarna fick vara inne och sova med Crille. Vi gungade, sprang i slänten och lekte med kottar m.m. Himla skoj, och vi fick oss några goda skratt när Selma ramlade. Hon är livrädd för gräset och för att bli smutsig om händerna, så när hon snubblade höll hon upp händerna som en fotbollsmålis varje gång :) Hahaha det såg för roligt ut alltså :P
Igår va vi bara hemma, förutom en liten vända på bruket med mamma när hon hade slutat jobbet. Emma va förbi på lite kaffe innan hon skulle till jobbet och Julia & Josefine kom förbi en snabbis och lekte med Joline mot kvällningen. Utöver det så gjorde vi inget annat än de vanliga. D.v.s tvätt, damsugning, matlagning, lek & bus och jaa ni fattar galoppen va?!
Idag kom Maria, Selma och Sixten igen. Tanken va att vi skulle var ute och leka men det blev inte av. Vi fikade kaffe och gotta som Maria hade köpt med sig :P Tjejerna lekte lite, men Selma ville bara åka bil och blev ledsen när hon inte fick som hon ville. När dom väl skulle åka bil sen så ville hon stanna kvar här istället. Tokfian :) Hihi! Sixten och Nikki sov sig mer eller mindre egenom hela dejten. Blir annat sen när dom oxå kan fara runt som virvelvindar ;) Det har varit en bra dag iaf. Alltid lika roligt och uppskattat att få träffa Maria!! ♥ Skönt att få prata av sig om allt och inget! Tack för att du finns vännen min! ♥
Nu har vi gjort kväller här på Bessemergatan.
Ska kila upp och natta Joline nu sen ska jag hälla upp ett stort härligt, underbart och alldeles ljuvligt gott glas iskall cola light (pepsi max är godare men den va slut när ja handlade sist). Kanske ska pussa lite på min "Halta Lotta" oxå ;)
På återseende!

Söndag.

Nikki sover..
Joline har rivit ut ALLA sina leksaker på golvet, men tro inte att hon leker med dom. Nej! Hon sitter i lekbacken och tittar på Playhouse Disney. Hahaha vilka idéer! :) Undra hur många gånger om dagen jag plockar i dom där sakerna i lådan. Men vad gör väl det?! Hon har ju roligt iaf och så länge hon är glad så är ju jag glad :)

Igår va vi hos mamma en sväng. Joline lekte med Julia och Josefine i lekstugan :) Gissa om lilla damen var nöjd.. Hon älskar verkligen när hon får leka med sina småmostrar. Det bara lyser i ögonen på henne :) Hon fick vara med och hoppa på studsmattan oxå, haha! Helnöjd stod hon och tjöt "hoppa, hoppa, hoppa" :D Nikki picki hon bara sov.. Man får väl njuta av lugnet så länge det varar ;) Det står väl inte på förrän det är full fart på den damen oxå :P Men tänk va roligt dom ska ha när Nikki blir lite äldre så dom kan leka tsm. Dom kommer säkert slåss och vara osams oxå, men de är ju sånt som hör till. Ja vet ju bara hur jag och Emma va, haha!

Crille har jobbat fm måndag och tisdag, em onsdag och torsdag och så fm igen (xtra) fredag och lördag. Idag är han och Jocke i Hedesunda och ska köra crosstävling, dom åkte kl 7 imorse. Så jag tar faktiskt förgivet att våran pappa kommer vara mer död än levande när han kommer hem sen! Haha, ska bli spännande och se hur länge han håller sig vaken! ;P

Jag och brudarna ska nog traska hem till mamma idag igen. Men först ska vi (läs jag) göra lite nytta här hemma. Men innan jag tar tag i alla måsten tänker jag hälla i mig en till skvätt kaffe!
Ha en bra dag!


Torsdag.

Hej å hå!
Lite halvkass uppdatering kanske, men bättre sent än aldrig!

Om jag inte är helt ute och cyklar så nämde jag i tidigare inlägg att vi skulle till BVC med Nikki för lite vägning och mätning. Lilltjejen växer så det knakar och väger numer 3870 gram och är 53,5 cm lång! Jag har nog dunderhonung i tittsen även denna gång! De är bra de, då blir hon stor och stark som sin mamma sen ;)

Jaa, vad har vi gjort annars i veckan då? Tror inte att vi har gjort nått speciellt alls faktiskt. Nej, det har vi nog inte. Iaf inget utöver det vanliga. Fast jag har ju s.k amningsgröt i hela jävla huvve så jag kan mkt väl ha glömt nått?!!? Jaja, då är det väl så :P


Åhh, jag håller tummar och tår för att det ska bli bättre väder! Det är så förbannat tråkigt när det blåser isvindar, snöar och regnar om vartannat och är allmänt jävla pissigt grått ute. Humöret blir ju typ detsamma som vädret. Så är det iaf för mig, inte alltid men ganska ofta iaf. Man är ju betydligt mkt piggare och gladare när det är sol! Eller hur funkar ni? 
Hur som helst så har jag iaf fått lite vettigt gjort idag fast energin och humöret inte varit på topp. Dammsugit x2, dammtorkat, tagit reda på 2 maskiner tvätt, lagat mat, badat och nattat tjejerna o.s.v. Joline och Nikki sover sen en stund tillbaka och jag degar i soffan i vänta på Crille som slutar jobbet kl 22.

Nu ska jag möla i mig lite choklad och dricka Pepsi Max medan jag kikar på Lyxfällan.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla.
Adjöken!

Kväller..

Äntligen är det kväller och laglig tid att gå och lägga sig. Fast jag ska nog hålla ut en liten stund till innan jag kryper ner under täcket. Ska slänga mig i duschen först.. Samlar ork att ta mig ur soffan bara ;) Funderar på om jag skulle ha färgat håret oxå?! Det tar ju inte så lång tid. Hm.. Jo, så får det nog bli. Så slipper ja utväxten sen. Och det kanske kan vara smart att göra det medans Joline sover och Crille är hemma så han kan roa Nikki under tiden. Vill inte nå gärna kånka på henne samtidigt som ja har en massa klet i huvet. Jag mitt klantarsle skulle ju säkert lyckas färga lillan annars!

Imorgon är det dags att väga och mäta Nikki igen. Moster Emma kommer och passar Joline under tiden. Vad skulle jag göra utan min lillstrumpa som alltid ställer upp och hjälper till?! Hon är verkligen guld värd!! Och mina barn kan skatta sig lyckliga som har en moster som bryr sig så mkt om dom! ♥  Du är en klippa sis! :)

Nej men om ja skulle kasta i den där färgen och slänga mig i duschen sen så man får sova nån gång..
Natti natti!


Hej och hå!

Då var det måndag och ny vecka igen. 

Idag har Christian börjat jobba igen efter lite pappaledighet. Eller lite ledighet, han har varit hemma i 3 veckor och det är väl kanske inte så lite ;) Tidigare så va jag faktiskt lite nervös över hur det skulle gå att vara ensam med brudarna. Men det har jag ju redan "smakat på" när Crille har varit borta och åkt cross. Och det har gått riktigt bra faktiskt. Nikki sover ju mest och hon ligger ju där hon ligger. Annat blir det väl när hon blir lite äldre och börjar röja runt här hemma hon oxå. Men det ska nog gå bra det oxå. Bara man hittar rutiner som funkar så ska det nog inte vara några större problem :)

Idag tog Joline sovmorgon så vi klev inte upp förrän kl 7.30. Sköönt! :) Nikki har ätit 3 ggr inatt och Joline vaknade och ville ha nappen 1 gång. Utöver det så har dom sovit jättebra båda 2. Joline sover alltid bra nuförtiden, det är bara om det är tänder eller förkylning/sjukdom som hon kan vara lite gnällig. Men hon är jätteduktig att somna själv oavsett, vi lägger henne i hennes säng med en flaska välling och så somnar hon där sen utan "bråk". Napp, snuttefilt och mjukiskatten har hon oxå med sig när hon ska sova. Det är liksom ett måste. Iaf napp och snuttefilt! Nikki sover oxå bra, hon piper lite när hon är hungrig bara. Så va ju Joline oxå när hon var bebis så jag måste ju säga att vi har haft en himla tur med våra tjejer! Trodde inte man kunde ha samma tur 2 ggr så jag va helt inställd på att det skulle bli helt annorlunda nu och att Nikki skulle vara precis tvärsemot Joline.

Jaja, svammel svammel... Sällan jag svävar ut en massa ;)

Just nu är det Firma fantasiflytt på Playhouse och Joline sitter som klistrad framför tv:n :) Nikki sover, jag nördar framför datorn lite och är väl inne på min 3:e kopp kaffe nu :P Jag ska väl snart ta mig i kragen och göra lite nytta innan det är dags för Jolines dagliga tupplur. Men först ska jag nog fylla på kaffekoppen en till vända!

På återseende!

Tisdag

Fint väder även idag, uuuunderbart :)

Idag ska vi göra ett besök på BVC. Nikki ska vägas och mätas igen :) Lika spännande varje gång man får gå dit och se hur mkt dom små har växt! Och självklart ska vi vara ute och njuta av solen ♥


Christian är för tillfället och byter däck på bilen. Sen när han kommer hem är det väl dags för lite lunch antar ja. Undra va man ska äta idag då? Samma visa varje dag. Jag skulle lätt kunna laga samma mat som jag gjorde till kvällsmat igår men då får väl Crille ett frispel ;) Jag älskar verkligen pasta! Så igår blev det bandspagetti, ost och baconsås å sallad, gudomligt gott!! Och framför allt snabbt och enkelt att laga :P

Hm... Ja jag får fundera på lunchen ett tag till antar ja.
Nej, om jag skulle ta och hänga crosskostymen som Christian så omsorgsfullt har tvättat, haha! Ja så får det bli. Nikki sover och Joline tittar på tv-reklam så det passar ju perfekt. 

Ha en bra dag i solen hörrni :)
På återseende! 

Härligt väder!

Guud så härligt väder det har varit idag, igår också för den delen! Energin flödar ;)

Dagen idag har bestått av både nytta och nöjen. På förmiddan så tvättade ja ett gäng maskiner och bäddade rent i sängarna. Crille målade klart Nikkis blivande rum. Jag hann ju liksom inte göra det. Började ju måla lördagen den 27/3 och hann då rolla rummet 2 ggr. Skulle sen måla klart det på söndagen den 28:e men då blev de ju dags att föda barn så det blidde inget med det, sen har det bara runnit ut i sanden fram till nu. Eller ja, inte bara runnit ut i sanden heller. Det har varit ganska mkt fram till nu. En hel drös med nära och kära som varit och tittat på tillskottet i familjen och sen har man ju att göra med 2 småttingar ändå så tiden (orken oxå för den delen) har väl inte riktigt funnits förrän idag. Hur som helst så är det iaf färdigmålat där uppe nu och ingen är mer nöjd över det än jag! :) Joline tog sin dagliga tupplur och efter det så åt vi lite lunch sen traskade vi ut i solen. Joline gungade, grävde i det lilla som återstår av snön, tog en cykeltur med pappsen och så fikade vi lite här ute på gräsmattan. Mysigt värre! :) Nikki sov sig egenom allt, tröttmössan ;) Vi gjorde en repa ner på affären sen var det dags att laga kvällsmat. Dagen har verkligen gått fort! Efter maten blev fick Joline plurra innan hon sen tvärdeckade. Städade av lite snabbt här på nedervåningen, får ta övervåningen imöra..

Nu njuter jag av lugnet då båda mina töser sussar och sover sött och pappa Crille är på gymmet en vända.
Ett glas iskall Pepsi Max och lite choklad på det här så är jag mer än nöjd ;)

Förresten... Måste bara tillägga att jag har gått ner 11 av mina 17 gravidkilon, och detta inom loppet av 2 veckor!
Skööönt :)

Måndag.

Ja, som ni alla märkt så har det varit dålig uppdatering på sistone. Men vi har ju som ni alla förmodligen vet vid det här laget fått tillökning i familjen :) Så det har mer eller mindre varit fullt upp dom senaste 2 veckorna. Herregud, Nikki är redan 2 veckor!! Tiden rusar verkligen fram!

Tänkte bara berätta att vi lever och har det helmysigt här hemma. Allt rullar på kanonbra och det har gått över förväntan med 2 småttingar! Men det är väl ingen konst att vara småbarnsförälder när man får sova om nätterna (bortsett från amning då såklart) ;P

Jag ska försöka knåpa ihop en förlossningsberättelse sen när tid och ork finns. Likaså ska jag försöka få tummen ur och lägga ut lite bilder på våra små troll :) Guuuud, nu är jag liksom 2 barnsmamma!!! Helt sjukt! Och heeelt fantastiskt underbart!! ♥ Nu är liksom vår lilla familj komplett och lyckan är total!! ♥

Nu ska jag fortsätta göra lite nytta medans småbrudarna sussar :)




 






Underbara älskade du!


Älskade barn!


Mina fina prinsessor!
Nikki & Joline



Mamma älskar er mer än allt annat!


RSS 2.0