Badhuset!

Igår va vi till badhuset. Jag va lite rädd först att jag skulle sjunka som en sten med min stora mage, men det gick faktiskt bra. Det kanske är som Pippi Långstrumps pappa säger att man flyter på fläsket ;)
Mamma/mormor, Julia och Josefine var oxå med och badade. Gissa om Joline var nöjd :P Hon älskar att bada och hon älskar när hennes småmostrar leker och busar med henne. Och Mormor, det är Jolines bästis det! :)
Bjuder på lite bilder..

Fullt ös! :)
Joline och pappa busar.
:)
I stora bassängen!

Efter badhuset åkte vi till Ica en sväng, handlade lite onyttigt men även lite nödvändigt. Sen åkte vi hem och mumsade kinamat. Joline somnade som en stock, inte så konstigt med tanke på hur hon höll låda på badhuset :) Synd att vi inte hade filmkamera idag. Lilla fröken Mäenpää hade nämligen uppvisning vid lilla bassängen. Hon stod på kanten och dansade järnet till musiken som dom spelade. Hahaha, gissa om det såg roligt ut! Hon är bara för go vårat lilla charmtroll! En riktig pajas ;P ♥
Efter god mat och lite mys i soffan va vi helt slut och bestämde oss för att krypa ner i sängen och sova. Jag trodde klockan skulle vara åtminstone runt 23 snåret, men ICKE! Klockan var inte mer än 21 när vi gav upp! Hahaha, snacka om pensionärsvarning. Hur många gånger har man i sitt vuxna liv gått och lagt såg kl 21 en fredagkväll? Jaja, skönt att känna sig utvilad imorse iaf :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad stor och fin hon är tösen eran! :) Mysiga bilder!

2010-02-27 @ 12:37:25
URL: http://sanaass.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken gofis hon är :) saknar er! Måste träffas snart så ni får se våran lilla prins :) Och Selma vill leka å busa med Joline, skulle hon verkligen behöva!



Puss å kram

2010-02-28 @ 10:19:39
URL: http://mariakvarnstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0